reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie

Bedi - teraz juz nie moczę, przedtem tak. Teraz spirytus, porządnie oczyszczę i smaruję. Jest lepiej!

Mamusia - idę poczytać...

Na :ninja2: wkleiłam fotki Kuby

Ostatnia edycja:
reklama
pawini dzieki za przepis wykorzystam napewno :) dzieki rowniez za pomysły pokierowałam się nie materialnym podejscie i zabukowalam nocleg w krakowie :D moj M bardzo lubi Krk wiec mam nadzieje ze sie ucieszy no to bedzie sie dzialo hehe noc bez dzieci ;)

co do opon to masz racje w sumie nie spojrzałam na to z tej strony hehe ale musisz przyznac ze my na polskich drogach czujemy sie troche jak rajdowcy wszedzie sie spieszymy a drogi do kitu ;)

mama05 niewiem co sie stalo ale tez utulam :*

Krakow? no to super, miasto idealne na randeczki solo, bylam z wlasnym mezem - jeszcze wtedy nie mezem, ale chyba daleko macie co? czy mi sie wydaje. Mozesz z nasza Weroniczka spotkanko urzadzic przelotne jak Wam chwilka przerwy sie trafi w celebrowaniu mezowskich urodzin ;-)

hehe u nas opony wielosezonowe to za czasow komuny były ;) teraz zrobili nam podzial na letnie i zimowe ale wcale mnie to nie dziwi nie wyobrazam sobie wielosezonowych w naszym klimacie ;)

Dalej sa wielosezonowe tzw caloroczne tyle ze to nie jest dobry pomysl bo jesli sa za miekie co w zimie dobrze to latem sie szybko zedra a jesli za twarde to w zimie slizgaka. Lepiej wiec zmieniac 2 razy do roku!

Daleko masz do Krakowa?

Jak syn, wyszedl juz ze szpitala? Ma jakies inhalacje leczenie?

1 cup chocolate chips - szklanka czekoladowych chipsow - tych takich do pieczenia.
.

Nie do konca rozumiem o co chodzi?

Katrina czytajac objawy to Ty masz zanokcice "Bez Recepty": Choroby paznokci

Zuzia - no dokładnie to by było to!! I nawet dobrze tym sie zajmuję.... ma się tę intuicję.
Widzę, że jest juz lepiej, więc jestem dobrej myśli, że obejdzie sie bez interwencji chirurga.

reklama
Witam się z rana i mam takie pytanko do was.Wpadłam na pomysł aby zrobić dziś kolacje dla siebie i męża taką wyjątkową ale nie wiem co zrobić na taką kolacje.Może macie jakieś fajne pomysły na romantyczną kolacje.

Do góry