reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
weroniczka bedzie dobrze !!!

u nas dzisiaj kolejna nocka nieprzespana,wykoncza mnie te zeby ...a nim sie przebija to jeszcze moze troche potrwac...echhh
a na 13 ma zebranie u smykow ,najpierw jedno pozniej drugie...:-)

milego dnia :-)

weroniczka - cieszę się że przyniosłaś pozytywne wieści, dobrze że tak się wszyscy wspieracie . Musi być dobrze:tak:

witam
Czy mogłabym się do Was dołaczyc?
Jestem mama 3 dzieci, 3 chłopców, najstarszy pełnoletni od tygodnia,
i dwóch maluchów

Z Hanią właściwe bez zmian. Ciągle jej stan jest bardzo ciężki ale od wczoraj nie pogorszyło się co jest bardzo istotne. Niestety maleńka ma słabą krzepliwość krwi i nie moga jej robic badań. Dziś się dowiedzieliśmy dopiero że z poniedziałku na wtorek Hania praktycznie odchodziła. Lekarze non stop przy niej czuwali. Przeżyła i teraz jest dużo lepiej w porównani z tamtym ale żaden lekarz nie da gwarancji że dobrze się skończy. Mówią że Hania jest bardzo silną dziewczynką i są duże szanse że wyjdzie z tego wszystkiego bez szwanku. I tej nadzieji się trzymamy.

reklama
Jest wiadomosc od Hanusi. Nie jest gorzej a to juz cos. Dalej sie modle!

Kate witaj!

A ja dzis cala happy jakbym wygrala w totka bo przyszla kasa z US, przynajmniej najpotrzebniejsze rzeczy zalatamy. A jest ich ostatnio tyle ze wlasciwie jakbym juz tej kasy nie miala:confused2:

Pozdrawiam

Do góry