reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

chcialam sie pochwalic [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT]
jak sie ważylam 3 tyg temu biorac jeszcze hormony mialam 70,200:zawstydzona/y::-(przy wzroscie 170...a dzis polecialam przed chwila do sasiadki i po 3 tyg nie brania hormonow i od pniedzialku dieta i....3,300 mniej bo mam 66,900:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze mam 1,5 tyg zanim znowu zaczne brac hormony (i przytyje) wiec moze jeszcze ze 2 kg poleca....a potem nawet jak przytyje to mam diete ktora na mnie dziala i dam sobie rade;-)

reklama
AZILE- dziekuje!!!!jejku jak sie ciesze jak wazylam 68.300 to bylo dokladnie tydzien temu bo bylam u kumpeli i ma wage elektroniczna(co do grama pokazuje) a dzis mam 66.900 czyli przez tydzien 1,400 :tak:;-)a na diecie jestem od poniedzialku(od tego czyli 5 dzień) i to dieta Dukana:tak:
wlasnie zjadlam pyszna rybe(2 sztuki) z piekarnika-pyyyycha !!

Witam...

już od jakiegoś czasu podczytuję Was kobietki,ba nawet dziś wróciłam do pierwszej strony zobaczyc kto taki założył ten temat bo mnie strasznie zainspirował tytuł "Trzecie dziecko i co dalej" no właśnie wczytuję się w to "co dalej" ale widzę,że dalej jest dobrze.
mam dwójkę i myślę nad trzecim...myślę,myślę i myślę!

Nie mam domu,nie mam mieszkania,mieszkamy na wynajętym zdala od teściów,cioc,ojca i tak myślę czy dam radę bo chcemy trzecie dzieciątko :sorry2:
Tak tylko wpadłam zobaczyc,przywitac się...

tabletki odstawiłam miesiąc temu i tak mnie trapią pewne sprawy...czy podołamy...
widze tutaj sporo znajomych (lilka,zuzkus,anaklim,koleżanka pawimi z moderatorni) :-D a Tobie mamo05 kibicuję po cichu już od dłuższego czasu....ehhh czasem wpadka załatwiłaby sprawę,a tutaj tyle rozterek :rofl2:

pozdrawiam :-)

ha! wpadlam zobaczyc kto tu pisze o takiej "mojej" godzinie a tu prosze zagubiona owieczka anineczka z rozterkami nad trzecia dzidzia...powiem tak, ja na obczyznie od wielu, wielu lat, babc, dziadkow, cioc i kuzynek ani widu ani slychu, sami tu jestesmy jak niechciane palce a dajemy rade ;-) wiec do dziela moja droga, popatrz jak tu nasza mama05 rozpaczliwie walczy o kolejne malenstwo, nie ma co sie zastanawiac, wielorodzicielstwo jest w swoim sensie piekne. Wyczerpujace, ciezkie, wysysajace siodme poty, pelne rozterek, zmeczenia, stresu a zarazem jakze wspaniale i spelniajace! Mowie to ja, stara baba ktora majac nascie lat miala tak konsumpcyjne i wygodnickie nastawienie do zycia iz twierdzila ze w zyciu nie bedzie miec dzieci...Anineczka, trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie i udana, pogodna ciaze :-)

ANINECZKA- witam Cie u nas -pisz smialo,zagladaj czesto i zycze aby rozterki poszly w niepamiec:tak:ja tez w niektorych momentach sie zastanawialam czy damy rade..wszystkie rzeczy ,sprzety po dzieciach poszly w swiat a teraz bedzie trzeba wszystko kupic-mamy tylko spacerowke i lozeczko,ale...damy rade bo ragnienie i instynkt są silniejsze-teraz mysle tylko o tym ,,ze chce dzidzie a nie czy chce:tak:;-)

Życze ,zeby sie udalo:tak::-):-)z calego serca życze;-)
i dziekuje za wsparcie;-)

kobietki moje witam Was sobotnio:happy:
nie odzywacie sie-mam nadzieje,ze wszystko u Was dobrze,ze chorowitki juz lepiej...

my dzis mamy rodzinny pikniko-grill nad jeziorem w kilka rodzin z dziecmi,bedzie tez iatkówka.buziaki!!

