reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka
no makabra z nimi...wkurzające to jest ,że on ciągle mają wszystko w pompie!
przecież ludzie rano do pracy jadą a nie w południe..a oni w południe wyjeżdżają na drogi i liczą na oklaski :crazy:

ja też ostatnio źle spie..

babki

reklama
jestem, tak mnie głowa od trzeciej w nocy boli ze mysleć nie mogę.....

czy dziecko w wieku 16miecięcy nie powinno mówić więcej niz jedno słowo? wałkuje juz jakies miesiąć z Adasiem podstawowe słowa a on nic:-(

dzis drugi dzien bez cyca w ciągu dnia:-) nie wiem czy się cieszyc czy nie... znów mnie brzuch zaczyna boleć jak na @

Sempe
współczuję bólu głowy ..pewnie to ciśnienie..było juz ciepło i znów mróz..
głowy nam rozsadzi.

co do mowy dzieci to sprawa indywidualna...
Zu jest po mnie Hanką Bielicką więc wcześnie zaczęła a Domi spokojnie..bez pośpiechu..:-)

Witam!

Za nami weekendowa walka z temperaturą u dziewczynek zakończona sukcesem w poniedziałek. Za to mnie od wczoraj przeziębienie zaczyna dopadać:baffled: No i niestety katar przyplątał się też Hance i Zosi:baffled: A Jasiek dzisiaj zaczął głużyć:tak:

mama w ogóle nie dotarłaś do pracy? eh te drogi, ja mieszkam w takiej małej miejscowości że drogowców w ogóle nie uraczysz:no: mieszkam tu 4 lata i nie widziałam ani razu:sorry: więc jazda samochodem to prawdziwa loteria
sempe łączę się w bólu głowy:-( Różnie z tą mową jest, moja Zośka mówiła te podstawowe słowa, mama tata baba dziadzia, no i wiele dźwiękonaśladowczych typu bum bum, miau itp. Dopiero od około 2 miesięcy zaczyna więcej mówić i powtarzać słowa po nas. A Twój Adaś po swojemu mówi? Jeśli tak, to wydaje mi się że potrzebuje po prostu więcej czasu na wzbogacenie słownika:-D

witajcie

Korzystamy z wiosennej pogody u nas (od dwóch dni nie pada, świeci słoneczko i jest w miarę ciepło, bo bez wiatru), 2 razy po 2 godzinki spacerku w ciagu dnia. Uwielbiam takie dni, tylko nogi sie odzwyczaiły i dokładnie je czuję.

Miłego dnia i wieczorku - bez bólu i nerwów!!!!

jESTEM I JA, JAK ZWYKLE WIECZORKIEM. Upssss caps lock:sorry:

Ania juz duzo lepiej. Cwiczymy zeby oczko dobrze sie ustawilo i zakrapiamy aby dobrze sie wygoilo. Maciej chory na maksa, wlasnie banki mu wieczorem postawialm. Gorzej bo i Marysia zaczyna miec katar. Kurcze ten hurt! Byle do wiosny. Krzysa zeby nie bylo mu zal ze munic nie jest to go wysypalo. Obstawiam kakao na ktore byl dlugo uczulony, potem testy nic nie wykazaly ale jak sie codziennie pije kakao to w koncu nastepuje kumulacja. Wapno i masci poszly w ruch

Maz szuka pracy, bo niby umowe ma na 2 lata jeszcze ale z 2 tygodniowym wypowiedzeniem...a cos przebakuja o zwolnieniu. Gorzej ze oczywiscie za granice.
Powiedzialam sobie jednak ze Bog da trzeba brac, niech tylko wskaze wlasciwa droge

Azile kochana co u Ciebie? Odmowilas sobie na post kompa?:laugh2:;-):-)
Joas co zdecydowalas???
Mamo z ta zima to tak: Kumpel z poznania dzwoni do nas i mowi o snieg nie pytam bo u nas w Pyrlandii jak jest 5 cm to dramat stluczki karetki itd a u was w gorach pol metra i wszyscy jezdza :rofl2::-)
Katrina niespieszny relaksujacy spacerek...mhhhh nie pamietam kiedy na takim bylam
Majqa co u Ciebie na froncie?
Patik zdrowia!!!!
Sempe u mnie wszystkie dzieciaki pozno mowily, a chlopaki do tego niewyraznie. Marysia mowi ma-ma, ta-ta, ba-ba, pa-pa ale raczej nie swiadomie jako gaworzenie.
A ja jeszcze @ od porodu nie mialam:eek:

Pozdrawiam

Hej!

Zuz-Inka Wam też dużo zdrówka życzę! i powodzenia w szukaniu pracy przez emka, choć jak piszesz to na razie pobąkiwania o zwolnieniach, może obędzie się bez takich zmian:tak: Dobrze, że Ania tak dobrze sobie radzi:-)
Korzystaj ile się da z dnia dziecka:-D
mama jak tam dzisiaj? udało się dojechać do pracy bez problemu? bo za moim oknem ciągle sypie i sypie

Ja nadal walczę z przeziębieniem, chciałabym się szybko wykurować bo od siedzenia w domu zaczynam świrować:baffled:

Miłego dzionka:-)

witam się i ja

Zuzia - ja jak się "obrobię" to mam trochę czasu na spacerek, tylko, żeby jeszcze pogoda na to pozwoliła.
Jak Alinka wróci ze szkoły, zje obiadek, to dziś tez na troszkę się wybierzemy, bo nadal nie pada, a nawet powiem więcej nadal świeci słońce. To chyba wreszcie po tych 40 dniach deszczu nadeszła wiosna.
Na ogródku juz mi szafirki kwitną. Zaraz będa kwitły żonkile.

reklama
hej mamusie

to się witam- chora jestem i zamiast lepiej to jakby gorzej:baffled: gardło mnie boli ze hooo..

weroniczka - sennośc mi się z jednym kojarzy:rofl2: no może nie tylko z jednym ale...;-)
patik - zdrówka - moge z Tobą łapkę przybić:tak: jak tam synuś sie spisuje?
mamusia - jak tam dziś--- drogowcy mniej juz zaskoczeni?--- jak w gabinecie?---jak tam z reklamą działacie?
zuzinka- no to ładnie z @--znaczy się dobrze się cycujecie:-p super ze z oczkiem lepiej - no i oby zwolnienia m ominęły;-) chyba ze chce zmienić prace...
sempe - nie martw się z tym mówieniem--- on jeszcze malutki - jeszcze zdąży Ciebie zagadac:tak:
katrinka - u was żonkile a u nas śnieg-a ja chce wiosne już!!!

dziś się zmobilizowałam i wzięłam za pisanie zaległej pracy:confused:....po 1.5 roku:confused:

pozdrawiam

Do góry