reklama
katrina115
Potrójna Mama
Hejka
Jotemka - no to faktycznie nic dodac nic ujac. Zdrowka Wam zycze.
Jotemka - no to faktycznie nic dodac nic ujac. Zdrowka Wam zycze.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mama05
prrrryy szaaaalona :))
hej..
Jotemka
upiłam się nalewką 40% ..ledwo na górę weszłam .
ale dzis i tak wszystko pamiętam ..
dobrze ,że Marek lepiej .
ja zaraz jadę do pracy-córka już w szkole a syn jedzie ze mną do pracy bo na 9 mam uzupełnienie rzęs 1:1 i zawiozę Go przed 11.bo na 11.35 ma lekcje.
jak mnie wnerwiają te cholerne zmiany!!!!
idę bo nerwa ciąg dalszy
Jotemka
upiłam się nalewką 40% ..ledwo na górę weszłam .
ale dzis i tak wszystko pamiętam ..
dobrze ,że Marek lepiej .
ja zaraz jadę do pracy-córka już w szkole a syn jedzie ze mną do pracy bo na 9 mam uzupełnienie rzęs 1:1 i zawiozę Go przed 11.bo na 11.35 ma lekcje.
jak mnie wnerwiają te cholerne zmiany!!!!
idę bo nerwa ciąg dalszy
katrina115
Potrójna Mama
Dzien dobry.
Jak mozna zyc bez samochodu...?? To pytanie retoryczne. Super ze przelamalam swoj strach. Od przyszlego tygodnia wracam na angielski.
Jak mozna zyc bez samochodu...?? To pytanie retoryczne. Super ze przelamalam swoj strach. Od przyszlego tygodnia wracam na angielski.
Jotemka
Fanka BB :)
Katrina, wspaniale!!!!! Cieszę się z Tobą baaaardzo.
Mareczek ma już dwa ząbki! Mam swój prywatny mały kasownik :-)
Kobiety, wariuję w domu, wariuję leżąc. Skutki uboczne leków to brak apetytu a jak zjem, to biegunka. Oby tylko jeszcze tydzien wytrzymać. Dzisiaj mija 6 tygodni od złamania a ja przed sobą mam jeszcze 5 tygodni gipsu. Matko, oszaleć idzie!!!!!
Mareczek ma już dwa ząbki! Mam swój prywatny mały kasownik :-)
Kobiety, wariuję w domu, wariuję leżąc. Skutki uboczne leków to brak apetytu a jak zjem, to biegunka. Oby tylko jeszcze tydzien wytrzymać. Dzisiaj mija 6 tygodni od złamania a ja przed sobą mam jeszcze 5 tygodni gipsu. Matko, oszaleć idzie!!!!!
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Witam
U nas biegajaco. Ja w pracy, P w pracy a tesciowa dom mi przemeblowala. Hehe. Naprawdę to jestem jej wdzieczna ze siedzi z Tosiem. 700 zł w kieszeni. Od października już niestety Toś do żłobka. Kasa mnie przeraża.
Remontowe u nas klimaty. Bałagan mnie dobija. Brak czasu na cokolwiek. Pisze w kibelku. Matko i córki do czego to doszło.
Mama
Wsparcia policji nie zauważyłam
jotemka
Współczuję ci bardzo, nie wyobrażam sobie co czujesz ja bym oszalala
Katrinka
Brawo ! Najważniejsze ze sa chęci
Pozdrawiam
U nas biegajaco. Ja w pracy, P w pracy a tesciowa dom mi przemeblowala. Hehe. Naprawdę to jestem jej wdzieczna ze siedzi z Tosiem. 700 zł w kieszeni. Od października już niestety Toś do żłobka. Kasa mnie przeraża.
Remontowe u nas klimaty. Bałagan mnie dobija. Brak czasu na cokolwiek. Pisze w kibelku. Matko i córki do czego to doszło.
Mama
Wsparcia policji nie zauważyłam
jotemka
Współczuję ci bardzo, nie wyobrażam sobie co czujesz ja bym oszalala
Katrinka
Brawo ! Najważniejsze ze sa chęci
Pozdrawiam