Dzień dobry Babeczki,
moje dziecię wstało dziś o nieludzkiej godzinie ( jak dla mnie ), o 5
Kiedyś tak wstawałam do pracy, a teraz już nie pamiętam :-)
A serio - to ja jestem sową, nie skowronkiem i dla mnie takie wczesne wstawanie to koszmar.. No ale pora się przyzwyczajać, bo niedługo znów to będzie norma - wstawanie nocne i ciągłe niewyspanie
Aniu,
jak tam dzisiaj idzie z karmieniem ?? Mam nadzieję, że już dobrze :-) Jak poza tym sobie radzisz ?
Pawimi,
o rany, ale zima u Was
Tutaj trochę mocniej posypało przez 3 dni, było troszkę mrozu i Anglicy już panikowali, nawet niektóre szkoły były zamknięte
Oni tutaj nie są przyzwyczajeni do takiej pogody.
Domek letniskowy fajniutki, pokaż go nam w całości jak już nie będzie w taką zimową sukienkę ubrany ;-)
Mama05,
my też czasem zabieramy dzieci do McDonaldsa, nie widzę w tym nic złego, chociaż większość ględzi, że nie wolno, że fast foody szkodzą itp. Ja uważam, że wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem. Mam koleżankę, która nie daje w ogóle słodyczy swoim córkom i finał jest taki, że jak tylko gdzieś przebywają i są tam słodycze, to te dziewczynki się dosłownie na nie rzucają, a ona nie jest w stanie nad nimi zapanować
Współczuję koleżance, rozwód to nic przyjemnego, na pewno..
A co do tego lata w ogrodzie - oczywiście, że będziesz w cieniu na leżaczku, bo w ciąży nie mozna się opalać ;-):-)
Zuskus,
oj czasem to tak jest z tymi chłopami
Dobrze chociaż, że Twój należy do tych, co pozwolą się grzecznie do łóżeczka zaprowadzić ;-) Mój M. też raczej nietrunkowy, dlatego jak jesteśmy na jakiejś imprezie to musi się pilnować, bo wypije ze 2 drinki i już mu w głowie szumi, brak praktyki
Buziaczki kochane i miłej niedzieli.