reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam

Badi - no ja w poprzednim tyg. oblałam drugie podejscie do praktycznego, ale to nie był mój dzień. Od początku byłam jakaś rozkojarzona, pogoda do du..y, a wieczorem mnie grypa rozłozyła.
Nie poddaję się i będę walczyc dalej.

reklama
hej z rana ..

Bedii u nas Domi też zbiera pochwały-Pani do dzienniczka wpisuje ..miło czytać :tak:
co do pogody -to u nas już tulipany na 4 cm nosy wystawiły ;-)tyle wystają z ziemi :) miły widok..

nasze psiaki dogadane super..:-)

Katrina,Bedi &&&& prawko .niech sie uda :tak:

u mnie w rodzinie cudne wieści!!!! w skrócie-u taty rak jest i lepiej nie będzie-woadomo ...doszła ta miażdżyca tętnic mózgu,do tego ma cukrzycę i inne wynalazki ...do tej por chodził co 3 m-ce na badania...brał różne leki ..ponieważ na raka moczowodów mało ludzi jeszcze choruje to błądzą z leczeniem ...a tu u taty taka sytuacja ,że jak był teraz w środę w szpitalu to lekarz zrobił oczy jak 5 zł i powiedział,że w końcu przerzuty stanęły ( ma na moczowodach,na pęcherzu i na wątrobie ..teraz "miały być " płuca ..ale nie są :) ) i teraz tata ma przyjść dopiero za ROK!! tatko wyfrunął zz gabinetu ...cudownie było słuchac jak mama opowiada wzruszona i szczęsliwa ,że leczenie daje efekty ,że w końcu dobra wiadomość ...
może teraz w naszej rodzinie bedzie wiecej radości i smiechu bo ostatni rok był smutny i bez życia...

także wraz z wiosną budzi się życie i nadzieja..

Bedii
&&&& za mamę ..

Hej

Mamus cudne wieści - oby tak dalej, trzymam kciuki za zdrowie taty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katrina - będzie dobrze - musi być i w końcu zdasz - ja też choć sama nie wiem jak :-p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!!

A u nas w skrócie napiszę tak - kupiłam sobie sama suszrkę do ciuchów - mąż się wkurzył i obraził ale mu przeszło i teraz znowu się łasi - chce kaskę na mecz do Dublina - więc musi być miły :rofl2:

Jego siostrzeniec pochwalił się dzisiaj że tatą zostanie - choć absolutnie nie planował- teraz chłop musi szybko dorosnąć...rany!

piszcie!!!!!!!!!

dzięki Bedii...w końcu troche radości w naszej rodzinie ..

mąż się łasi mówisz :sorry2::-p :) przyjemności :-D

u nas dzis miało padać a był miły dzień :) do końca tygodnia jeszcze ferie...jutro dzieci mają z półkolonii wyjazd do kina a w środę zawiozę ich do znajomej (też ma dwoje dzieci w wieku moich i zaproponowała nockę :cool2:) zawiozę ich 50 km od nas ..własnie im powiedziałam-aleee radochaaaaaa:-p:-D
sprzątają pokoje bo przed wyjazdem mają byc ogarnięte.nawet nie mrugnęli ;-)

co u reszty?

Hej!

Nie odzywałam się bo mąż w pracy siedział a ja na szmacie...heheh:-p

Mamo - śniłaś mi się dzisiaj - miałaś mieszkanie jak artystka malarka - może nie najczyściej ale za to pięknie - kuchnia cała w malowidłach - szafki też....hehe. I przyjęłaś mnie i taką grubą Angielkę z mojej szkoły - rozwodziłyśmy się nad sensem podawania dzieciom mleka z kleikiem. Hehehehehe :rofl2:

A ja wieczorami się uczę i uczę i średnio się czuję na siłach. To znaczy teorię zdam ale hazard perception - raczej nie.... To są takie filmiki gdzie musisz zareagować na jakieś niebezpieczeństwo na drodze klikając myszką - punktacja jest oczywiście naliczana za poprawny czas reakcji - bzdura jak dla mnie. Tzn co innego na drodze a taki filmik nie oddaje rzeczywistości.

Dzieciaki mnie na basen dziś ciągną a ja paznokcie gryzę z nerwów przed jutrzejszym:baffled:

Mamuś a ja takie nocki przerabiam dość często - fajna sprawa jak to ty masz wolne - ja ostatnio miałam w drugą stronę - w sumie mąż w robocie a ja z 6 dzieci w pewnym momencie 48h....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry