reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile
dziękufka kochana :)
i wzajemnie :tak:
fajnie,że mkniecie do przodu z remontem ..
uściskać bączki;)

Asik
ja za tortami nie przepadam więc nie robię ..ale ciasta piekę przeróżne..tort jak potrzebuje to idę do mojej ulubionej cukierni i u nich zamawiam ..
co do sprzątania to ja dziś powera dostałam i cały dom fruwał tak latałam od rana ..a teraz mi kręgosłup skrzypi:eek:

Joaś
siostro?????????????????????

Hana
???????????

reklama
Witajcie kochane
Ja znów w przelocie, może kiedyś uda mi sie napisac co u nas się dzieje. Na razie od czasu do czasu udaje mi sie oklepać temat z mamą05. Wspomne tylko, ze znowu problemy zdrowotne z dzieciakami przerabiamy. Dopiero Maciek wyszedł ze szpitala po operasji, Mila skończyłą zapalenie krtani a już pojawiły się jej leukocyty w moczu i boję się, ze cystografia nas nie ominie. Mam nadzieję, ze to nie ten refluks moczu i nie bedzie potrzebna operacja. Na razie jestem kłebkiem nerwów.
Dziś Maciek skończył 18 lat. Jutro impreza rodzinna u taty mojego. Bede gotować od rana na 25 osób. Zaraz jedziemy więc zycze miłego weekendu i pozdrawiam

Wisieńka - kurczę współczuję ci, ciągle coś....trzymam kciuki że może to jednak nie to i gratki dla twojego dorosłego syna. A imprezy dla kumpli nie robi, hę??:eek:

Mamuś - azile pocukrowała, hehehe, ale to prawda, duszo towarzystwa...zawsze i wszędzie z pomocą lecisz...a usg będzie w środę. Idę z małżem bo ostatnio sąsiadkę zaciągnęłam do pilnowania Patryka. Tutaj nie wpuszczają na takie badania dzieci.Mój m od razu będzie chciał wiedzieć. Znam go. A ja? Chciałabym dziewuchę ale brzuch mi wypina do przodu za bardzo i na ostre mnie bierze więc raczej kolejny chłop:sorry:

Zuzinka zdrówka dla Was

Bedi Ty się ciesz że chociaż jedno dziewczę masz a nie tak jak ja:-D, ja po niedzieli mam wizytę, ciekawe ile już młody waży

Mamuś jakiegoś internetowego drinka też z Tobą wypijemy, za interesy

Wisenka &&&&&& niech sie wsio unormuję i 100 lat dla dorosłego

Wisieńka - jeszcze raz 100 lat dla synusia i zdrówka
bedi - &&& za usg
azile - fajnie jak remont się kończy; u mnie chyba w lutym przemeblowanie bo dzieciom ciasno
mama - ja wypiję picolo ;-)
asik - u mnie dzieci nawet grzeczne a wczoraj i dzisiaj miałam w sumie 5-kę
zuzia - dużo zdrówka dla Was
lenka - &&& za wizytę

U nas ok. Póki co zdrowi jesteśmy. Dziewczyny szaleją w śniegu a Maruś próbuje im dorównać. Wizytę mam 30-go.

Bedii
tak,tak ..Azile mi polukrowała :-p
a ja nawet jeśli dusza towarzystwa to dlatego ,że ja "tylko" dwoje dzieci mam i to odchowanych więc u mnie inaczej niż u Was gdzie maluszki w domu są ..
&&&& za wizytę i jeszcze &&& poczymam :-Dza córkę --> a nóż :))

Wisieńka
kochana trzymaj się ..
dla Maćka !! a swoją drogą masakra! jak ten czas pędzi..jak się widziałyśmy to miał 16 lat a tu już 18....
dobrze,że to tylko młodzież dorasta a my wciąż młode,jędrne i gibkie :-p

Lenka
pewnie,że drinasy będą na bb po otwarciu:))
pogłaskać brzusia :)

witam
włąśnie spadłam z piłki:eek::laugh2: troszke skakałam, wyginałąm i niekontrolowanie poleciałam---tak przyrżnęłam w kolano ze myślałam ze nie będę mogła chodzić---na szczescie ból przechodzi...

czesc azile - jak tam martusia?
mamusia - ano sama sobie kładę:eek: nie jest zle --tylko ja ma troszke:eek: tańsze:sorry: ale jak dla mnie --oki--- fajnie sędzacie czas---a sniegu troszke macie?
bedi - w zasadzie dobrze ze sprawdzają---tylko jakie zaraz kary??
asik - ja to ostatnio też mam lenia---dobrze ze ciemno jak wracam z pracy - to udaję ze nie widzę:sorry:..i co ---posprzątałaś?
wisienka- wszystkiego najlepszego dla Pana Macka:-D a Twój suwaczek to pędzi:szok:
lenka - a u Ciebie jeszcze bardziej pędzi - i 3 facet - ło matko - powinni ciebie nosić na rękach:-D
zuzinka - zdrówka dla rodzinki!
pzdr
dzis mam wychodne:ninja2:

Hana
hahahahaaa..no ja tu piszę ,że my gibkie a Ty z piłki spadywujesz:eek::sorry::-Ddobrze,że do podłogi blisko co??:)))
a jakie masz ? z Oliwi??

pewnie,że mamy śnieg ..tak do pół łydki ..trochę dziś dopadało ,ale szału nie ma ..
ale to co jest nam wystarczy ..

a co do piłki to ..też mam taka ..patrzę na nią i czuję jak chudnę:-D
ale poważnie to ja na rondo wchodzę i hula kręcę :-p

mężulo wrócił ..obiad zjadł a my kolację ..teraz idzie wyjąć akumulator i będziemy ładować przez noc.

reklama
no własnie mamo bo miałam pytać co z twoimi zakupami spożywczymi

Joaś - no zajrzyj do nas choć na chwilkę - nie zostawiaj nas tak tu same:hmm:

Moje szaleją na górce z tatusiem... zrobiłam na obiad chicken fajita bo szybko i tanio itd - dzieci uwielbiają i my też:rolleyes2:

Wyciągnęlam z szopy fotelik dla maluszka bo dokupiłam do niego wkład dla noworodków. Ale patrzę a on w kilku miejscach zielony:huh: i kurczę myślałam że będzie ciężko ale ładnie i szybko wyprałam, teraz schnie. Muszę łazienkę wyszorować porządnie ale się wyręczę małżonkiem chyba - poudaję że nie mogę się ruszać - bo faktycznie czasem tak zaboli że nie wiadomo co z sobą robić.

A gdzie Sempe????:szok:

Do góry