reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

milego weekendu zycze bo u was juz pozny piateczek, ja zabieram sie do roboty chociaz mi to ciezko idzie bo zbudzilam sie z migrena :baffled:
Buziaki !

reklama
zagladam na chwilke zyczyc udanego weekendu
a w pon.prosimy o kciuki,aby poszlo szybko i bez komplikacji a moje dzieciatko przyszlo na swiat cale i zdrowe :tak:;-)
sciskam mocno :-)

Wpadam tylko skontrolowac jak Wam weekendowanie idzie, mam nadzieje ze odpoczywacie w gronie rodzinnym bez wiekszych problemow ;-)Wczoraj nagle w poludnie az porannego minus kilka zrobilo sie prawie 15 st wiec to tlumaczy moja ciezka migrene. Nienawidze tych skokow temperatury....Na szczescie dzis sie znacznie lepiej czuje i wlasnie szykuje dzieciaki do polskiej szkoly a pozniej bieg, mam kilka spraw do zalatwienia i wieczorem imprezka. Trzymajcie sie, pa!

sempe - słodkie te Twoje dzieciaczki :)
pawimi - udanej imprezki
mama - i co lepiej?

Ja odpoczywam. Upikłam 3 zawijańce drożdżowe z makiem :) Zostało 1,5.
Na basen mieliśmy jechać ale mężuś szafki skręca więc pojedziemy jutro.

Pa pa!

cześć dziewczynki:))

dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))
się przydały i wszystko dobrze ustalone :)

we wtorek ruszamy ,że japierdziu :)))

spokojnego wieczorku wszystkim ;)

ja nadal połamana ,ale co tam:))) najważniejsze,że wszystko wywalczone jak należy:))

czesc babeczki

mamusia - co ...jak ...z czym konkretnie ruszacie bo już nie wiem:-D no i super - ciesze się !:-)

my zaraz obiadek
robotna byłam dzis---do pracy az do środy jestem przygotowana--porasowane---pranie isę robi--- tarta z jablkami upieczona:-p
a Wy co tam porabiacie??

pozdrawiam

Hej dziewczyny, wpadłam się przywitać :) Jestem nowa na forum i z racji tego ze rownież mam trojeczke jestem ciekawa jak wy sobie radzicie z gromadka małych pociech :D

Madlen, będę mocno trzymała kciuki:-) trzymaj sie dzielnie:-)

Mama świetnie, że wszystko dobrze poszło, mam nadzieję, że wszystko będzie szło zgodnie z planem.

Majqa wrzuć przepis:-) byłam w sobotę na zakupach i kupiłam masę makową, bo nigdy nie robiłam makowca.

Patik u mnie też ostatnio różnie z nerwami, chłopcy nieraz dają popalić, zaczęli się nawet bić. Dzia za info w sprawie zgagi, jutro skoczę po migdały, a póki co spróbuję z mlekiem.

Stefaa witaj:-) ja na razie mam dwójeczkę, więc jeszcze nie wiem jak to jest z trójeczka, a jak to jest u Ciebie?

U mnie intensywny weekend, tata miał urodziny i w piątek już szykowałam mu jedzenie i upiekłam tort. W sobotę od rana zakupy, później ogarnięcie chatki i dalszy ciąg gotowania. Wieczorem imprezka, najadłam się na maksa, aż mi niedobrze było. A dziś przyjechała moja mama zgarnęła Piotrusia i posprzątałam trochę po kątach, trochę w garażu. U nas w garażu to ciągle robi się bałagan, miesiąc i nie ma gdzie nogi postawić, M. ciągle coś robi i nie odstawi na miejsce, ja jak zrobię większe zakupy np.chemii to nie rozpakuję ich od razu i stoją w reklamówkach i takie tam inne rzeczy tworzą nam ten cały bałagan.
Mój tata razem z M. zalali balkony, także teraz tylko zrobić blacharkę i można kłaść płytki, ale to pewnie w przyszłym roku bo kaski brakuje:-( tak czy tak cieszę się, bo ciągle prac ubywa:-)

Miłego wieczorku:-)

reklama
:szok::szok::szok:
no szok !! nie mogłam nadrobić :-D

Hanuś
we wtorek wchodzę elektrycy i hydraulicy --> trza rozprowadzić nową elektrykę ,żeby uniosła "ciężar" pracujących sprzętów :)
i będą rozprowadzać 4 zlewy i doprowadzić myjkę do Emilii

potem nida gips proszę Ciebie ;-)
i na końcu płytki na podłogę ..i włala-->można się wprowadzać z meblami:)) i dodaaaaaatkami hahahaaa

Natka
dzięki kochana ..
dałam czadu na rozmowie aż sama sobie sie dziwię ,że byłam taka odważna ,że tak powiem ;))

byliśmy dziś w Ikea oblukać te meble które chce kupić do gabinetu ..potem do znajomych i niedawno wróciliśmy--> dzieci się wybawiły i padły w minutkę ..

miłego wieczorku ;)
buzi

Do góry