reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hello!
U mnie kiepsko, Martynia już 2gi tydzien chora, dołączył Arti, mi kiepsko psych. Fizycznie też dupa :-( Wrócę jak będę "lepsiejsza"

reklama
Dzięki siostro, jakoś dupny ten listopad, jak zwykle... Idę zrobię sobie kawę, może pomoże... Pomogłoby jakieś ciasto może nieco, ale się odchudzam, nie ma bata, mam za duży cel, wiec podle się trochę poczuje i kiedyś mi przejdzie

P.S. Ostatnio byłam taka zawzięta w odchudzaniu chyba jak miałam 24 lata, no moze 25, czyli jakieś 15 lat temu!!!

Moja tez jest ok, ale sadła mam dużo, bo BMI to jedno a drobna budowa kostna to inna rzecz...
Ja nie straciłam w talii, straciłam tak poniżej, wyglądam teraz jak w 4 mies ciąży... Jeszcze mi daleko to mojej "normalnej" wagi.

Joaś

ale...coraz bliżej ..:)

ja nabrałam "masy" przez te cholerne hormony !
juz nigdy wiecej ..
teraz jak dojde do swojej wagi docelowej to Bóg strzygł przed hormonami!!

czekam w tym tygodniu na to

https://www.mango.pl/fitness/pasy_i_platformy_wibracyjne/mango_vibro_max

idzie zima wiec wieczorem bedzie co robić ..a poza tym mojemu mężowi też się to baaardzo przyda!

Joaś
ja własnie staram sie robic to co piszę w tej diecie-2 litry wody dziennie i widzę ,że to dużo daje...

a platforma wibracyjna przyda sie Tomkowi bo On ponad 1000kg waży --> siedzi w pracy po tyle godzin wiec masakra ...
a i ja z niej skorzystam..:)

lece dosuszyć włosy..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

ekipa była .wszystko dogadane ..dzis zaczynają rozprowadzać rury pod zlewy..myślę ,że do końca tygodnia to zrobią + elektryka...
potem nida na sciany...juz dziś K. wyliczył ile czego potrzeba--> te całe mocowania,stelaże,płyty....

Jego tata(czyli przyszły teść E. ;)) ) dzwonił do kumpla załatwić nam taniej płytki na podłoge a jest tego ponad 60m...pewnie coś nam wywalczy

już mi sie pytał jakie kolory wybrałam na scianę i wnętrze ..pytał o nazwę ...
widzę ,że Jemu też sie podoba to co robimy --->i najważniejsze ,że widzi potencjał :)

no ...także ja jestem hahahaaaa..

u mnie musi sie coś dziać ...wtedy czuję ,że żyję :):):)

byłam jeszcze u kumpeli pogadać i tak nam się gęby nie zamykała a Ona pracuje w perfumerii...
ale dałysmy radę między klientkami sie nagadać ;)))

teraz wróciłam na szybką kawę i zaraz jadę po dzieci .

Weroniczka
co pieczesz???? coś apetycznie paaaachnie :))

reklama
hej laseczki:ninja2:

mamusia - śniadanko nasze... na szczęscie... może dzis lodówka będzie--- fajne cudeńka do ćwiczeń---zazdroszcze samozaparcia - ja to mam za słomiany zapał i zbyt bardzo lubię jedzonko zeby sie ograniczać:-p:sorry:.....doczytałam... super ze wszystko dogadane --piknie będzie- nie moge się doczekać jakiś fotek----kipisz energią kochana i zarażasz ...

joasia główka do góry i zdrówka dla dzieciaczków--- listopad to cięzki miesiąc ale zaraz grudzień i mam nadzieje ze lepszy nastój sie pojawi!

zuzinka - góra kanapek dla Ciebie samej? ;P podołałaś???

a w ogóle dziewczynki to słyszałam ze zima to nie najlepszy czas na odchudzanie bo ciało i tak jest nastawione na robienie zapasów na zime:eek:------ja sobie tak tlumacze:-D

tatko mi dziś mata pilnował
a teraz wygląda jakby chciał w kimke iść---tata oczywiście:-D

ide obiadek robić

Ostatnia edycja:
Do góry