reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzień dobry!

Ja tylko wpadam się przywitać. Mąż zrobił mi fajną niespodziankę :-) zeszłam na dół a on porozwieszał balony i napis Happy Birthday, a na środku czekała koperta:-Dpowypisywał masę życzeń więc humorek od rana fajny
pozdrawiam was wszystkie i wlecę później

reklama
zuz-inka u nas jak wszy były to się nauczyłam jak z nimi walczyć. Spreye czy coś tam i tak ci wiele nie pomogą chyba że już później profilaktycznie. Najlepsza=najskuteczniejsza metoda codzienne mycie głowy, potem odżywka i na mokro na tej odżywce wyczesywanie specjalnym grzebieniem na te paskudztwa. Działa w 100% ale konsekwentnie każdego dnia i potem 3 tygodnie profilaktycznie. Przeglądam też głowy od czasu do czasu, już mi w nawyk weszło bo Angole czasami to straszni są. Dzieci chodzą z wszami do szkoły i nikt nic nie powie

Bedismall sto lat!!!! Spełnienia marzeń, zdrówka, kasy i wszystkiego czego sobie życzysz:-)

Patik no woda to jest masakra u nas chodzi inkasent co 4 miesiące także po sezonie letnim i po podlewaniu trawnika było zdziwienie.

Pawimi, syn Ci dorasta, fajnie że jest taki poukładany, mam nadzieję, że uda mi się tak wychować moich smyków.

wlatuje ;))

Pawimi teściowa ...Pawimi teściowa :laugh2::laugh2: hahahahaa gratki kochana ;)
niech im życie lekkie bedzie :):)

Bedii
no to ile belek nosisz???
wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjj:):):****

Natka
witaj :) miłego dnia .

Majqa
a co Ty taka zalatana ??usiądź ,odsapnij bo kolki dostaniesz:sorry::laugh2:

Wisieńka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszy dzień !!nie daj się !!!! noł łej!!

Hana
kochana :) a no u mnie sie porobiło ..jak to z urzędami ..
okazało się ,że kuronia nie dostanę bo zaraziałam przez ostatni czas 1000zł brutto a musi być 1500zł ..

a dofinansowania na moją działalnośc nie dają ...
nagadałam się wcz.z tymi urzędami cały dzień ,że tak mnie gardło bolało!!!
a potem jeszcze z bankiem ,żeby kredyt dali:sorry:

dziś mają dzwonić z ofertą...

Zuz inka
walcz !!! cholerka jasna ,zawsze coś ..

Weroniczka masz już płytki??:)
pewnie się mega cieszysz co ??
nadal &&&& za sprzedaż M.

Sempe
:szok: tu sie teskni !!

Joaś
:szok: tu sie tęskni !!

Lenka
jak tak mąż pomaga w gospodarstwie ?

Madlen
heloł ..co u Cię ??:)

Katrina,Liza,i reszta Gangu Olsena miłegooo dnia ;))

hejka!
za mną znowu noc do kitu:-( eh ta moja Zosia:-p

Bedismall Sto lat sto lat! niech miłości, zdrówka i szczęścia nigdy nie zabraknie:-):-):-):-)

dla wszystkich buziaki i pozdrowienia - i zmykam sprzątać a tak mi się nie chce:zawstydzona/y:

witajcie piąteczkowo

Mama - Tobie również miłego i owocnego w rozmowach z bankami!!

Hana - przeważnie dopiero wieczorem mam czas, zeby na spokojnie poczytać.

Kubuś przechodzi teraz skok... i potrzebuje wiecej uwagi, więc muszę mu poświęcić więcej czasu. Kochany z Niego chłopczyk i na prawdę mnie zaskakuje. Sadzam go sobie na kolanach, opieram go pleckami na moim brzuchu (taki pólsiad podparty), a ten skubaniec mały ciągnie do siadania. Tłumaczę, że spokojnie, ma czas, a bestia uparta, nie chce słuchać!! I grzebie w paszczy malutkiej, mam nadzieję, że jeszcze niczego tam nie szuka.

Bedismall sto lat , dużo zdrowia i miłości :-)

Katrina to silny chłopak z Kubolka, pozdrawiam

Patik uściskaj córeczki, a Zosie to są takie łobuziary;-)

Mamuś za udane interesy &&&&&&&&&& a M to ja pomagam , chociaż teraz to tak naprawdę nici z mojej pomocy, jakoś damy radę ważne że razem:-D

Zuz-inka walcz z tym okropieństwem, niech sie wynoszą a kysz, z wszami niestety cięzka walka &&&&&

Majqa ściskam ciężaróweczko

Wisienka nie wiem a co chodzi ale mocno trzymam kciuki , trzymaj sie, buziaki

Wracam do świata, dodzwoniłam sie w końcu dzisiaj do pani docent od tokso, umówiłą mnie dopiero na 23 października, jak usłyszałam datę to się lekko podłamałam bo jestem w 11 tc a od 12 a nawet wcześniej podają antybiotyk i ja mam jeszcze czekać miesiąc w zawieszeniu i beż leku, jak to ?! Ale pani wytłumaczyła mi że jeśli widziałaby powód do wcześniejszej wizyty to nie czekałąby miesiąca tylko umówiłaby mnie od ręki, że jest lekarzem , zna się na toxo wiec mam jej zaufać, spokojnie czekać na wizytę, nie brać tego leku, nie denerwować sie no i nie czytać internetu. W pewnym stopniu odetchnęłam, bo tak na chłopski rozum to ta toxo powinna być stara, jeśliby tak nie było to przecież bym nie czekała tyle, a ta lekarka ma bdb opinie. Prawdopodobnie na wizytę będę musiała jechać sama , bo jest po południu i m nie będzie mógł być ze mną, a Poznania zbytnio nie znam a ja taka wsiowa jestem, na szczęscie tramwajami umiem jeździć, tylko się nie śmiejcie ze mnie:zawstydzona/y:.Mam plan sie cieszyć ciążą i się nie zamartwiać. Jutro idziemy na wesele, to sie trochę pobawię

pozdrawiam

Hej kochane
U mnie sprawa cześciowo się wyjaśniła i jestem nieco spokojniejsza. Własnie pakujemy się nad morze i mam nadzieję, że jak wróce wszystko ostatecznie się wyjaśni. Znikam na tydzień ale po powrocie będe tydzien na urlopie i zamęczę was swoim towarzystwem.
Pozdrawiam i znikam do pakowania

reklama
Hejka!

Bedi STO LAT!!!
Wisienka udanego urlopu i fajnie ze sprawa sie wyjasnila!
Lenka oby wszystko bylo ok, nie martw sie na zapas skoro pani lekarka uspokaja

Znikam bo maz przyjechal, udanego weekendu

Do góry