reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

uprzedzalam ze dzisiaj bedzie calkiem nowe forum :-D
witam niedzielnie mamusie, u nas niestety dalej widac zaspy sniegu, nie zniknely ale wiem ze to kwestia czasu ...maksymalnie dwa tygodnie i bedzie naprawde cieplutko, u nas marzec lubi byc czasem juz upalny ;-) Mlodziutkie jestescie wszystkie w porownaniu do mnie.....no ale coz, ja mam juz prawie doroslego synka to i metryke musze miec starsza:baffled: Wlasnie spedzilam ostatnie dwie godzinki na lazienkowym relaksie, najpierw kapiel w jacuzzi pozniej kremy, maseczki i inne zabiegi upiekszajace co by lat sobie troche ujac;-) Po tej zimie to czlowiek jakis taki skapcialy bez energii to trzeba sie zabrac za siebie.
Dziewczyny przyzwyczaicie sie do nowej szaty graficznej napewno szybko, ja wczoraj jak zobaczylam wersje probna demo jeszcze przed wylaczeniem starego forum to nie bylam zachwycona a pozniej w nocy jak BB ruszylo juz po wszystkich zmianach to nawet spodobalo mi sie i wole teraz wersje nowa.

reklama
Weroniczka,

co to za kwaśna minka, 30 to piękny wiek :tak:;-)
Chałeczka mniam, mniam.. ja już obmyślam, jakie ciasta upiekę na Wielkanoc :-D Tak, mam małego bzika chyba na tym punkcie ;-)

Pawimi,

co Ty tam opowiadasz, jesteś równo z nami metryczką ;-):-) Przynajmniej ja tak czuję :tak:
Mój mężuś to się uśmiał jak mu przeczytałam Twój patent z lampą :-D

Gdzieś nam się Lilka zapodziała..

ja na Wielkanoc nic nie piekę, bo tradycyjnie wyjeżdżam z rodzinką:-D na Mazury tym razem :tak:a tam już gospodarze jadło wszelakie przygotują :-p

ja 72 rocznik jestem, ale nie narzekam, bo młoda mamuśka ze mnie, no to przecież nie mogę być stara.. a moze jeszcze rodzina się powiekszy? za jakiś czas o tym się pomyśli :cool:

ja 72 rocznik jestem, ale nie narzekam, bo młoda mamuśka ze mnie, no to przecież nie mogę być stara.. a moze jeszcze rodzina się powiekszy? za jakiś czas o tym się pomyśli :cool:
eeee....no to witam w klubie mlodziezowym roku 72 :-) a widzisz ja tez nie wierze w swoja metryke i tak naprawde dopiero niedawno do mnie dotarlo ze to AZ tyle latek mija bo w ogole tego nie odczuwam, czuje sie na conajmniej 7-8 lat mlodziej i na tyle otoczenie mnie ocenia. Niedowierzam ze moj najstarszy syn to juz prawie dorosly czlowiek ktory patrzy na mnie z gory i z dnia na dzien nabywa wygladu mlodego faceta... zastanawiam sie gdzie moj dzidzius od cyciusia hahaha :-D:-D:-D Tez sa plany na kolejne potomstwo tak bardzo upragnione malenstwo plci zenskiej ;-)

Maureen a ja widze na twoim suwaczku ze tobie juz niewiele zostalo!

mama05 dzieciaki cudne:-) corcia faktycznie podobna do Ciebie

AnnaS gratuluje :-) dopiero teraz zauwazylam na suwaczku
EWA P- dziekuje,maz mowi ,ze Zuza to z charakteru 120 % ja :))))))))
ja na Wielkanoc nic nie piekę, bo tradycyjnie wyjeżdżam z rodzinką:-D na Mazury tym razem :tak:a tam już gospodarze jadło wszelakie przygotują :-p

IZA BK-ja mam w domu ten rocznik-moj maz :)) a kiedy planujesz kolejnego krasnala???ja nie moge sie doczekac czerwca kiedy to zaczniemy juz starania;)):)))goscie pojechali,posprzatane ide myju-myju i spac,jutro z rana mam troche latanie,ale napewno zawitam do Was. no to karaluchy....haha

na razie nie planuję dokładnie, ale najwcześnej za 2 lata jak sądzę... to już będę po 40 :szok: ale co tam :rofl2:
zresztą, żadnego nie planowaliśmy dokładnie..

u mnie bardzo czesto po 40-tce to dopiero pierwsze dzieci planuja wiec nie bedzie tak zle haha ja tez nie planowalam zadnego z moich dzieci... to ostatnie bedzie zaplanowane chyba ;-)

reklama
u mnie bardzo czesto po 40-tce to dopiero pierwsze dzieci planuja wiec nie bedzie tak zle haha ja tez nie planowalam zadnego z moich dzieci... to ostatnie bedzie zaplanowane chyba ;-)

nieźle zabrzmiało to "chyba" hahaha :-D
ja się trochę obawiam, bo ostatnia ciąża najtrudniejsza była, cukrzycę ciążową miałam, insulinę wstrzykiwać musiałam .. trochę się boję powtórki:sorry:

Do góry