reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć!
Weroniczka! Sto lat dla Stasia! :-D
Ewunia - gratki dla Hanie! szybka z iej dziewczyna :tak: ani się obejrzysz i zacznie biegać ;-)
Mamo - tulam!!!!
Joaś - Arturek jest większy i cieższy od Dominisi :-)
Pawimi - Gratulacje dla młodego artysty! Niesamowite mi się wydaje mieć dorosego syna! szczególnie że Twój wybrał dość poważne zajęcie i szybko i radykalnie wybywa z domu na całe lata!
Uściski słoneczne dla Was :-)

reklama
Witam! napisalam troszke na :ninja2: wprawdzie pozno bo mnie ominely tak wazne sprawy ale lepiej pozno niz wcale ;-)
Asia - oj tak, zajecie sobie wybral bardzo powazne zwlaszcza w tak niepewnych czasach i dlatego mam rozne obawy poza tym faktem ze jak to ujelas radykalnie wybywa z domu do ktorego z pewnoscia nie wroci. W czartek okolo 4 rano jade go odwiesc na baze i pozegnac.....

Weroniczka - sto latek dla Stasia!

mamusiu - a co z Twoja wena nie tak? jakies smutki Cie znowu dopadly?

joas - mysle ze lepsza kara bedzie jesli dzieciaki w jakis sposob beda musialy odpracowac nowa hulajnoge. Ja bym zaprowadzila do sklepu, dokladnie pokazala ile kosztuje, wytlumaczyla wartosc monetarna i wymyslila jakas "prace" w ramach nowego zakupu. Ale ja mam takie podejscie bardziej montesorianskie i praktyczne ;-)

tak w ogole to zrobilam sobie za mocna kawe i nie moge jej wypic. U nas dzis wolne jest, maz pojechal na zakupy i powinien niedlugo wrocic. Mam juz rybke na grilla przygotowana i chce zaraz dzieciakom popsicles zrobic czyli takie mrozone deserki wlasnej roboty. Jest fajnie, goraco, ma byc ponad 30 st ale po tygodniu deszczowym jest zbyt mokro na plaze i lodke.

Ostatnia edycja:
Witam!
Wpadam najpierw napisac ze jestem i co u mnie. tydzien minal super...ale za szybko. Bylismy na dniach rodziny u Krzysia i u ani...poryczalam sie oczywiscie
Moja znojoma urodzila coreczke...cudna!!! juz zapomnialam ze dzieci moga byc takie mlae :szok: :-D
Lece nadrabiac co u was. na :ninja2: juz poczytalam

Pozdrawiam!

No tak PAwimi - bo tak to nawet jak dzieci na studia jadą za granicę to są jakieś osiągalne, przyjeżdżają do domu, można je odwiedzić czy coś. A Twój już tak zupełnie samodzielnie będzie sobie radził. No i jeszcze fakt że tyle jest groźnyxh rejonów i walk na świecie a Usa prawie wszedzie działa.

ZuzInka - fajnie że fajnie :-) Oj malusie te malutki są! :-D Ja ostatnio tak oglądałam synka koleżanki - taki maciupinek i drobinek :-D

Czy Ninja-wątek to jakaś grupa lub wątek zamknięty jest? Czy może coś do odszukania dla postronnych?

Tak mi dzwoniło właśnie, że to pewnie taki tajniackie i wywnętrzaniowe miejsce spotkań :-)

Dzięki :-D

Kolorowych snów życzę :-D

Ewunia dla Cioci
[*], wspolczuje!
Mamo &&&&&&&&&&&&&&&& Moja Ania juz nawet rysunek zrobila i pani w szkole pyta kto to a Ania Marysia albo Tadzik...za miesiac zaczynamy a ja bardzo chce...ale i mam pelno obaw...
Sempe to jak pozwolenie jest to budowa migiem pójdzie, super!
Joas dobrze ze Karolcia juz po operacji i wszystko poszlo pomyslnie!
Pawimi ja wlasnie tak mysle tu trzesienie ziemi, tam tornado, uwdzie wulkan...nic tylko koniec swiata blisko!
Izulka czytalam ze wypad udany i tak trzeba od czasu do czasu akumulatory naladowac :tak:
Bedismal urzadza sie i przyzwyczaja do nowego gniazdka
Weroniczko szkoda ze u was nie ma obchodzenia dnia mamy. ja juz pisalam ze bylam i u Krzysia i u Ani i pomimo ze czasem to jest wiecej komedi niz artystycznych doznan to i tak zawsze placze
Leah pracy dla meza i poprawy nastroju dla Ciebie po porod juz tuz tuz
Cokies milego wypoczywania, widac ze odpoczywacie

Wszystkiego dobrego dla Stasia i Waneski!!!

reklama
Czesc dziewczyny (znowu pierwsza!!!:shocked2:)

Zuz-Inka dziekuję:-( Ciocia pożegnana w ubiegłą środe....
A u ciebie co słychać?? Jak dzieciaki?? ZDrowe??

Mama wracaj już do nas!!!A brak weny i smutki niech idą precz!!!

Joaś i jak rozwiązaliście hulajnogowy problem?? Bardzo podobał mi się pomysł Pawimi:tak:!!

Maureen co tam na froncie?? Wszystko ok?? Już cie dawno nie było...

Izulka jak tam pluskanie Hanusi w basenie?? U nas basenik jeszcze nie wystawiony bo wszystkie dzieciaki chore. ...

Pawimi smaczka mi na grillowaną rybkę zrobiłaś.... Zaciekawiły mnie też te deserki własnej roboty:tak: Jak je robisz??:-)

U nas dzisiaj kolejna kiepska noc.... Michał ze stanem podgorączkowym, Hania zasmarkana po samą brode (przynajmniej humor ma dobry), Kasia dalej w domu bo kaszel nie odpuszcza. 8 Ma zakończenie przedszkola....Musi mi kurcze yzdrowiec no a 12 jadą na tą wycieczke trzydniowa (zmienili termin z 15) mam wielkie obawy po ostatniej duszności czy w ogóle ją puścic... Tam do najbliższego szpitala 5km jak sie zacznie w nocy dusić to co te panie tam zrobia??? Nebulizatora do torby nie spakuje bo nie zgodzą się robić jej inhalacji. Macie jakieś pomysły na leki które mogłaby sama przyjmować zapobiegawczo przez te trzy dni?????
Dzisiaj podziemy chyba z całą trójka do lekarza. Wyciągne znów jakieś skierowania do aLERgologa. Chyba przydałoby się znów jakieś testy porobić.
Zuz-Inka ty masz chyba razem z Joaś największą wiedzę o Testach. Mogłybyście coś podpowiedzieć, jak się konkretne panele nazywają i które warto zrobic??? Czy lepiej z krwi czy lepiej skórne??

Do góry