reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cameela

witaj i pisz smiało;)
oryginalne imię ma Twoje średnia corka :tak: skąd taki pomysł?
no i napisz nam kilka słów o sobie-ile posiadasz latek :-Dpiszesz z Pl czy zagranica?
są tu mamy z różnych stron ..
ja jestem z Wielkopolski.

pozdrawiam.

reklama
Hej!

Kolejny weekend za nami, i kolejna gościna:-) tym razem rodzice z babcią wpadli do nas:tak: Dziewczynki dziadka wymęczyły;-)Jaśko skończył wczoraj 7 miesięcy:szok: a przecież niedawno się urodził:sorry2:

mamusia - Wszystkiego Naj dla Was! Ale romantyczna dusza z Twojego emka - super! u nas też rosołek;-)
Weroniczka - jak samopoczucie? widzę, że przygotowania do września idą pełną parą
pawimi - udanej imprezki! Pogoda Was rozpieszcza:tak:
Joaś - powodzenia dla synka na nowej szkolnej drodze:-) a dla córci sto lat:-)
Cameela - witaj

Patik
dzięki ;*
ja juz daawno rosołku nie robiłam i wczoraj jak wrócilismy do domu to Tomi zażyczył sobie na dziś rosół no to zrobiłam :-)
od córy dostałam siarczystego buziaka ,że dobry,syn jadł aż Mu po brodzie ciekło:-p no daaawno nie było.

uściski i łaskotki dla Jaśka ;**

ja jestem przed @ i pochłaniam słodkie..zjadłam juz krówki,irysy,herbatniki...ale jeszcze trochę zmieszczę -dawać co kto ma :-D:-p

Pawimi
i ja życzę udanej imprezki-choc to tak pro'forma bo przecież u Was zawsze są udane :-p

JAK zasiadłam z leniem na kanapie tak wstac nie mogę :sorry2::baffled:

Katrina
mówisz,że Qba sam sobie brawo bije ;))słodziak ;)

Zuz inka
jak u Ciebie zdrówko,jak przygotowania szkolne?

Bedi
???????????????????????????????????????????????

Hana
????????????????????????????????????????????????????!!!

Wisieńka
ogarnęłas w domku?

mama05, pomysł wyszedł od męża, a ja się w imieniu zakochałam i były inne pomysły ale Oriana jednak wygrała :-D
mam 28 lat, piszę z mazowieckiego, nie pracuję i zajmuję się dziećmi

cameela
ja mam 34 lata..pracuję jako kosmetyczka..
starałam się o 3cie dziecko 3 lata ,ale nam nie wyszło.

jednak zapusciłam tu korzenie-w sensie na wątku- i pisze..

jeryyyy..muszę się ruszyć-biorę dzieci i psa i idziemy na spacer..

Patik dzięki że pytasz. Samopoczucie ok. Zdarzają się jeszcze mdłości ale to sporadycznie. Wczoraj wieczorem mnie dopadły takie mega i myślałam że nie wytrzymam ale dałam radę. A przygotowania zdecydowanie idą do przodu bo to już tylko tydzień został a ja nieznoszę robić wszystkiego na ostatnią chwilę.

mamuś jak ja Ci tych słodkości zazdroszczę. Mi tak się marzy szarlotka, torcik czekoladowy czy jakiś inny pyszny deser. Problem w tym że po słodkościach czuję się mega niedobrze :baffled: Podobnie jak po mojej ukochanej kawusi:baffled::baffled::baffled:

cameela witaj u nas :-)

oooo, jaka mila niespodzianka od poniedzialku, jest Joas, jest Weroniczka ;-) Witajcie babeczki, witam nowa mamusie i oczywiscie naszej zasiedzialej na watku mamie skladam powinszowania tylko nie wiem czy z okazji rocznicy slubu czy z okazji romantycznego malzonka powinnam najpierw skladac :-D Rozmiesze Cie ze kiedys ciezka zima otwieram zaluzje a tu w sniegu wyryte "kocham Cie" wiec Twoje zdjecie przypomnialo mi ten maly epizod. Zreszta haha! znalazlam, a niech tam - wkleje nawet :-D
love.jpg

Imprezka jak zwykle udana byla, sasiedzi twierdza ze nas zima przy tym wspolnym grillu zastanie i w puchowych kurtkach i sniegu po pas dalej bedziemy obracac lososie i steki na rusztach z piwkami w rekach :-D Dzis upal nieziemski, jutro ma byc jeszcze gorzej...Wspoczuje tym dzieciakom ktore juz od tygodnia do szkoly chodza, musi to byc dla nich masakra ze takie lato za oknem a one zamkniete w klasach, my na szczescie jeszcze wakacjujemy te kilka dni. Musze dzis podkoczyc na male zakupki, moze troche sie poopalac bom blada po tym lecie az wstyd ze niby jezioro i swoja plaze mam na ogrodzie a stasze bladoscia jak nie powiem co :angry: No i takie tam codzienne obowiazki jak pranie, kulanie obiadu itp. Z mniej sympatycznych informacji to musze skrabnac ze moj pierworodny za niecale 2 tygodnie jedzie znowu...wiadomo gdzie :baffled: Mial nie jechac, cieszylam sie i znowu dostal zmiane rozkazow :no: No nic, jakos to przetrawie, raz przezylam, przezyje moze i teraz ponownie....Buziaki sle i do uslysznia!

