reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

I ja witam.

To widzę mamus że dziś leniwie :-) Zazdroszczę. Ja mam w domu umierającego męża z powodu kataru i chrypki. Ach... A tak się cieszyłam że będę mieć cichy, samotny ranek ;-)

reklama
Weroniczka
hahahaaaa...mówisz umierający :-D

no leniwie w ""
zmiana pościeli,
pranie,
kurze,
kwiaty,
obiad

i przed 13 jadę po Zu.

trzymaj się ...cierpliwości i zdrówka dla męża ;-)

Sempe
dokładnie tak ..
mój jak ma katar to zaraz po szafkach szuka..
pytam--> czego dusza poszukuje??
a On--> Helooooł..mam katar

:baffled::-D:-D

i Tobie miłego dnia kochana :)

Kurcze naprawde do tej pory bylo tu super...wlasciwie teraz nie wiem czy mam tu cos pisac bo jestem w ciazy i dlugo nie zagladalam...chyba nie pa...
a i ktoras pisala o odchudzaniu w ciazy to sie chyba tyczylo do mojego posta..radzila bym sie nauczyc zytac...

Ostatnia edycja:
Witajcie moje dzielne kobietki.
Objechalam na kontrole, wszystki ok. Ania juz nawet nie prosi o tabletki. Teraz tylko cwiczenia aby oczko sie dobrze ustawilo i za 2 miesiace kontrola czy nie potrzebna zmiana szkiel

Weroniczka no mezczyzni to potrafia efektownie chorowac!!!!

Pozdrawiam i znikam dzieci klasc do lozek

spokojnego wieczoru babeczki i przespanej nocy :)

edit:
Zuz inka
to dobrze,że po kontroli oki..dzielna Ania..oby z okiem było si
&&&
moje śpią a mąż na mnie seksualnie paczy :))

Ostatnia edycja:
uciekaj mamo uciekaj szybko i daleko :-D:-p

ciesze sie ze zawital spokoj i porzadek. Mam nadzieje ze tak pozostanie, ponad wszystko nie toleruje forumowych aferzystek i robienia z igly widly. Ja dzis leniem leze na plasko, zjechalismy wczoraj w nocy do domciu i mam ochote na odpoczynek, na szczescie dzis wolne wiec korzystam.Buziaczki.

PS Joas...Ty wiesz co!

zamiast w pracy jestem w domu!!
cholerni drogowcy znowu olali prognozę pogody!!
jest masakrycznie slisko ....w najblizszym mozliwym miejscu zawróciłam i pierdziele ..wole nie rozbić auta!
karetki,policja,straż ...pełno tego--> dzwon za dzwonem ..
matko co za świat.
wrrrrrrrrrrr!!
ciśnienie mam takie,że dzis kawy nie piję bo wybuchnę .....

cały czas pada a zapowiadaja ,że pod koniec tygodnia ma byc -15 stopni mrozu ...kurka a myslałam ,że zima już odpuszcza:baffled:

mam nadzieję ,że macie lepszy poranek niż ja--> o 7.20 juz walczyłam z zaspą:nerd:

dajcie mi wódki na ochłonięcie...

reklama
Oj współczuję mamusiu. Tak to jest z tymi naszymi drogowcami. Wiecznie zaskoczeni.

A ja zaraz się zbieram po Stasia do szkoły ale tak mi się nie chce. Taka jestem śpiąca że masakra. Wczoraj też cały dzień czułam się jakbym od kilku dni nie spała.

Do góry