reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzieci 3 godz nie wychodzily z jeziora (...)
ja tak mam na codzien, moj Olis to taki maly wodnik, non stop siedzi w wodzie, albo wychodzi, przebiera sie, znowu zaklada kapielowki i leci....a ja mam dziennie co wieczor sterte strojow kapielowych i recznikow do prania w ilosci niewyobrazalnej. Widzisz a kilogramy....no coz, po cos je stracilas, po lekarstwach przybierzesz do wagi sprzed diety, czyli nie mozesz rozpaczac ze juz bylas okraglejsza i jeszcze dodatkowo przytyjesz ale przygotowalas sie do kuracji hormonalnej tymczasowym spadkiem wagi. Moj maz wrocil z zakupow i polecial do fryzjera bo juz okropnie wygladal. Ja pomalu szykuje kielbaske na grilla, dzieci sa u siasiadki wiec chwila blogiej ciszy ;-)

reklama
hEJKA MOJE KOCHANE!
dZIEN I GODZINA NIETYPOWE DLA MNIE ALE...MOJ MAZ USNAL ZMECZONY A JA JAKOS NIE MOGE WIEC POMYSLALAM ZE ZAGLADNE NA bb. (upsss sorki)

Anineczka witaj!
AnnaS wierze ze bylo Ci przykro u dentysty ale z reguly jest tak ze dziecko do obcego ma respekt a przy mamie histeryzuje. Ja to przezylam jak Ania miala operacje :tak: Co do znajomej no fakt raczej dala Ci jasno do zrozumienia ze nie bylas zaproszona
Pawimi prosze Cie Ty mi o zimie nie przypominaj, niech sie jeszcze troche latem i jesienia naciesze...choc wszystko wskazuje na to ze zima bedzie szybko i dluga :-(
Bodzio nooo edukacja w naszym kraju jest bezplatna ale ja tez juz cala wyplate wydalam a jeszcze mi kilku rzeczy brakuje

a ja bylam wczoraj u znajomej ktora urodzila 2 tygodnie temu, maluszek sliczny, cudny i az trudno uwierzyc ze taki maly...choc wcale maly nie byl bo mial przy urodzeniu 3500 i 55 cm. I teraz wiem na pewno ze chce miec jeszcze takiego malucha tak tak tak!

Pozdrawiam

A więc Zuskus, do roboty !! :-);-):tak:, a wiesz, że ja nie panikuje i moje dzieci przy mnie też, no ale może faktycznie jest w tym jakiś sens....

Moje dziewczyny mega zadowolone po urodzinach i to najważniejsze

pawimi, zazdroszcze tego jeziorka :-)

hej Maureen, jak tam????

Mamo, zrzuciłaś, więc nie będzie tak źle, w końcu wszystko zrzucisz, będzie dobrze !!!

Zobacz załącznik 276676

taki torcik zamowilam dzieciom na nasza rocznice:tak:;-)byli przeszczeliwi i podobno byl smaczny;-)
przyjecie sie udalo,bylo przemilo,pogoda dopisala,jedzonko kazdemu smakowalo i bylo smiechu co niemiara ,wspomnienia...

ANNA,S- dzieki-tez mam nadzieje ,ze tak bedzie, i fajnie,ze dajecie rade.:tak:
ZUZKUS- no to dzialamy obie w temacie;-)

pozdrawiam wszystkie i mykam spać jutro Domi ma dni otwarte w przedszkolu od poniedz.do piatku od 9 do 12 wiec jutro zaczynamy przygode z przedszkolem:tak:;-)

witam!:-)
wczoraj Alicja skonczyła roczek!!!!!!!!!!!! Ala nadal nie chodzi i nawet się za to nie bierze, ma 2zeby duze i 3 przebite ale takie tycie tycie.