Załączniki

• love.jpg
    love.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 42
witajcie

Mama - super!!!! Gratulacje z okazji rocznicy i "odkrycia" po odsłonięciu żaluzji!!!

Patik - no to prawda, dopiero co się rozpakowałaś, a tu już 7 miechów minęło, buziaki dla maluszka,

Weroniczka - to wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i zdrówka dla Ciebie w dwupaku, oby juz nudnosci nie męczyły,

Joaś - przytulasy dla córci,

Pawimi - oj, to znowu bedziesz się martwić o syna. Na pewno i tym razem wszystko będzie dobrze.

Camela- witaj,

U nas tez juz ostatni tydzień wakacji. Udało mi się dziś kupić Alince buty sportowe do szkoły za pół ceny (ciesze się, bo to dobre butki, a za pełna kwotę na pewno bym ich nie kupiła). Jeszcze tylko zostało nam do kupienia dwie koszule z długim rękawem i podkolanówki i cała wyprawka (mundurek) skompletowane.

Hej dziewczyny.
Już wysprzątałam na błysk, tylko okien nie umyłam ale to dzisiaj. Zakupy szkolno przedszkolne zrobione prawie w pełni. Weroniczko przypomniałaś mi o worku...Książek u nas się nie kupuje bo jest na poczatku kiermasz w szkole. Maciek nawet o szkole jeszcze nie myśli.Jest w Częstochowie u zaprzyjaźnionych zakonników na ten ostatni tydzień. Milusia po wakacjach jakiś "scyzoryk" się zrobiła, Wczoraj była u nas jej kolezanka i non stop ją biła, żadnej zabawki nie chciałą dać. Obłęd aż mi wstyd było ale szybko puknęłam się w głowę i przypomniałam sobie że ma 2 lata dopiero. Teraz pracujemy nad tym epizodem;-) To znaczy zaprowadziłąm ją dziś na 4 godziny do przedszkola u nas można wykupić godziny w prywatnym w kazdej chwili, niech się oswaja z dziećmi bo w poniedziałek pójdzie do swojego nowego publicznego przedszkola a tam w grupie będzie dwa razy więcej dzieci niż było w prywatnym i panie nie bedą pewnie "ciociami". Mila generalnie bawiłą się ze starszymi dziećmi w wakacje i teraz nie umie z maluchami a na dodatek ją drażnią...mam nadzieję, ze się oswoi...Antonio natomiast chyba zaczyna ząbkowanie.Dziwi mnie to bo żadnemu z moich dzieci zeby nie wyszły przed 9 miesiącem.Dziąsłą go ewidentnie swędzą i atakuje wszystko paszczęką ociekając śliną. Rozdrażniony jest też i płączliwy co z wczorajszym Milusinym epizodem wywołało u mnie migrenę. Z dobrych wiadomości to to, ze za niecałe 2 MIESIĄCE ODZYSKAM MAŁŻA:tak: No chyba, ze go jeszcze gdzies wyślą na 2 miesiące więc trzymajcie kciuki coby nie:sorry2:

mama to ci Tom niespodziakę zrobił i pięknie wyznał miłość, chociaż jakoś mnie to nie dziwi...jak cę nie kochać. Ucałuj dzieciaki i pomyśl o naszym spotkaniu bo już się strasznie stęskniłam a maluchy to powyrastały i cioci nie pamiętają..
pawimi a co tam i w puchowych kurtkach grilowanie jest cudowne, Twoje Kocham Cię tez za serce łapie. Tej plazy to ci zazdraszam!
Weroniczka najlepszego kochana1 A ja samopoczucie o ile nie ma mdłości, mnie ostatnio w ciązy taka niemoc ogarniała i senność, że nie dawałam rady . Kurcze jeszcze nie dawno mnie mdliło a już ci zazdroszczę. Ostatnio myślę, ze strasznie szkoda, ze ja już nie mogę mieć dzieci:-(
Patik 100 lat dla siedmiomiesięczniaka
Katrinka to ci mechanik rośnie oj nalatasz się za nim :-D
cameela witaj, niech ci się miło pisze z nami

A ja mam zupkę z wczoraj, taką z cukinią , mniam i indyka w sosie to tylko ziemniaki obiorę. Sister mnie odwiedzi dzisiaj po południu to może podskoczę na zakupy jak zostanie z maluchami bo sama z dwójką w markecie potrzebuję 3 ręki. Chociaz odkąd kupiłam podwójny wózek jest łatwiej. Miłego dnia mamuśki:-)

reklama
Hej

mama - gratki rocznicy i romantycznego męża u mnie podobnie jak u Weroniki:zawstydzona/y:
wisieńka - hej; też zakupiłam taki wózek ale u nas same góry i ciężko go pchać ehhh
joaś - hej

witam nową mamę

My w piątek wybywamy na Chorwację oczywiście jeśli tylko dzieciaki zdrowe będą.

Całusy dla wszystkich.

Do góry