reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
cześć Katrina-jak u Ciebie ? jak jazdy idą yyyy jadą :-D
my własnie 2 tygodnie ferii zaczynamy ..pierwszy tydzień pracuję a dzieci na półkolonii a rugi tydzień z nimi -już nogami przebieram bo trochę zmęczenie mnie dopada.

u nas słonecznie -czego i Tobie życzę :tak:

Mamusia - nie ma sie czym chwalic. Podejscie nr 2 oblalam. Musze znowu zabukowac kolejny termin.
U nas feriii jako takich nie ma, w przyszlym tyg. Czwartek I piatek jest wolny (co roku byl caly tydzien, w tym roku tylko 2 dni).
Pogoda w kratke - standard tutaj, ale wiosne juz widac.
I jeszcze moja kartka Walentynkowa:

Katrina
to powodzenia na kolejnej próbie ..:tak: uda się ;)

a wiosna widzę nadeszła do as-i prymulki i żonkile..ślicznie .
u mnie na razie tulipany noski wystawiają ;-)
odebrałam dzieci z półkolonii-zadowoleni,wybawieni..są 2 panie i 1 pan i 17 dzieci więc super.

jesteśmy po obiadku,kawa i krówki :sorry:
zostawiam kilka dla Ciebie :tak:

aaaa--> laurka sliczna :) kochana Alinka :)

Mamusiu- co z Tatą?? jakie leczenie?

U nas w tym roku wyjątkowo - tylko 2 dni wolnego, a zawsze był tydzień. Ale nie ma co narzekać - dobre i to. Czyli..... jutro śpimy.

reklama
Hej,

U nas ferie są, ale tylko tydzień - w poniedziałek wracają do szkoły i jedziemy do konsulatu załatwić najmłodszej paszport - bo tacie się tęskni do Polski ;-)

Maya dużo mówi, wszędzie jej pełno i z Patrykiem razem łobuzują na całego - dobrana z nich paczka. Starszaki udzielają się w szkole - dobrze im idzie - ostatnio pochwały zbierają :cool2:

Katrina - ja się zapisałam w końcu na teorię - długo mi zeszło - ale wciąż nie czuję się pewnie...

Zimy u nas nie było , jest w miarę ciepło i krokusy zaczynają mi kwitnąć. Była u mnie jakiś czas mama z zamiarem zostania na dłużej ale pojechała walczyć dalej z ZUSem i Ubezpieczycielem ,poza tym jakiś stan zapalny jej się na głowie zrobił i właśnie ma podejrzenie cukrzycy. Prawie z nią nie rozmawiam bo jest obolała.

Piszcie laski

Do góry