reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Joaś
siostro moja --->trzymaj się !!
zdrówka dla Martyni i Arturka ....
dla Ciebie oddechu .
przytulam
siostro moja --->trzymaj się !!
zdrówka dla Martyni i Arturka ....
dla Ciebie oddechu .
przytulam
Jotemka
Fanka BB :)
Dzięki siostro, jakoś dupny ten listopad, jak zwykle... Idę zrobię sobie kawę, może pomoże... Pomogłoby jakieś ciasto może nieco, ale się odchudzam, nie ma bata, mam za duży cel, wiec podle się trochę poczuje i kiedyś mi przejdzie
P.S. Ostatnio byłam taka zawzięta w odchudzaniu chyba jak miałam 24 lata, no moze 25, czyli jakieś 15 lat temu!!!
P.S. Ostatnio byłam taka zawzięta w odchudzaniu chyba jak miałam 24 lata, no moze 25, czyli jakieś 15 lat temu!!!
mama05
Joaś
trzymaj sie dzielnie w postanowieniu !!
juz baaardzo duzo osiągnęłas ) 8 cm mniej w brzuszku to mega wyczyn!
ja własnie sobie tu sprawdzałam wskaźnik bmi
Kalkulator BMI; Waga idealna; Obliczanie nadwagi; - Kalkulator BMI
wyszło mi ,że mam wage idealną ..teraz mam 61 ..ale ja chce promocję----> 59,9;-)
trzymaj sie dzielnie w postanowieniu !!
juz baaardzo duzo osiągnęłas ) 8 cm mniej w brzuszku to mega wyczyn!
ja własnie sobie tu sprawdzałam wskaźnik bmi
Kalkulator BMI; Waga idealna; Obliczanie nadwagi; - Kalkulator BMI
wyszło mi ,że mam wage idealną ..teraz mam 61 ..ale ja chce promocję----> 59,9;-)
mama05
Joaś
ale...coraz bliżej ..
ja nabrałam "masy" przez te cholerne hormony !
juz nigdy wiecej ..
teraz jak dojde do swojej wagi docelowej to Bóg strzygł przed hormonami!!
czekam w tym tygodniu na to
https://www.mango.pl/fitness/pasy_i_platformy_wibracyjne/mango_vibro_max
idzie zima wiec wieczorem bedzie co robić ..a poza tym mojemu mężowi też się to baaardzo przyda!
ale...coraz bliżej ..
ja nabrałam "masy" przez te cholerne hormony !
juz nigdy wiecej ..
teraz jak dojde do swojej wagi docelowej to Bóg strzygł przed hormonami!!
czekam w tym tygodniu na to
https://www.mango.pl/fitness/pasy_i_platformy_wibracyjne/mango_vibro_max
idzie zima wiec wieczorem bedzie co robić ..a poza tym mojemu mężowi też się to baaardzo przyda!
Jotemka
Fanka BB :)
no kochana, tu hulasz, tu takie cudo, będziesz cieniutka jak niteczka!!!
Jak mi nie ruszy jakoś drastyczne w grudniu przejdę na http://www.ofeminin.pl/diety/dieta-kapusciana-przepis-na-zupe-dieta-kapusciana-f41937.html
Jak mi nie ruszy jakoś drastyczne w grudniu przejdę na http://www.ofeminin.pl/diety/dieta-kapusciana-przepis-na-zupe-dieta-kapusciana-f41937.html
mama05
Joaś
ja własnie staram sie robic to co piszę w tej diecie-2 litry wody dziennie i widzę ,że to dużo daje...
a platforma wibracyjna przyda sie Tomkowi bo On ponad 1000kg waży --> siedzi w pracy po tyle godzin wiec masakra ...
a i ja z niej skorzystam..
lece dosuszyć włosy..
ja własnie staram sie robic to co piszę w tej diecie-2 litry wody dziennie i widzę ,że to dużo daje...
a platforma wibracyjna przyda sie Tomkowi bo On ponad 1000kg waży --> siedzi w pracy po tyle godzin wiec masakra ...
a i ja z niej skorzystam..
lece dosuszyć włosy..
mama05
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
ekipa była .wszystko dogadane ..dzis zaczynają rozprowadzać rury pod zlewy..myślę ,że do końca tygodnia to zrobią + elektryka...
potem nida na sciany...juz dziś K. wyliczył ile czego potrzeba--> te całe mocowania,stelaże,płyty....
Jego tata(czyli przyszły teść E. ) ) dzwonił do kumpla załatwić nam taniej płytki na podłoge a jest tego ponad 60m...pewnie coś nam wywalczy
już mi sie pytał jakie kolory wybrałam na scianę i wnętrze ..pytał o nazwę ...
widzę ,że Jemu też sie podoba to co robimy --->i najważniejsze ,że widzi potencjał
no ...także ja jestem hahahaaaa..
u mnie musi sie coś dziać ...wtedy czuję ,że żyję
byłam jeszcze u kumpeli pogadać i tak nam się gęby nie zamykała a Ona pracuje w perfumerii...
ale dałysmy radę między klientkami sie nagadać ))
teraz wróciłam na szybką kawę i zaraz jadę po dzieci .
Weroniczka
co pieczesz???? coś apetycznie paaaachnie )
reklama
hej laseczki
mamusia - śniadanko nasze... na szczęscie... może dzis lodówka będzie--- fajne cudeńka do ćwiczeń---zazdroszcze samozaparcia - ja to mam za słomiany zapał i zbyt bardzo lubię jedzonko zeby sie ograniczać.....doczytałam... super ze wszystko dogadane --piknie będzie- nie moge się doczekać jakiś fotek----kipisz energią kochana i zarażasz ...
joasia główka do góry i zdrówka dla dzieciaczków--- listopad to cięzki miesiąc ale zaraz grudzień i mam nadzieje ze lepszy nastój sie pojawi!
zuzinka - góra kanapek dla Ciebie samej? ;P podołałaś???
a w ogóle dziewczynki to słyszałam ze zima to nie najlepszy czas na odchudzanie bo ciało i tak jest nastawione na robienie zapasów na zime------ja sobie tak tlumacze
tatko mi dziś mata pilnował
a teraz wygląda jakby chciał w kimke iść---tata oczywiście
ide obiadek robić
mamusia - śniadanko nasze... na szczęscie... może dzis lodówka będzie--- fajne cudeńka do ćwiczeń---zazdroszcze samozaparcia - ja to mam za słomiany zapał i zbyt bardzo lubię jedzonko zeby sie ograniczać.....doczytałam... super ze wszystko dogadane --piknie będzie- nie moge się doczekać jakiś fotek----kipisz energią kochana i zarażasz ...
joasia główka do góry i zdrówka dla dzieciaczków--- listopad to cięzki miesiąc ale zaraz grudzień i mam nadzieje ze lepszy nastój sie pojawi!
zuzinka - góra kanapek dla Ciebie samej? ;P podołałaś???
a w ogóle dziewczynki to słyszałam ze zima to nie najlepszy czas na odchudzanie bo ciało i tak jest nastawione na robienie zapasów na zime------ja sobie tak tlumacze
tatko mi dziś mata pilnował
a teraz wygląda jakby chciał w kimke iść---tata oczywiście
ide obiadek robić
Ostatnia edycja: