reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie

Bedi - teraz juz nie moczę, przedtem tak. Teraz spirytus, porządnie oczyszczę i smaruję. Jest lepiej!

Mamusia - idę poczytać...

Na :ninja2: wkleiłam fotki Kuby

Ostatnia edycja:
reklama
pawini dzieki za przepis wykorzystam napewno :) dzieki rowniez za pomysły pokierowałam się nie materialnym podejscie i zabukowalam nocleg w krakowie :D moj M bardzo lubi Krk wiec mam nadzieje ze sie ucieszy no to bedzie sie dzialo hehe noc bez dzieci ;)

co do opon to masz racje w sumie nie spojrzałam na to z tej strony hehe ale musisz przyznac ze my na polskich drogach czujemy sie troche jak rajdowcy wszedzie sie spieszymy a drogi do kitu ;)

mama05 niewiem co sie stalo ale tez utulam :*

Krakow? no to super, miasto idealne na randeczki solo, bylam z wlasnym mezem - jeszcze wtedy nie mezem, ale chyba daleko macie co? czy mi sie wydaje. Mozesz z nasza Weroniczka spotkanko urzadzic przelotne jak Wam chwilka przerwy sie trafi w celebrowaniu mezowskich urodzin ;-)

hehe u nas opony wielosezonowe to za czasow komuny były ;) teraz zrobili nam podzial na letnie i zimowe ale wcale mnie to nie dziwi nie wyobrazam sobie wielosezonowych w naszym klimacie ;)

Dalej sa wielosezonowe tzw caloroczne tyle ze to nie jest dobry pomysl bo jesli sa za miekie co w zimie dobrze to latem sie szybko zedra a jesli za twarde to w zimie slizgaka. Lepiej wiec zmieniac 2 razy do roku!

Daleko masz do Krakowa?

Jak syn, wyszedl juz ze szpitala? Ma jakies inhalacje leczenie?

1 cup chocolate chips - szklanka czekoladowych chipsow - tych takich do pieczenia.
.

Nie do konca rozumiem o co chodzi?

Katrina czytajac objawy to Ty masz zanokcice "Bez Recepty": Choroby paznokci

Zuzia - no dokładnie to by było to!! I nawet dobrze tym sie zajmuję.... ma się tę intuicję.
Widzę, że jest juz lepiej, więc jestem dobrej myśli, że obejdzie sie bez interwencji chirurga.

reklama
Witam się z rana i mam takie pytanko do was.Wpadłam na pomysł aby zrobić dziś kolacje dla siebie i męża taką wyjątkową ale nie wiem co zrobić na taką kolacje.Może macie jakieś fajne pomysły na romantyczną kolacje.

Do góry