1,5tyg mnie nie było jak nie wiecej ale 12.08 bylismy na weselisku dwudniowym udało się wszystko oprócz tego ze był upał niemiłosierny a sala bez klimy! PORAŻKA

potem wróciliśmy 2 dni i wyjechalismy sami do Szczyrku, było cudownie, hotel pierwsza klasa zabiegi w spa stawiały mnie na nogi po 8h wędrówkach po górach, wrócilismy w nocy z piętku na sobote a juz po objedzie do znajomych na weekend wyjechalismy, korzystamy z pogody ile się da!!!

dzieciaczki jak rodzicow nie było zachowywali się nienagannie, tesciowie nie chcieli nam Angelinki oddać!!!;-) Rafcio i Aluta z babcią w domu urzędowali, Robert na obozie nadal jest ale dostałam wczoraj info ze znów zwichnął nogę tym razem lewą:no::no: wraca we wtorek!

dzis ustalam menu na 5wrzesnia wiecc znów mam latania.

poczytam Was napewno a tymczasem pozdrawiam serdecznie i lece Małej sniadanko robić bo ryczy!

witam poniedzialkowo...
ja wrocilam z przedszkola-teraz przez 5 dni od 9 do 12 Domis ma zajecia adaptacyjne i bardzo Mu sie podobalo,jest zadowolony-wychodzilam z sali to prosil panią ze chce siusiu -radzil sobie i nie plakal...
mam nadzieje,ze za tydzien od 1 wrzesnia pojdzie w podskokach tak jak ZUZA:tak:

SEMPE- ucalowania dla Aluni:tak::-D:-D:-Droczek to taki magiczny czas-tyle sie dziecko uczy;-)a chodzic zacznie pewnie na dniach:tak:swietnie ,ze tak Wam sie wyjazdy udaly;-)

pozdrawiam waszystkie babeczki:rofl2:

Witam kochane:happy:
Mama05 100 lat dla ciebie i Toma :tak::tak::tak:oby zawsze nosił ciebie na rękach i obyście szybko doczekali się 3 cudu:****
Sempe a co ważnego się wydarzy 5 września????kochana i 100 lat dla twojej księżniczki:tak::tak::tak:szybko zleciał ten rok co?????????????????????? super że odpoczęłaś :tak::tak::tak::tak:tego spa to ci zazdroszczę bardzo bardzo :tak::tak:
U nas weekend minął szybko wiadomo ja w pracy Pietruszek w domu z dziećmi:tak:tonę prasowania mi odwalił:tak::tak::tak: odetkał zapchany od 5 dni zlew :tak::tak:normalnie zuch facet :tak:nawet obiadu tyle ugotował że jeszcze dziś nie musze gotowac :-Dwięc korzystam :-D:-D:-D:-D
Jutro przyjedzie mama Pietruszki juz się doczekać nie mogę :tak::tak::tak::tak:
Ps Sempe u mnie żadne dziecko roczku nie podeptało :no: Adam 14 m-cy Julka 16 m-cy Toni 13m-cy więc czekaj spokojnie niebawem malutka ruszy a wtedy to juz nikt i nic jej nie zatrzyma :-D:rofl2:

Alutka śpi, mąż pozostałym kolacje robi i zmywa a uzbierało się chyba wszystko co mam w kuchni!! cały dzien wody nie mielismy:wściekła/y::no:

Mama05 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU! BĄDZCIR DLA SIEBIE WSZYSTKIM CO MOŻLIWE:-D:-)

A 5 wrzesnia w koncu robimy chrzciny Alicji i wyprawiamy roczek, własnie telefonicznie zaprosiłam wszystkich którzy są dla nas ważni i łącznie z dziećmi i panną ALICJĄ będzie 48osób:szok::szok::szok: no nic trudno się mówi mamy dużą rodzinę hihihi

Malinka mąż co prasuje to wielki skarb:-) też mam takiego hihih

Kochane wiecie jaką mi niespodzianke zrobil moj mąż na rocznice ślubu???wiedząć ,ze jestem uzalezniona od bb;-)wykupil reklame(mozna ja znaleść na ogolnej stronie gdzie sa wypisane tematy forum po prawej stronie pod "nowe watki"jest tam pajacyk,jakas jeszcze reklama i ta ktora Tomi wykupil-2 obrączki napis mama05 i życzenia wszystkiego najlepszego na 7 rocznice ślubu..

kochany wariat:-D:-D:-D:-D:-D
zaraz kladziemy dzieci i wieczor dla nas:tak::tak:

reklama
Do góry