reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

WERONICZKA,BEDISMALL,IWOSZ,ANECZKA- dziekuje Wam kochane...juz naprawde tracilam nadzieje i w cyklu kiedy mialam na nic nie liczyc ,kiedy zajelam sie dieta i nie myslalam o dzidzi-nagle sie pojawila...jakie to banalne.
wyluzuj a zajdziesz....ta latwo powiedziac,no ale sie udalo,ze tez mi Dukan wczesniej w ręce nie wpald:-D:-D

a Tomkowi chce kupic koszulke z napisem -BEDZIESZ TATĄ i dolącze kartke gdzie Mu podziekuje za cierpliwośc,wyraże swoja wdzieczność i napisze jaka jestem szczesliwa!!

reklama
mama05-wczoraj opowiedzialam M o Tobie i mu powiedzialam ze na bank bedziesz w ciazy bo jak bylam z Domisiem to wlasnie gin mi tez powiedziala ze mam wszystko rozpulchnione itd tak jak u Ciebie to bylo jeju jak sie ciesze gratulki napisz koniecznie jak T zareagowal na takie wspaniale podziekowanie ach i czekalam kiedy to wstawie
AneczkaK-to jestesmy na tym samym etapie ;-) do 3x sztuka:-p

Kasik widze ,ze jestesmy dokladnie w tej samej sytuacji.Nawet nasze maluchy sa w tym samym wieku;-):tak:
A twoj maz co na ten pomysl? Czy moze to jemu marzy sie trzecie?

AneczkaK-no dokladnie maluszki tez mamy podobnie:-p hym to bardziej moje marzenie chociaz M tez by chcial ale nie dokonca jest przekonany bo ze starszym mamy duzo jezdzenia na rozne terapie i boi sie ze ja sobie nie poradze ja tez mam obawy tyle ze jakos optymistycznie na to wszystko patrze oj duzo by pisac:sorry2: damy rady jakos go przekabace :-p:rolleyes: narazie wyprowadzamy starszego a w ciagu roku wiele moze sie zdarzyc i mam nadzieje ze przez ten rok Areczkowi sie poprawi bo i tak duze postepy zrobil wiec narazie M nie molestuje za bardzo... :-p Moze w tym samym czasie i zaciazymy co by rowno bylo ha ha A w jakim jestes wieku jesli mozna?

Ostatnia edycja:
mamo05 - OGROMNE GRATULACJE! Wiedzialam! w nocy sie przebudzilam zerknac na telefon i widzialam juz maila powiadamiajacego z BB ...myslalam z poczatku ze to Joas jako pierwsza z racji ze spac nie mogla ale jak zobaczylam te buzki w Twoim poscie przez wpol spiace oczy to juz wiedzialam ze sie udalo! Teraz bedziemy trzymac kciuki zeby wszystko bylo jak najwspanialsze przez kolejne 9 miesiecy...:-D

PAWIMI- dziekuje Ci kochana-bardzo mi pomoglyscie wspierając,pocieszając ,stawiając do pionu wiec mam nadzieje,ze w ciązy tez jakoś za mną wytrzymacie:):):):))

KASIK- dziekuje:))dam znac jak Tomi:)

ANECZKA- ja w lipcu skonczylam 31 a Tomi w kwietniu 38 lat...

Kochana moja Mamo05,

Nie mogłam wcześniej zajrzeć, dopiero teraz doczytałam..

Piszę i płaczę.. to wspaniała wiadomość, tak bardzo się cieszę, że w końcu Ci się udało ( Wam )!!!!!!!!!!!!!!!!

ŻYCZĘ CI WSPANIAŁYCH, SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY, A POTEM JESZCZE WSPANIALSZEGO POWITANIA WASZEGO TAK UPRAGNIONEGO, NOWEGO
CZŁONKA RODZINY
:tak::tak::tak:

geddes20.jpg

reklama
oh troszke pesymistycznie brzmia te wizje o niezgodzie w wielodzietnych rodzinach........

ale jak siegne pamiecia..............
to niestety znam wiele przykladow gdzie w doroslym zyciu takie rodzentwo nei zyje w zgodzie ani w bliskim ze soba kontakcie..............

czetso o tym mysle, kiedy zastanawiam sie nad 3 dzieckiem.........
mysle o tym, czy aby na pewno taka trojeczka dogada sie w przyszlosci i bedzie zyc w zgodzie...........
czasem mysle, czy nie latwiej bedzie jednak zapewnic dobre zycie tej dwojeczce ktora mam...............

wiem wiem......... glupie mysli moze ale tak mysle, ze jesli dostana wszystkiego po rowno to w doroslym zyciu nie beda sobie do oczu skakac............

tak bardzo bym chciala zeby zyli w zgodzie..........

Do góry