reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Patik
ja pod koniec lipca 34 skończe to my równolatki;-)
szerokiej drogi i fajnych przygód na wakacjach:)
wracajcie cali i zdrowi;))

Katrina
cudnie,że i u Was pogoda dopisuje-u nas też miodzio ..aż za bardzo :-p

dobrej nocy mamuśki i krasnale ;)

Wpadam dac znac ze zyje. Tydzien byczylam sie u rodzicow, odwiedziny u rodziny znalomych sasiadow, gril basen. Ten tydzien w domu i potem znowu fruuuu. malo mnie wiec ale staram sie zagladac i czytac.

Majqa dobrej diagnozy i zdrowia
Patik 100 lat!!!

Pozdrawiam i znikam

Zuza fruwaj ,fruwaj należy Ci się ..
fajnie,że o nas pamiętasz :-)
jeszcze miesiąc i mąż wraca :)

Majqa
ale dziwne to wszystko...takie bóle a na usg ok..
&& za wyniki z krwi.

u mnie w pracy spokój ..mam doła..

hej babeczki

majeczka - zdrówka - najgorzej jak nie wiadomo o co chodzi:sorry:
mamusia - gratulacje dla męża - brawo - opite prawko? a czemu to słoneczko ma dołka? he?
patik - wszystkiego najlepszego - a gdzie to wybywacie?
zuzia - Ty widzę jak ja - - fruwasz;-) odpoczywaj i zbieraj siły na męza:-p
katrinka - korzystaj korzystaj fajnie ze humory dopisują - też opzdrawiam:-)

a ja zafrunęłam az do gdyni - byłam z córą i jej koleżanką i moją sis na rihannie - wrazenia fajne - atmosfera super - młode tak podjarane ze do dzis nie mogą uwierzyć ze ją widzialy--mimo ze się spozniła godzine a ja nabawiłam sie masakrycznej migreny:eek:
zaraz frune nad morze - tak wiec wakacje pelna parą:happy:

pozdrawiam babeczki

witajcie

dajemy znak, że żyjemy.

Hana - super, że się dziewczynom podobało, odpoczywajcie i zwiedzajcie,

Zuzia - i tak trzymaj!!!

Majqa - no to faktycznie dziwne, a może to na tle nerwowym??? Zdrówka Ci życze i szybkiego zdiagnozowania przyczyny bólu.

mamusia - kurcze przykro mi strasznie, ale wiesz... sezon urlopowy... ale na pewno klientki przyjda poopowiadać jak tam na urlopie było. Przytulam i uszy do góry!!

dzięki Katrina...:-( źle mi i już ..

Hana
a no widzisz ruch mizerny..ludzi mało-ledwo na opłaty zarabiam a gdzie na jakiś chleb ,żeby zostało .wiem,wiem ,to dopiero 5ty miesiąc ....ale płacic muszę czynsz,prąd,wodę ,paliwo ...a nie mam z czego już dokładać i myslę czy zamykać działalność ,żeby nie brnąć w długi..
może to jest też fakt nie tylko wakacji,ale tez tego ,że w ostatnich tygodniach otworzyły sie inne gab.kosm....

ehhhhh..

kończe kawę i jadę ...ale zapał gdzieś po drodze zgubiłam

Dzięki dziewczyny

Otóż wyniki krwi się poprawiły. Wartości spadają co mnie cieszy. Lekarz mówi, że to po antybiotyku i zastrzyku anty - się skumulowało ...

mama - &&&& za klientów

reklama
majqa - super, że wyniki dobre i że lekarz uzasadnił Twoje złe samopoczucie (mam nadzieję i wierzę w to, że faktycznie to był to tylko wynik połączenia leków, który Tobie niezbyt posłużył). Oby teraz to już tylko lepiej było.

Do góry