reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć dziewuszyska!

Stefaa no popatrz, a ja przeczę chyba wszystkim statystykom, 4 będzie przed 29 wiosną....
Co do antykoncepcji - spirala u mnie tragedia- potworny ból przy zakładaniu - myślałam że zejdę - ale omdlałam - mąż mnie do cukierni zawlókł po coś na wzmocnienie...a potem już tylko było gorzej....wyjęłam po 1,5 roku
Tabletki - no cóż - moja 3 ciąża w ten sposób, hahaha:dry:

W takim razie witam w gronie osób zaprzeczającym statystykom :) Widzę że w UK jestescie wiec chyba z taka ilością dzieci życie nie jest trudne? Bo u nas hmm sama wiesz ;)

reklama
ja 25 i trzecie w drodze,a co :-p
zakupy świąteczne zrobione, do miasta już nie jadę, siostra M jak przyleci to pojedzie tylko po karpia, ser i pieczarki i wsio. Chłopcom prezenty też kupione, trzeba tylko zapakować, zaraz idę smażyć karpia do zalewy octowej.
Odebrałąm dzisiaj wyniku posiewu moczu, nic nie wyhodowali na szczęście. Pomimo że biorę jeszcze natamycyne dopochwowo to upławy mam takie jakie miałam i w sumie nie wiem czy jest dobrze czy nie, bo żadnych innych objawów nie mam, tylko te upławy
confused.gif
.
chłopcy jutro do przedszkola nie idą bo na 32 dzieci było 10, jakieś jelitówki, oskrzela, więc stwierdziłam ze lepiej niech posiedzą w domu

pozdrawiam

oo to ja widze że na tym forum duzo mlodych mamusiek :D ja mialam 23 i trojke dzieci :D ale w sumie nie narzekam sil mi nie brakuje noo i wiecznie mloda bede hah przepaść między "młodzieża" nie duza ost jak moj syn byl w szpitlau na sali byl z 17 -latka :) ojj jak mi sie fajnie z nia rozmawialo hehe do dzis pamietam te milosne rozterki motylki w brzuchu gdzie moim najwiekszym problemem był nieposprzatany pokoj czy sprawdzian w szkole :D Noo ii koledzy tej dziewczyny mysleli ze ja jestem siostra mojego syna :)

A jak moj najstarszy bedzie mial 18 to ja goraca babka bede haha obym tylko sie nie wypalila ;)

A cisza na forum jak była tak pozostała ojjj joo joo

hej
Katrina no właśnie nie funkcjonuję...po wczorajszym pomiarze - wstałam rano i strzeliłam sobie kawę z mlekiem i było ok aż do teraz. Migrena powróciła i zmierzyłam ciśnienie : 99/59 i puls 69. No to kolejna kawka i teraz mam 'aż' 103/66 i puls 79...Głowa mi pęka....

helol

bedi - tak to ja - ale ze laska to raczej nie:sorry2:-musze powiedziec ze ja tez mam problemy z głową---masakrycznie mnie bolała---zrobiłam kawke - 2 etopiryny i jakby lepiej:happy2:-ale jak mnie boli to bym odstrzeliła:confused:---jak tam z męzem?

mamusia - tu się tęskni---jak załatwianie? znaczy się spraw - nie w klozecie:-D:cool2:

buziaki wieczorne
pozdrowienia dla wszystkich

witajcie kobietki ..

Hana
aaahahahahahaa kochana moja ;)
no załatwianie i taki i takie :-D do przodu ;))
wszystkie sprzęty pokupowane ...część kosmetyków,wszelakie jednorazówki...
póki co wczoraj wydałam 8tys.
szarpałam sie o rabaty cos tam dostałam ;))

jeszcze trochę zakupów przede mną ,ale to już na spokojnie bo 2/3 mam już za sobą :))

Bedii
kochana lepszego samopoczucia życzę ...mnie też jak czasem głowa boli to tak jak Hana pisze--> odstrzelić to mało ..
na szczęście już daaawno mnie nie bolała i niech tak zostanie ..
wracaj z poduszką do męża..

Majqa
ładnie się waga trzyma ;))

Madlen ??????????????????????????

Patki
pozdro babeczko--> wlatuj częściej ;)

wczoraj pisała do mnie WISIEŃKA
była na ugs genetycznym wszystko oki ..maluszek ma 8,5 cm..siedzi i bawi się rękami :-D

miałam już dziś miłą rozmowę z panią z sanepidu teraz czas pranie rozwiesić ;)

miłego babeczki :)))

Witam się w ten mglisty i mroźny poranek:dry: U nas zimnica że hej! Dzisiaj aż 0 stopni a wczoraj normalnie -3 było:-D Angole własnym oczom nie wierzą...Niektórzy nawet zaczęli w kurtkach chodzić...ale są też tacy którzy wolą dziecko wypuścić do szkoły w miniówce o gołych nogach...nigdy ich nie zrozumiem:no: Patryś ogląda Tomka i przyjaciół, ja idę pranie wieszać... Vanessa ma dzisiaj odpłatny świąteczny seans filmowy w szkole. Zbierają na coś tam dla dzieci. I muszę dwa razy iść po nich do szkoły. Bardzo tego nie lubię bo jak wrócę Z dominikiem to bęzie 15.50 a o 16.15 już muszę wyjść po Vanessę....masakra, wyjdę tylko z psem i tyle będzie. Z ciśnieniem trzymam rękę na pulsie dosłownie i w przenośni. Jednak kawka być musi - czasem nie ma wyjścia:shocked2:

Majqa jak u ciebie samopoczucie?

Patik?

Natkaa?

Mamuś widzę że humorek ci dopisuje to pewnie wszystko układa się po twojej myśli. A jak dzieciaczki?? Nie piszesz coś o nich ostatnio

Właśnie Madlen daj znak że żyjesz!!! Wiemy że maleńkie dzieciątko jest absorbujące ale chcemy wiedzieć co u ciebie:tak:

Pawimi Piękna parka - twój syn pęka z dumy a ty pewnie też!! Cudo:tak:

Weroniczka jak tam pieczenie idzie? Podłogę doczyściłaś?

Katrina a ty dawaj do lekarza z tym palcem, żarty się kończą;-)

Wisieńka napisz coś do mamy czasem to nam wieści przekaże:laugh2:

Zuza - a ty gdzie się zgubiłaś? Kapusta ukiszona to co teraz mąż ci za robotę wymyślił?!:-p

reklama
Bedii
a dopisuje humorro ;)
dzieci mam w domu bo w szkole juz luzy przed feriami wiec korzystam ,że mając urlop nie muszę ich zawozić i przed 7 wychodzić z ciepłego wyrka..
a teraz wszyscy prychają ,kichają wiec przynajmniej mi sie nie pozarażają ..

Domi na kanapie ,Zu leży z Bono na podłodze i szepce mu na ucho różne rzeczy ..

ja już pranie rozwiesiłam ..zaraz się za obiad biorę bo głodomory już czekają ..

mówisz,że na gołe noooogi puszczają do szkoły :szok:
a moje jak wczoraj były na ogrodzie to po 20 min im rękawiczki zmieniałam na inne ,żeby w łapki nie było za zimno bo lepili bałwana i całe rękawiczki mokre...
u nas -12..

Do góry