reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Natka
ano z tymi sprawami czasem tak wychodzi--niby zaplanowane..niby dogadane a widzisz..
u mnie sie wyjasniło ,wiec &&&& żeby i u Ciebie się ułożyło:tak:
no i czekamy z Tobą na Twojego synka;))

Annaoj
witaj i rozkładaj kocyk-zapraszamy:)
gratuluję dzidziusia pod sercem:)

ja nogami przebieram na jutrzejszy dzień :-p:-D

reklama
Mamusia - to trzymam kciuki, żeby juz teraz wszystko szło po Twojej myśli i zauważyłam na suwaczku, że niedługo Bono będzie obchodził 1 urodziny!!

Witajcie. Moje dzieci juz po feriach, jutro Maciej ma bal karnawalowy, starszaki w sobote. Maz wrocil do pracy i smutno :-( Oczywiscie dzieciolki ferie przechorowaly az im banki wszystkim zaaplikowalam i syrop z cebuli. Jeszcze troche pokasluja ale mam nadzieje dobrze bedzie. Ania za 2 tygodnie ma operacje i nawet najmniejszy katar pokrzyzuje plany

Joas wszystkiego dobrego!!! Troche spoznione ale z serca

Patik gratulacje dla Ciebie i caluski dla Maluszka (wcale nie najmniejszego)

Hana ja tez mam zalegle szczepienia z Marysia no ale ona wiecznie chora ostatnio

Annaoj kce, Kari witajcie

Mamo dobrze ze jednak udalo sie zazegnac klopoty i salon bedzie otwarty bez poslizgu, dzieki za wiadomosci od Sempe

Oj zapach maluszkow cudny!!! Ja tak patrze na Marysie rok temu w polowie ciazy bylam a teraz ma juz 9 miesiecy :szok: a Ani juz biust rosnie :szok:

Pozdrawiam!

Mama właśnie zrobiłam sernik z Twojego przepisu:-) chłodzi się teraz na tarasie. Kojarzę, że robiłam kiedyś oponki serowe, na które dawałaś przepis, niestety nie mogę go znaleźć:-( mogłabyś wrzucić jeszcze raz:-) zrobiłabym na tłusty czwartek:-)

Zuz inka towarzystwo się rozeszło, to troszkę odpoczniesz, chociaż ja też wolę jak M. jest w domu, bo raźniej i więcej kontaktu z "dorosłymi". Piotruś od poniedziałku idzie do przedszkola, a mam go w domu od 22 grudnia to na pewno dziwnie pusto będzie. Trzymam kciuki żeby choróbska odpuściły.

Annaoj kce witaj:-)

Sempe, Weroniczka gdzie jesteście?

Lenka jak samopoczucie?

Obiadek zrobiony, Kamiś jak zwykle o tej porze śpi, lecę wsadzić kwiatki, kupiłam calle i chcę je na wiosnę wysadzić do ogrodu, żeby wcześniej zakwitły.

Miłego popołudnia.

Witajcie dziewczyny,

po długij nieobecności w końcu udało mi się Was doczytać :) Gratuluje mamuśkom ślicznych bobasków i chłopczykom i dziewczynkom rośnijcie w siłe, tym co miału urodzinki wszytskiego naj naj a tym co rocznice to oby dalsze lata były takie jak te ktore juz przemineły :) Witam również nowe mamuski fajnie że jesteście.. :)

A mnie oczywiscie chorobsko tez musialo dopasc ponad tydzien w lozku nie umialam sie pozbierac - zapalenie oskrzeli .. Ale przyleciala moja kochana siostra na urlop wiec sie mna mial kto opiekować bo na facetow nie ma co liczyć.. Intensywnie rozpoczelismy sezon narciarski nawet moj najastrszy nauczyl się jezdzic i suszuje jak zawodowiec hehe Mielismy jechac teraz przez weekedn ale chlapa i ciapa za oknem niby stoki nasnieżane ale to juz nie to samo co przejażdzka wsrod osniezonych drzew, pruszacy snieg itp .. :)

Natka Ty sie kg w ciazy tak nie przejmuj najwazniejsze zeby maluszek był zdrowy a potem zrzucisz zaczniesz intensywne odchudzanie..

Mama było jakis czas pod gorke alee juz nie bawem sie na nia wgramolisz i bedzie z gorki obys jak najwiecej klientow zgarneła podczas turlania się w dół.. A to bedziesz miala również fryzjerstwo u siebie ?

