witam nocną porą:-)
pisanie na moim laptopie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane
moja Zosieńka wyrwała już 11 klawiszy
jakieś pół roku temu emek wymieniał już klawiaturę z powodu licznych braków, a teraz na nowo zaczęła...
w ogóle jakoś w kiepskim nastroju jestem, jakieś dołki mnie złapały, nie wiem jak Wy sobie dajecie radę z tym wszystkim, ale mnie czasami brakuje już sił na moje dwa sreberka:-( kochane są i urocze, ale ja nie umiem je okiełznać, cierpliwości mi brakuje, jakaś nerwowa i przygnębiona się zrobiłam - nawet już emkowi staram się nie marudzić, bo mnie zbywa jak powiem co mi na serduchu leży, że przecież sobie świetnie radzę i przesadzam, ale ja tego w ogóle nie czuję
Hania w ogóle nie słucha, tzn. rzadko reaguje na to co jej tłumaczę,o co proszę, najczęściej zareaguje jak już się zdenerwuje i krzyknę. A mnie serce staje jak widzę jej wspinaczki po meblach, wyścigi po salonie i inne dzikie pomysły. Dzisiaj znowu sobie guza nabiła:-( Zosia wcale nie lepsza tyle że jeszcze mała i wiem, tłumaczenie jeszcze tak nie dociera do niej...eh to sie pożaliłam:-(
Zuz-Inka ja też nie potrafię pisać postów na BB przez telefon
i nie wiem dlaczego - w ogóle kursor nie chce mi się pokazać. Współczuję przebojów z autem.
mama kciuki zaciśnięte &&&&
Joaś śliczna ta Twoja piąteczka
bułeczki wyglądają smakowicie;-) dalszych sukcesów w odchudzaniu - ale powiem Ci że ja bym w życiu nie dała rady piec a potem odmawiać sobie skosztowania tego co zrobiłam - dzielna jesteś nie ma co
sempe zdrówka!!!!!
Katrina oj nieciekawa historia z tym paluchem - niech się goi jak najszybciej!
majqa jak tam sortowanie? ja w końcu też się muszę zabrać i dokładnie pooglądać czego mi brakuje dla Jaśka
Natkaa mnie na zgagę pomagają migdały, ulgę przynosi też zimne mleko,możesz też zapytać w aptece o taki płyn Gelatum Alumini - stosowałam sporadycznie w ciąży z Zosią
Bedismall poprawy humoru dla mężulka
a Tobie lepszego samopoczucia życzę:-)
hana przebiegłe te dzieciaki
wiedzą jak litość w mamie wzbudzić - ja się nabieram na cienki głosik, smutne oczy i dziubek od Zosieńki - taka mała a potrafi grać że szok a jak dostaje to czego chce to od razu uśmiech od ucha do ucha
pozdrawiam ciepło:-)