reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
coreczka to cala mamusia widze :-D

sliczne pociechy...
zaraz nam forum wylacza, od jutra bedzie nowa wersja ;-)

Witam.Mam na imie Ewa jestem mama 3 urwisow i nie uwazam sie za dziwolaga:)
ta trojeczka jest calkowicie planowana i tak w kolejnosci...Weronika lat 11 Maciej lat 8 i Nadia lat 2
nie pracuje jestem tzw kura domowa:)
mam nadzieje ze zostane przyjeta do tego Waszego grona:)

Mama05,

ja jestem z '78 ;-) Śliczne masz dzieciaczki, a Zuzia urzeka uśmiechem :tak:

Ewa,

witaj i pisz jak najwięcej :-) Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale pisałaś może na Noworodku ? W avatarze miałaś zdjęcie w pięknej sukni, chyba na łące..ale mogę się mylić :zawstydzona/y:

U nas pogoda od rana okropna, leje cały czas, nawet na spacer nie ma jak wyjść :eek:

A ja jestem rocznik 82 i mieszkam w Szczytnie pod Olsztynem, czyli Mazury :)
Dzidzia znowu dosyć spokojna, chyba mu coś wtedy zaszkodziło. Zmęczona ostatnio byłam i nie chciało mi sie pisać tu do was :zawstydzona/y:, ale dziś nadrabiam, właśnie weranduje małego i siebie, jutro ruszamy na dwór, na pierwszy spacer :-)
Witajci nowe mamy, jak miło że jesteście :tak:

witam Was moje kochane-co nam tu porobili:confused::confused:trzeba bedzie sie odnalesc:tak:pozdrawiam wszystkie i witam nowe-MAUREEN-dziekuje za opinie na temat mojej corci:tak:my po obidku-Domi pi,Zuza bajka ,Tom myje i odkurze auto a ja zrobilam:szok::szok:jak weszlam na forum...po 16.00mamy gosci wiec wlece jutro.trzymajcie sie cieplutko-u mnie bardzo silny wiatr i nie wychodzimy z dziecmi-oby jutro bylo cieplej-za to po zaspach sniegu juz nie ma sladu:laugh2:sciskajcie maluszki,papa:rofl2:

Maureen to niestety nie ja:)
ja swiezak jestem dzis zarejestrowany:)
pisac bede duuuuuzo bo uwielbiam to robic jak tylko bedzie fajny temacik toi sie mnie nie pozbedziecie:p

mama05 dzieciaki cudne:-) corcia faktycznie podobna do Ciebie

AnnaS gratuluje :-) dopiero teraz zauwazylam na suwaczku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu,

my wiemy jak to jest przy maluszku, na nic się nie ma czasu, więc się nie przejmuj ;-) Pisz wtedy, kiedy czas i chęci Ci pozwolą :tak: Buziaczki dla Fabianka :-) A jak tam z karmieniem, lepiej już ??

Mama05,

u nas pada cały dzień i jest niemiło na dworze :eek: Więc też siedzimy w domku.. Obiadek zjedzony ( dziś mąż zrobił, a ja leniuszkuję ), Paula odrabia lekce, a my zabawiamy Amelkę ;-)
Fajnie, że macie gości, zrelaksuj się, do juterka zatem ;-)

Ewa,

to widocznie coś mi się pokiełbasiło :-D Pisz, pisz, my poczytamy z chęcią :-D

reklama
Hej dziewczynki.

Ale mi dziwnie z tym forum. Nie mogę się jakoś przyzwyczaić i odnaleźć tutaj. Może za kilka dni bęxzie lepiej.

A dziś u nas piękna pogoda. Byliśmy dwie godziny na spacerze nad zalewem. Ale było fajnie.
A teraz siedzę objedzona bo piekłam na kolację chałkę i teraz pękam w szwach:eek::eek::eek::eek:

Co do roczników to ja jestem 80 i w listopadzie dobiję trzydziechy:eek::eek::eek::eek:

Ewa witaj. Widzę że kolejna mamusia z małopolski :tak::tak::tak::tak: Ja jestem z Krakowa ale też dość często bywam w okolicach Nowego Sącza:tak::tak::tak::tak:

Do góry