Pawini ja równiez nie jestem za szczepionkami a najbardziej za tymi ktore wymyslaja na biezaco .. niby to dla naszego zdrowia ale nikt nie wie jakie to bedzie mialo skutki na nas w przyszłosci ..

Zuz inka a co Twoja Ania bedzie miala operację??

Hej :)

Anna - witaj i tu :)

Ja miałam dzisiaj wizytę. Wszystko ok. Dzidzia rośnie - z pomiarów wyszedł 30 tydz więc może okazać się, że będzie duży chłop!

Majqa gratuluję udanej wizyty:-) a Twoje poprzednie dzieciaczki jaką miały wagę?

Stefaa witaj z powrotem:-) zazdroszczę Ci wyjazdów na narty, ja dopiero w zeszłym roku zaczęłam jeździć, ale bardzo mi się podoba, może w przyszłym roku uda się nam wyjechać. Janie tyle martwię sie o kilogramy u siebie co o to żeby maluszek nie był za duży, bo Kamil był dorodnym malcem i miałam przez to problemy przy porodzie:-( mam nadzieję, że tym razem uda sie tego uniknąć.

Mama a tak mi przyszło do głowy czy robiłaś kiedyś ten sernik z galaretką u góry zamiast herbatników? I anuluję prośbę o przepis na oponki, znalazłam w swoim notatniku z przepisami.

Z sadzenia kwiatków nic nie wyszło, bo Kamil wstał, musiałam dać chłopakom obiadek a zaraz M.wraca i lecimy na górę.

Ostatnia edycja:
Patik no to gratulację:-D

Mama fajnie pomimo przeszkód daliście radę, czekam na fotki

Naatka dzięki, u mnie w miarę dobrze, ale Ty jeszcze miesiąc i spokojnie na porodówkę możesz jechać, jak Twoje samopoczucie

Pozdrawiam wszystkich

cześć maderki;))
jestem dopiero w domu ..

rano jak zawieźliśmy dz. to od razu z T.do Poz.
najpierw czekałam na transport sprzętów które kupiłam w grudniu--> dojechały przed 10..
jak gościu pojechał to my do hurtowi kosm .po ostatnie zakupy....
potem Ikea-> zakupy biurka,komody i detali ..potem obiad i kawa..
potem praktiker-->zakupy mieszadła,kleju i innych tego typu atrakcji..

później do gabinetu pozwozić wszystko...trochę tam pomogliśmy i przed 15.00 wracalismy po dzieci ..
teraz zasiadłam z herbatą ..jestem 10 cm niższa..nogi mi w tyłek wlazły od tego chodzenia..

Natka
dobrze,że przepis na oponki odnaleziony bo jakby co to mam :tak:
nie,sernika nigdy nie robiłam inaczej jak według przepisu który Ci podałam ..
nasza Joaś też go robi i zarówno Ona jak i ja nosimy się z zamiarem zrobienia z budyniem czekoladowym ,ale nie wiadomo jaki bedzie smak ..zawsze robię albo z wanil.albo śmiet.

Majqa
super,że syncio tak zdrowo rośnie ;)
gratki udanej wizyty ;)

Lenka
dzięki ;)
pikczery oczywiście będą ,ale jak już zakończymy wsio bo teraz to :szok: co tam sie dzieje :-D

Katrina
dzięki kochana :)
usciski dla bączków:)

Zuz inka
cześć ..moje też juz po feriach i jak patrzę na pogodę to nam się udało ze śniegiem co ??:)

a Anie mówisz ,że już rośnie tuu:-p..no tak ..jeszcze trochę i @ dostanie ......:szok::cool2:

babeczki wszystkim dziękuję za wsparcie i &&&&& :))
wszystko na wagę złota:tak:
pozdrawiam i ściskam na płasko:)

reklama
Hejka!

Ostatnio czuje sie jak chomik krecacy sie w kolowrotku...caly czas cos robi a wlasciwie bezsens zupelny...w jednym miejscu sprzatam a w dwoch innych balagania. Pranie prasowanie gotowanie sprzatanie...a gdzie czas na pasje, hobby, spelnienie czy chocby poczytanie ksiazki...Chyba jakas chandra zimowa mnie dopadla. A do tego nie moge sie dodzwonic do meza bo odpowiada mi ze jest poza zasiegiem...niby nic ale sie martwie jak zwykle...ehhh

Nic ide pograc w pasjansa to mi sie humor poprawi.

Stefa
Ania ma zeza i to bedzie zabieg korekcyjny, miala juz jeden 5 lat temu

Do góry