reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej Majqa, ja jeszcze nie skończyłam - sączę, aby ten proceder trwał jak najdłużej. Normalnie czuję się jakbym komuś chwile wykradała ;-)
U mnie problem z najstarszymi, fakt. Coś mi sie dostaje ale moja Kara jest chuda dość jak na te czasy, więc rzadko jej coś dopasuję z ciuchów, które dostaje. Nie jest zabiedzona, ale wysportowana. Nie ma jaj się kiedy odłożyć po bokach i na brzuszku.

reklama
witam sie i ja :)
u nas pada ,ciśnienie niskie i zasypiam ...
miałam dzis kryzys rano ,żeby wstać ..jaaaak mi się nie chciało :dry:

na 10.oo jadę do kumpeli na kawę (chyba kroplówkę z kawy!!) a wracając odbiore dzieci bo o 12.30 kończą .
obiad mam wczoraj-rosół na girach z gęsi :szok: pierwszy raz robiłam ,ale wyszedł smaczny ino troche tłustawy ..ale nadmiar tłuszczu odlałam i gra :)

Natkaa
śliczny Dawid:)

Bedii
wytchnienia..

Jotemka
rozkładaj kocyk;-)

Zuz inka
uffffffffffff:cool2: Twoja się zaczęła a moja @ skończył-aż 2 dni miałam :-D łaskawa jest ;)

Majqa
poprasowałaś ??:)
chodź na kawkę :tak:

miłego dnia babki.. nie dajmy sie pogodzie :-D

U nas nie tylko pada, Mamo05, u nas leje i do tego 7 stopni!!!! Gdzie jest polska złota jesień??????? No gdzie?????????????

Ona w ogóle do nas nie przyszła???? Do UK???? Chyba dlatego, że tam tylu Polaków wyjechało, a jeszcze więcej się rodzi!

A teraz to chyba idę umyć głowę, ufryzować się i pojadę zrobić rekonesans do sklepów z ciuchami dla mnie. Nie chce mi się, ale jest już obrzydliwie zimno...

Ostatnia edycja:
Pojechałabym z Tobą na zakupy ;)
a potem ...kawka z pianką i ciacho ..
jedź i wracaj z udanymi zakupami .

ja ide malować oko i zbieram sie do kumpeli.włosów nie układam bo i tak zmoknę.

Jotemka ja ostatni wywaliłam wszystko ze swojej półki i odłożyłam to co się nie nadje do wyjścia z domu, to z pełnej półki z której się wylewało, zostało kilka rzeczy na krzyż. Mam z to sporo sukienek, eleganckich i letnich, spódnic, spódniczek.

Co do włosów od kiedy urodziłam Dawidka ciągle sobie jakoś zaplatam w różne kombinacje warkoczykowe, albo w koczek na czubku głowy i jest wygodnie i bezpiecznie, bo co tylko Dawidek złapie to wyrywa całymi garściami.

Mama nam też było ciężko dziś wstać, podnieśliśmy się z Dawidkiem o 8.30

Bedi a może to jakiś skok rozwojowy, ja z Dawidkiem też tak miałam co jakiś czas, że zamiast jednego karmienia w nocy były cztery, ale po dwóch trzech dniach wszystko wracało do normy.

Wieczorkiem jak dzieciaki poszły spać ogarnęłam chatę i tylko podłoga mi została do umycia i z drzewem mam dziś luz bo pada, może się zlituję i przejrzę ciuchy eMa bo u niego podobnie jak było u mnie wywala się z półki a jak co do czego nie ma co włożyć.

Smacznej kawusi i miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek
Jotemka - ja mam podobnie dzieci ciuchów mają full, tylko ja jakoś szafy nie potrzebuję, bo nie mam jej czym zapełnić.

Mamjsia - miłej kawki z koleżanką. Ja też niewyspana, bo sunia miała sensacje w nocy. Nie wiem co zjadła, ale kilka razy trzeba było z nią wyjść.

Natka - Dawidek to już spory chłopczyk, śliczny!

Miłegl dnia (sorki, ale u nas nadal jest pogoda jakby nie tutejsza I niech jeszcze pobędzie).

Do góry