WITAM SIE SOBOYTNIO

mam chwilke to postanowiłam lukno co u was :-):-):-) ja jestem po noce spałam tylko troche bo musiałam zrobi zakupy a teraz niemoge spac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:praca coraz bardziej mnie wykańcza i zastanawiam sie czy dac sobie spokój ale wiadomo dwie wypłaty to nieto co jedna i takie błedne koło:angry::angry::angry:a wiadomo dzieci rosną a wydatki razem z nimi jak pojechałamznimi na targ ich okupi do szkoły to prawie cała moja wypłta poszła:szok::szok::crazy:oczywiście to było bez ksiązek to jakaś masakra:no::no::szok::angry:

jutro wybieramy sie całą rodzina do krakowa taką wycieczke na koniec wakacji oby pogoda dopisała;-):tak::-D:-D:tak:

a wam kobietki jak mija weekend

milego weekendowania wszystkim zycze, u nas dzisiaj nic specjalnego w planach nie przewidziano wiec poki co slodkie poranne lenistwo, kawka, dzieciaki w pizamkach z batonikami z granoli ogladaja bajki u siebie, byly burze w nocy i jeszcze teraz troche zachmurzone, wszystko mokre nawet pies nie chcial wyjsc. W ciagu dnia ma byc upalnie wiec pewnie cos spontanicznie wymyslimy w ostatniej chwili. Wczoraj wakacjowalam nad naszym jeziorkiem ze znajoma i jej synkiem, upal byl nieziemski az wierzyc sie nie chce ze niestety zima sie zbilza wielkimi krokami wrrrr.....

Hej, nie mam ostatnio czasu tu wam popisać, albo dziewczynkom coś sie dzieje albo mały marudny.Czyrak w sumie wyleczony to doszedł nam polip w zębie u Oliwki oczywiście, dentysta jej to zrobił (podobno) ale dwa dni przeżywałam, że mnie wyprosił z gabinetu, bo taką mają tam zasade, że mamuśki więcej przeszkadzają niż pomagają, a ja jestem inna, no ale skąd miał to wiedzieć.Tak czy siak bardzo to przeżyłam- jak ona tak płakała kilka razy a ja nie mogłam jej potrzymać za rączkę uspokoić....:-( zawsze mogę zmienić gabinet powiecie, ale inne są dalej i w tym mam szybko dostępne "usługi" na NFZ i jak sie coś działo nagłego szłam i przyjmowali, ale chyba poszukam innego dentysty, mówię wam, jeszcze mi przykro.

A mały sie dziś nie wyspał i płakał jak nie on, chyba też wychodzą góne jedynki i pierwszy raz nie zjadł dziś obiadku, ciągnie na mleku.

Jutro zadzwoni mama to sobie porozmawiam.

Mamo, schudniesz, o to nie ma obawy, ja właśnie wróciłam do wagi sprzed ciąży, bez diet :-D

Moje dziewczynki dziś na urodzinach u koleżanki, jak byście zrozumiały taki tekst "możesz zostawić dziewczynki, nawet wskazane, poradze sobie z tyloma dziećmi..."ja poczułam sie nie zaproszona- przesadzam??

pozdrawiam wszystki i życzę wszystkim duuużo zdrówka, buźka, bo mały sie kręci na kolanach

reklama
wlecialam tylko na chwile po tym ogniku-wszystko super dzieci 3 godz nie wychodzily z jeziora a ja chwile przed wyjsciem poszlam do toalety i co po 24 dniach dostalam @...od srody zaczynam brac estrofem.......żegnajcie stracone kg:-(

Do góry