reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedii
noo to &&&&&&&&&&&&&&&&& czymam ;))niech się uda z kredytem :)

ja własnie zarezerwowałam wakacje nad morzem-od 5 do 10 sierpnia.tylko taki termin kwatery został tam gdzie chcieliśmy..

idę myć łepetynę bo za godzinę jadę po dzieci ..

reklama
Martika
dziękuję :)

zakupy ikeowe zrobione-stołki barowe mam i wszystko inne co zaplanowałam mam ..w drodze powrotnej odebrałam męża z pracy-jestesmy własnie po obiedzie.kończe kawę i jadę z psem do szczepienia.

Chciałam kupić forda s-maxa ale skończy się pewnie na galaxy bo większy i tylne siedzenia się regulują do spania np a w taką długą podróż to ważne żeby dzieciom było wygodnie

Witam
U mnie po staremu. Dzieciaki zdrowe. W piątek jedziemy na tydzień w góry. Czytaj do taty. Potem P ma urlop i dobrze bo ja muszę na Maxa przygotować się do pracy.
Bedi super wiadomość
Martika jak mała
mama co jeszcze kupiliscie w Ikea? Które hokery?
Jotemka, Katrina, Semper pozdrawiam

Heloł. Monż pojechał obejrzeć samochód który nam się spodobał tylko że strasznie daleko i będzie późnym wieczorem. Idę dzieci porozdzielac bo już się chłopaki biją

reklama
witajcie

Bedi - fajnie, ze kredyt Wam przyznali i trzymam kciuki za pomyślny zakup auta. Daj znać, jak fura stanie koło domu.

Wisienka - dzięki, również pozdrawiam.

Dochodzę już do siebie, to teraz mensza rozkłada... no cóż wirusy...

Do góry