dzwonilam przed chwila do ginek i powiedzialam Mu ,ze @ po Estrofemie tylko 2 dni a powinna 4 a On mowi ,ze nawet 5 dni
i zapytalam czy jest sens brania tego estrofemu???wcz.wzielam pierwsza tabletke ,jeszcze 20 a On powiedzial,zeby odstawic,skoro taki krotki @ to nie ma sensu takich ciążkich hormonow brac...powiedzial ,zebym jutro zrobila test i jak I krecha to mam brac Clo przez 5 dni i w czwartek w 11 d.c. na usg.
nie wiem po co mam robic ten tet skoro beta nie wykazala a bylam dzien po terminie @ ale powiedzial,ze 2 dni @ to po tym leku za krotko i mam go odstawic(to jest lek stosowany w hormonalnej terapii zastepczej ,u kobiet po usunieci macicy wiec nie ma sensu brac takich ciężkich hormonow skoro nie dzialaja a skutki uboczne sa
)
ANECZKA- ja sie nie poddaje,bede dzialac ,ale juz nie na hormonach-wątroba mi siedzie-idzie 9 miesiąć jak wciąż cos lykam a efektów brak:-(
teraz jak wyjdzie I krecha(a wyjdzie) to mam brac od jutra Clo na owulke przez 5 dni i w czwartek za tydzien jak pisalam usg i zobaczy czy te hormony cos daly i bedzie owulka-znowu bede musiala ze 3 razy do Niego jechac patrzyc czy rosnie i czy peknie-jak nie to zastrzyk na pekniecie..w drugiej fazie cyklu luteina dopochwowo....
to jest moj ostatni cykl na lekach-koniec jak teraz nie wyjdzie to po prostu bedziemy sie przytulac kiedy bedzie ochota i zobaczymy moze zaskocze..
ANNA.S- buziaki,fajnie,ze sie odezwalaś
u nas pieknaaaa pogoda -wrocilam z Domisiem z przedszkola,za 2 godziny idziemy po Zuze,kupie ten test i rano zrobie choc nie widze sensu,ale Clo jest tez bardzo silne i nie mozna go w ciązy wiec jak tak kazal to tak zrobie..