reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hejka..
jestem po targach-kupiłam kilka kosmetyków- to co rano w pracy zarobiłam to już wydałam :-p

nogi mi w tyłek weszły od chodzenia i jestem 10cm krótsza:confused2::eek:
weszłam do domu,usiadłam i czuję się tak-->:confused2:

po targach byłyśmy na spagetti i potem na lody w Mc D.
i do domu..
mąż pojechał z dziećmi na basen-w drodze powrotnej złapali gumę :confused2: cóż..

Jotemka
weź męża w obroty i może jak podziałacie Marek ruszy ku wyjściu -my tak synka wyganialiśmy :):))

Martika
jak samopoczucie?

Natkaa
nie znam tych lakierów o których piszesz..ja pracuję na Shellacku.
fajnie,że interes idzie ..u mnie też :)

Patik,Katrina,Sempe
jak u Was kobietki???

jejkuu ale jestem zmęczona :shocked2:

Mamusiu - u nas wczoraj byl ciezki dzien. Najpier Kuba przejechal sie na pilce, w efekcie rozbita warga oraz ukruszony i naruszony zabek. Ale jakos szybko sie otrzasnal I trzeba bylo zabrac pilke, bo nadal go do niej ciagnelo. A pozniej Alince kuzyn na trampolinie naskoczyl na kostke I ma stluczona z jednej strony I troche napuchnieta. To takie prezenty urodzinowe mi dzieci wymyslily. Dzis juz z noga Alinki lepiej, ale nie chciala ubrac innych butow niz kalosze - widocznie najluzniejsze sa dla niej.

A dzis stuknelo nam 3 latka od slubu... duzo I nie duzo, ale bardzo szybko nam to zlecialo.

Hello!!!! Witam w dwupaku. Wczoraj wyszłam z małżem do kina. Usmialismy sie totalnie na filmie Inna kobieta . Bałam się ze trailer wyczerpie wszystkie gagi. O jakże sie myliłam. Kwiczałam jak świnka
Dziś mam zjazd, jestem zmęczona tą ciążą, oczekiwaniem na poród. Dzisiaj znów jadę na Ktg. Mam łzy w oczach, to silniejsze ode mnie...
Katrina, gratulacje z okazji rocznicy!!!
Mamo, ściskam...

Jotemka trzymaj sie i tak jestes dzielna :tak: i cierpliwa... wierze, ze juz niedlugo Mareczek opusci najwodiczniej wygodne M1 i zapomnisz o tym czekaniu:tak:jestes moja bohaterka !!
Katrinka Gratulacje z okazji rocznicy i urodzin, spelnienia marzen!!
Mama u mnie ok, wirus odpuscil wrescie, tylko boje sie czy uda mi sie zdac prawko przed porodem, bo ciagle cos wypada i jazd odbebnic nie moge, a tu juz koncowka blizej niz dalej :zawstydzona/y: a jak tam Twoje zdrowko?
Natkaa zdrowia zycze

Hej laski
Weekend minął pod znakiem gości a jutro witaj codzienności!
Małż wrócił wczoraj do pracy po 6tyg.urlopie i ciężko się dostosować nam wszystkim. Jestem totalnie rozleniwiona...wieczorki z drinkiem i filmem w tle. ..eh

Katrina. ..nieźle. ..btw fajny torcik. Rzucił się w oko na innym wątku.

Jotemka. Biedulko. Współczuję. Sama zbyt dobrze to pamiętam. Cała 4 z mocnym opóźnieniem zawitała

Mamus. Jak weekendo? Kaszel minął.

Martika dobrze że ci przeszło. Podziwiam za zapał do prawka. U mnie o to ciężko

Zdrówka wszystkim

cześć cioteczki :)

Bedii
kaszel jest ,ale troche mniejszy..
jednak jak dostane ataku to tchu złapac nie mogę :baffled: szlag!!

Martika
dobrze,że Ciebie choróbsko odpuściło ..o && za prawko:)

Katrina
ja nie widziałam ,ale wierzę ,że tort piękny ;)

Jotemka
na pewno już bliżej niż dalej :tak:

Hana
????????:sorry2:

u nas póki co słonecznie choć wichrowo.
smacznej kawy i udanego dnia :)
ja dzis znalazłam ...5 zł :-D to miła zapowiedź na ten tydzień :-p

reklama
Bedismall nie mam wyjscia, musze je zrobic, bo na meza teraz nie mam co liczyc ;-) poza tym zawsze lubilam samochody, tylko w PL po studiach zamiast prawko robic wolalam z dziecmi w DD posiedziec, potem jak sie za prawko zabralam, to trafilam dwa razy na idiote egzaminatora, ktory oblal mnie za cos czego nie zrobilam, stwierdzil, ze przewrocilam 2 razy slupek, a tak nie bylo, oczywiscie nikt z pozostalych osob sie nie odezwal, a na koncu uslyszalam, ze jak nie ma kto to on chetnie mnie pocieszy i mozemy wtedy o prawku porozmawiac, oczywiscie nikt z osob to slyszacych nie chcial pomoc, a kamer jeszcze nie bylo... wiec odpuscilam, a jak kolejny raz za nie wzielam, to psiak moj ukochany zachorowal na guza mozgu i tak w PL skonczyla sie moja kariera z prawkiem ;-) a tu dlugo mialam opory czy wszystko zrozumiem, czy wystarczajaco wladam j. niemieckim (bo ja wlasciwie mowic nauczylam sie tu od ludzi) no i w koncu maz mi taki prezent urodzinowy sprawil, wiec wyjscia nie mialam ;-)
ooo 6 tygodni urlopu to rzeczywiscie mozna sie rozleniwic i ciezko wrocic do rzeczywistosci :tak:
mama na pewno ten 5 na szczescie, oby jeszcze zdrowie wrocilo :-)

Do góry