reklama
katrina115
Potrójna Mama
Sempe - fotka przepiękna - na prawdę masz cudne dzieciaczki.
Wpadam tylko skontrolowac jak Wam weekendowanie idzie, mam nadzieje ze odpoczywacie w gronie rodzinnym bez wiekszych problemow ;-)Wczoraj nagle w poludnie az porannego minus kilka zrobilo sie prawie 15 st wiec to tlumaczy moja ciezka migrene. Nienawidze tych skokow temperatury....Na szczescie dzis sie znacznie lepiej czuje i wlasnie szykuje dzieciaki do polskiej szkoly a pozniej bieg, mam kilka spraw do zalatwienia i wieczorem imprezka. Trzymajcie sie, pa!
majqa1
mama 2+2 :-)
sempe - słodkie te Twoje dzieciaczki
pawimi - udanej imprezki
mama - i co lepiej?
Ja odpoczywam. Upikłam 3 zawijańce drożdżowe z makiem Zostało 1,5.
Na basen mieliśmy jechać ale mężuś szafki skręca więc pojedziemy jutro.
Pa pa!
pawimi - udanej imprezki
mama - i co lepiej?
Ja odpoczywam. Upikłam 3 zawijańce drożdżowe z makiem Zostało 1,5.
Na basen mieliśmy jechać ale mężuś szafki skręca więc pojedziemy jutro.
Pa pa!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć dziewczynki)
dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
się przydały i wszystko dobrze ustalone
we wtorek ruszamy ,że japierdziu ))
spokojnego wieczorku wszystkim
ja nadal połamana ,ale co tam)) najważniejsze,że wszystko wywalczone jak należy)
dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
się przydały i wszystko dobrze ustalone
we wtorek ruszamy ,że japierdziu ))
spokojnego wieczorku wszystkim
ja nadal połamana ,ale co tam)) najważniejsze,że wszystko wywalczone jak należy)
czesc babeczki
mamusia - co ...jak ...z czym konkretnie ruszacie bo już nie wiem no i super - ciesze się !:-)
my zaraz obiadek
robotna byłam dzis---do pracy az do środy jestem przygotowana--porasowane---pranie isę robi--- tarta z jablkami upieczona
a Wy co tam porabiacie??
pozdrawiam
mamusia - co ...jak ...z czym konkretnie ruszacie bo już nie wiem no i super - ciesze się !:-)
my zaraz obiadek
robotna byłam dzis---do pracy az do środy jestem przygotowana--porasowane---pranie isę robi--- tarta z jablkami upieczona
a Wy co tam porabiacie??
pozdrawiam
Madlen, będę mocno trzymała kciuki:-) trzymaj sie dzielnie:-)
Mama świetnie, że wszystko dobrze poszło, mam nadzieję, że wszystko będzie szło zgodnie z planem.
Majqa wrzuć przepis:-) byłam w sobotę na zakupach i kupiłam masę makową, bo nigdy nie robiłam makowca.
Patik u mnie też ostatnio różnie z nerwami, chłopcy nieraz dają popalić, zaczęli się nawet bić. Dzia za info w sprawie zgagi, jutro skoczę po migdały, a póki co spróbuję z mlekiem.
Stefaa witaj:-) ja na razie mam dwójeczkę, więc jeszcze nie wiem jak to jest z trójeczka, a jak to jest u Ciebie?
U mnie intensywny weekend, tata miał urodziny i w piątek już szykowałam mu jedzenie i upiekłam tort. W sobotę od rana zakupy, później ogarnięcie chatki i dalszy ciąg gotowania. Wieczorem imprezka, najadłam się na maksa, aż mi niedobrze było. A dziś przyjechała moja mama zgarnęła Piotrusia i posprzątałam trochę po kątach, trochę w garażu. U nas w garażu to ciągle robi się bałagan, miesiąc i nie ma gdzie nogi postawić, M. ciągle coś robi i nie odstawi na miejsce, ja jak zrobię większe zakupy np.chemii to nie rozpakuję ich od razu i stoją w reklamówkach i takie tam inne rzeczy tworzą nam ten cały bałagan.
Mój tata razem z M. zalali balkony, także teraz tylko zrobić blacharkę i można kłaść płytki, ale to pewnie w przyszłym roku bo kaski brakuje:-( tak czy tak cieszę się, bo ciągle prac ubywa:-)
Miłego wieczorku:-)
Mama świetnie, że wszystko dobrze poszło, mam nadzieję, że wszystko będzie szło zgodnie z planem.
Majqa wrzuć przepis:-) byłam w sobotę na zakupach i kupiłam masę makową, bo nigdy nie robiłam makowca.
Patik u mnie też ostatnio różnie z nerwami, chłopcy nieraz dają popalić, zaczęli się nawet bić. Dzia za info w sprawie zgagi, jutro skoczę po migdały, a póki co spróbuję z mlekiem.
Stefaa witaj:-) ja na razie mam dwójeczkę, więc jeszcze nie wiem jak to jest z trójeczka, a jak to jest u Ciebie?
U mnie intensywny weekend, tata miał urodziny i w piątek już szykowałam mu jedzenie i upiekłam tort. W sobotę od rana zakupy, później ogarnięcie chatki i dalszy ciąg gotowania. Wieczorem imprezka, najadłam się na maksa, aż mi niedobrze było. A dziś przyjechała moja mama zgarnęła Piotrusia i posprzątałam trochę po kątach, trochę w garażu. U nas w garażu to ciągle robi się bałagan, miesiąc i nie ma gdzie nogi postawić, M. ciągle coś robi i nie odstawi na miejsce, ja jak zrobię większe zakupy np.chemii to nie rozpakuję ich od razu i stoją w reklamówkach i takie tam inne rzeczy tworzą nam ten cały bałagan.
Mój tata razem z M. zalali balkony, także teraz tylko zrobić blacharkę i można kłaść płytki, ale to pewnie w przyszłym roku bo kaski brakuje:-( tak czy tak cieszę się, bo ciągle prac ubywa:-)
Miłego wieczorku:-)
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
no szok !! nie mogłam nadrobić
Hanuś
we wtorek wchodzę elektrycy i hydraulicy --> trza rozprowadzić nową elektrykę ,żeby uniosła "ciężar" pracujących sprzętów
i będą rozprowadzać 4 zlewy i doprowadzić myjkę do Emilii
potem nida gips proszę Ciebie ;-)
i na końcu płytki na podłogę ..i włala-->można się wprowadzać z meblami) i dodaaaaaatkami hahahaaa
Natka
dzięki kochana ..
dałam czadu na rozmowie aż sama sobie sie dziwię ,że byłam taka odważna ,że tak powiem )
byliśmy dziś w Ikea oblukać te meble które chce kupić do gabinetu ..potem do znajomych i niedawno wróciliśmy--> dzieci się wybawiły i padły w minutkę ..
miłego wieczorku
buzi