reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam sie i ja dzis zaliczyłysmy długasnyyyyy spacer całe przedpołudnie ;-) bo słonko wyszło :-D,młoda teraz spiocha obiadek sie gotuje pranie na balkonie schnie ,co do rachunkow to szkoda gadac mama mi ostatnio powiedziała co wy robicie ze tyle płacice ( chodziło o prad i gaz ) ona ma o 1/4 mniejsze no to jej powiedziałam ze u niej dwie osoby u nas 5 + pies ;-) hehe to stwierdziła ze to ona za duzo płaci :cool2:
Mama 05 swieta racja :tak:

Joas przyznaj sie co łykasz ze takie turbo masz;-):-)

Zuz -Inka my sie juz 4 miesiace staramy i nic :cool2:

Wisienka &&&&&&&&&&&&&&& zeby wszystko dobrze było trzymaj sie :tak:

Ostatnia edycja:
Zuz a dlugo sie spoznia ??
Jotemka ,hehe widze ze ty tez zmieniona :-D
moje najmlodsze jeczace i z lekka goraczka...mam nadzieje,ze to tylko na zeby ;)

Dostalam @ uffffff. Niby wiedzialam ze nie powinno sie nic stac ale juz zaczelam sie nakrecac. Przy 4 i piate by sie uchowalo ale...w obecnej sytuacji gdy jestem ze wszystkim sama i jeszcze to...Dobrze jest jak jest. Pozdrawiam i znikam bo mama przyjechala na 3 dni

Zuzinka no to głowa spokojna:-)

A to mój baczek:-)'

Dawidek.jpg

Załączniki

• Dawidek.jpg
    Dawidek.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 44
Dzień dobry!

Wpadam z poranną kawą. Ktoś będzie do towarzystwa?
Bedismall - współczuję nocy, to jakaś masakra musiała być. Coś malutkiej może dolega? Bo tak raptem by marudziła całą noc?
Natkaa pięknisty maluszek z Dawidka
ZuzInka cieszę się razem z Tobą z @ :-)
Fasolka - no to już się trochę staracie, u mnie to nigdy tyle nie trwało, zawsze "złoty strzał" :szok: :szok: :szok: Człowiek nawet się zapomnieć nie może...
Co do opłat... Moja sąsiadka ma 2 dzieci, my 5, dom ich taki sam, a opłaty zdecydowanie u nas wyższe, bo woda na gaz i tu widać proporcje w członkach rodziny, w zużyciu wody też... Normalnie aż boli...
Wczoraj przetrzepałam ciuchy na poddaszu, na koniec to prawie płakałam jak myślałam o ogarnieciu tego wszystkiego z powrotem do kartonów. Koszmarnie dużo. Ale wygrzebałam 4 szt spodni dla Artiego, 4 spódniczki dla Tysi i tyle samo spodni. Od razu ulga, że z mniejszej kasy trzeba wyskoczyć. Bo z kurtkami też nie najgorzej, możemy poczekac, bo w zasadzie każdy ma cos na początek sezonu a niektórzy na cały. Żeby humory lepsze były to nowe czapki zakupimy i szaliki. Tez nie wszystkim, bo jeszcze sporo się nadawać będzie.
Tylko coś moja garderoba PUSTA. Czy też tak macie, ze jak co do czego to się okazuje, ze u Was tak mało ciuchów????

reklama
Hej :)

Ja sięz kawą przyłączę.

U mnie też tak jest z ciuchami. Ale ostatnio kilka nowych zakupiłam i póki co jest ok.
Ja dla dzieciaków mam na cały sezon aż nadto. Dla najstarszej kupuję bo nie mam skąd dostać ale młodsza ma po niej i po kuzynce i jeszcze jak kupuję starszej kilka sztuk to i jej jedną żeby nie było jej smutno. Więc ona ma masę ciuchów. Chłopcy dostali ciuchy od mojej siostry więc wiele kupować nie musze jedynie spodnie rurki w których ich uwielbiam.

W niedzielę imieniny szwagra i na prezent zażyczył sobie ciasto; zrobię więc rafaello i jeszcze taki z nowej książki Anastazji - na jesienne dni czy coś takiego.

Kończę kawę i lecę sprzątać póki mały śpi.
Miłego dnia.

Do góry