reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pokazuje sie :-)
te dni tak szybko uciekaja..moje najmlodsze dziecie juz skonczylo 3tyg..za chwile bedzie miala miesiac...a niedawno byla jeszcze w moim brzuszku...
kazdego dnia sie zmienia,rosnie...a ja zamiast sie cieszyc,to mam dola..:zawstydzona/y:
czemu te dzieci tak szybko rosna ??
w nast.tyg mam bieganine,a to zakupy na swieta,a to sprzatanie ,w szkole u dzieci swiateczne koncerty,corka ze szkolnym chorem spiewa po marketach,jak co roku i obecnosc mamy ( bo tata niestety pracuje,no ale ktos zarabiac na rodzine musi :-D)obowiazkowa :tak:
ale juz po malu ogarniam wszystko...takze teraz bede czesciej :tak:
wisienka ciesze sie,ze na usg wsio dobrze :happy2::happy2:
Zuzi gratki pierwszego zabka i ciesz sie malzem w domu ;-)
Bedi zdrowka dla cory ,a tobie duzo sily i uwazaj z tym cisneieniem
pozdrawiam wszystkie cieplo ;-)

reklama
Madlen - super, że u Was wszystko w porządku. A czas leci błyskawicznie, zwłaszcza przy takich maluszkach. Pamiętasz ja jeszcze niedawno z brzuchem chodziłam i Zuzia i Sempe i Azile, a nasze szkraby już mają ponad pół roku. Leci czas nieubłaganie.
Trzymajcie się przede wszystkim zdrowo i zaglądaj do nas.

Bedi - wiesz za mną tez chodzi makowiec, ale zdecydowanie bardziej chciałabym go zjeść niz robić. Zresztą ja już prawie od tygodnia troszkę pracuję nad sobą i taka silna wola do słodkiego jest bardzo wskazana. Pomyśleć sobie mogę, ale jeść - NIE!!!

Dzień dobry sobotnio!
Oj makowiec też bym zjadła. Bedi narobiłas mi smaka. Ogólnie mam straszną chęć na słodkie...ciągle. jak u ciebie samopoczucie? Ja też mam niskie ciśnienie i mdleje pewnie z tego powodu.
Katrina masz rację czas leci , widac po pojawiających sie i znikających brzuszkach i coraz większych dzieciach. Ja za miesic będę osiemnastkę wyprawiać...

dziś obudziłam się z takim bólem krzyża, ze nie moge się wyprostować. Przez to cholerne tyłozgięcie już 3 raz mnie to spotyka w tej ciąży. Dzidziol umiejscowił sie na jakimś nerwie i mimo jeszcze małej ciązy już mi to dokucza. Na dodatek jestem sama z Milą w domu i nie bardzo mam się kiedy polozyć bo ona teraz na najbardziej ruchliwym etapie.
Miłego dnia

mikolaj3.gif

Wisienko - znam ten ból, jak chcesz się położyć, a tu nic z tego. W ciąży z Kubusiem popołudniami tak mi się chciało spać, że oczy mi się same zamykały, ale Alinka podchodziła i mnie budziła - "Mama nie śpij!", a jak na złość mąż miała wtedy kilku miesięczny kurs i jak rano wychodził z domu, to wracał wieczorem.
Ale... juz niedługo i nie będziesz miała czasu na narzekanie.

2 poduszki brązowo turkusowe..

2 białe zasłonki od góry z takimi elementami jak płatki kwiatów

3 takie obrazki ..będą wisiały w częsci zabiegowej

lampę na komodę

kupiłam jeszcze wczoraj farby-białą i budyniową
srebrny karnisz
6 srebrnych antyram na certyfikaty

i parę innych drobiazgów

Wisieńka
fajnie ,że wleciałaś ..
trzymaj się dzielnie ..oby omdlenia szybko przeszły ..

ściskam wszystkie niedzielnie ;)
{{}} buźka ;)

czesc babeczki

wisienka - ciesze się ze na usg wszystko dobrze - super i dzidzia jaka już duża---a te dolegliwości to tak przez cała ciąze czy pozniej coś się powinno prostować?:-p

zuzia - gratuluje ząbala marysi---duża panna już;-)

madlen miło Ciebie wkońcu widzieć---byś pokazała tą swoją córeczkę;-)
mamusia - śliczne to wszystko ---widze ze w swoim zywiole jestes:-D

u mnie chłopaki pojechali już po choine----wyjątkowo wczesnie w tym roku - ale mati się uparł:tak:
porobiłam pare stroików - pozniej babuni zawioze i świeczuszke zapale---------wczoraj z matulą moją miałyśmy dzien wspominkowy---stare zdjęcia- nawet listy od babci - jak mama pojechała ze mną do rabki--- ---po pierwszych zdaniach już beczałam.......... wciąż nie wierze----mam nadzieje ze czuwa tam nad nami-----ciocia ma zal do siebie ze jak babcia umierała to chciałą zeby zadzwonić do mojej mamy a ciocia nie zadzwoniła-----a teraz komórka babci wydzwania do cioci---znaczy się moja mama ją ma i pewnie się rozblokowuje i dzwoni sama---ale mama twierdzi ze to nie możliwe--------a ciocia jak odbiera to niby słyszy kroki.........i tez ma doła-----nie mowie często---bo staram się nie myśleć---ale ta strata jest dla mnie jeszcze tak bolesna.........................

nic dziewczynki

miłej niedzieli

Hana tualski...jeszcze bedzie bolalo,ale pamietaj,ze babcia jest zawsze z wami...blisko...tylko jej nie widzisz...
a zdjecia malej mam na fb bo nie wiem jak z tel wrzucic na bb :zawstydzona/y:
Mama ,zebys byla blizej,odwiedzilam bym twoj gabinet:tak:
i gartki zakupow ;-)
Wisienka wierze,ze lekko teraz nie masz...i na lezenie czasu brak,duzo sily i oby cisneinie sie unormowalo ;-)
Katrina oj tak czas leci..najlepiej widac po dzieciach jak nam rosna...
bo my to wiecznie mlode i piekne :-D
uciekam ,milej niedzieli :-)

reklama
Hej! no nie wierzę że tu takie pustki:szok: pewnie każda w wirze przygotowań przedświątecznych:tak: ja w tym roku z konieczności muszę sobie odpuścić, ale czuję się z tym strasznie dziwnie:zawstydzona/y: Jutro ubieramy choinkę - przynajmniej tak się bardziej świątecznie zrobi:tak:

madlen prześlij fotkę z telefonu na skrzynkę mailową, zapiszesz zdjęcie na dysku i myk na BB:-D eh te dzieciaczki - rosną i zmieniają się bardzo szybko - ja miałam podobne odczucia, jak dziewczynki się urodziły i były takie maleńkie. Dobrze słyszeć że się ogarniasz z trójeczką:-) dla mnie ten dzień też nadchodzi wielkimi krokami i boję się co to będzie. A jak już słyszę komentarze w rodzinie, że mi współczują, jak Jasiek się urodzi, to zaczyna mi się ciśnienie podnosić:wściekła/y:
Wisieńka poprawy samopoczucia!
mamusia ale piękny będzie Twój gabinet, śliczne kolorki:tak:
hana i jak tam? macie drzewko? wierzę, że Ci ciężko z powodu utraty kochanej babuni:-( przytulam
Bedismall jak córeczka? lepiej? no i gratulacje dla zdolnej córci:-)
Zuz-Inka Gratki za pierwszego ząbka:-)

Buziaki dla wszystkich i nie szalejcie za bardzo;-)

Do góry