reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja ..
zalatana ,szczególnie w tym ostatnim tygodniu-klientki wszystkie dopisały .

Jotemka
siostro ,wyczekuje smska o powitaniu przez Was synka..to juz pewnie na dniach boś już 40 t.c. skończyła ..

Bedii
zdrówka dla Was kochana ..moja siostra też chora-wirusy czyhają ..

Sempe
tata miała juz masę cystoskopii przez te 2,5 roku i wciąż odrasta ..lekarze rozkładają ręce przez tą Jego cukrzycę i nie możność operacji.
boli Go ,ale póki co leki działają ..w maju kolejna wizyta i info czy są dalsze przerzuty :-(
generalnie żyjemy z dnia na dzień..

ściskam wszystkieee..u nas słonko dopisuje-pościel jak u Jotemki schnie,dz.piknikowo-bo dzis jeszcze ferie mają wiec ja z Nimi w domku a w zasadzie na ogrodzie.

reklama
Mamo, no skończył się wczoraj 40tc. Artiego urodziłam 12 dni po terminie z indukcji oksytocynowej...
Mnie dopadł wirus dzieci, rzygnęłam już kilka razy, głowa mnie boli. W tzw międzyczasie próbuję spakować pierworodnego na tzw zielona szkołę czyli trzydniową wycieczkę szkolną. Wyjeżdża jutro o 7 rano. Dzisiaj jeszcze byłam z nim na zakupach i wydałam trochę kasy ;-)

Hej!
Wpadam poświątecznie zerknąć jak Jotemka się trzyma...powodzenia kochana:) Mam nadzieję że zdrówko i samopoczucie lepsze...

mama - tulki ślę, przykro mi z powodu choroby Twojego taty:(

U nas jakoś się kręci, teraz dziewczynki są u moich rodziców, więc mamy na stanie jedno dziecko :-D i jakoś tak dziwnie z samym Jaśkiem:tak:

Pozdrawiam i postaram się częściej zaglądać

Jotemka - moja trojka tez cala "przeterminowana". Na tej koncowke, zwlaszcza po termimie, strasznie sie dluzy. Nie lubilam tego wyczekiwania I codzinnyvh telefonow tesciowej - "moze to dzisiaj"???

powitać ..

Jotemka
to wcześnie u Was zielona szkoła ..
moja córa jedzie też na 3 dni ,ale w czerwccu-4,5,6..
przyjemności dla syna:tak:

jak reszta ekipy-zdrowa,rumiana ??:-D

Patik
dzieki kochana ..
cieszę się ,że wleciałaś ..mówisz,że macie tylko Jasia...nudno nie ???:-D

Katrina
witaj..
ja syna urodziłam 3 dni po terminie a córke 10 dni przed terminem.

Bedii
jak zdrówko?

ja mam gila,głowa ciężka...jakos tak bym spać poszła..
mąż mnie wczoraj wytarmosił bo powiedział,że od tego bedzie mi lepiej :-p
nie jest :nerd:.....:-D

mykam zaraz do pracy.

miłego ;)

Jotemka wspolczuja, zdrowia zycze...ja wczoraj wrocilam ze szpitala bylam tam od wtorku popoludnia i cala noc bo i wymioty i biegunka mnie meczyla :no: i wiem dzieki tej wizycie, ze rodze w sarym miescie, matko lekarza widzialam przy wypisie 24 h po tym jak mnie przyjeli i najwiekszym absurdem bylo to, ze pielegniarka uznala, ze to nie moze byc wirus bo nie mam goraczki :wściekła/y:no a u mnie zwykle choroba jest bez goraczki...mialam wrazenie,ze zamiast jechac do tego szpitala powinnam zadzownic do wrozki... z tego wynika, ze moj maz tez jest w ciazy bo ma takie same objawy :szok: dlatego do porodu pojade na stare smieci, wiem ze obchod jest codziennie, lekarze decyduja o leczeniu i stawiaja diagnoze, a nie pielegniarka i warunki duzo bardziej luksusowe ;-)
mama smacznego , A ty lepiej sie czujesz?

reklama
Martina, współczuję choroby, ja tez wymiotowalam potwornie, prawie doba bez jedzenia bo co chwile rzyg lub toaleta. A mimo to Bąbel ma w nosie wszystko i siedzi sobie w brzuszku:-)
Byłam wczoraj na Ktg, piękny zapis bez skurczy, szyjka b.długa i zamknięta w zasadzie. Lekarka w szoku... Jutro kolejne badanie...

Do góry