Bedismall sto lat , dużo zdrowia i miłości :-)
Katrina to silny chłopak z Kubolka, pozdrawiam
Patik uściskaj córeczki, a Zosie to są takie łobuziary;-)
Mamuś za udane interesy &&&&&&&&&& a M to ja pomagam , chociaż teraz to tak naprawdę nici z mojej pomocy, jakoś damy radę ważne że razem
Zuz-inka walcz z tym okropieństwem, niech sie wynoszą a kysz, z wszami niestety cięzka walka &&&&&
Majqa ściskam ciężaróweczko
Wisienka nie wiem a co chodzi ale mocno trzymam kciuki , trzymaj sie, buziaki
Wracam do świata, dodzwoniłam sie w końcu dzisiaj do pani docent od tokso, umówiłą mnie dopiero na 23 października, jak usłyszałam datę to się lekko podłamałam bo jestem w 11 tc a od 12 a nawet wcześniej podają antybiotyk i ja mam jeszcze czekać miesiąc w zawieszeniu i beż leku, jak to ?! Ale pani wytłumaczyła mi że jeśli widziałaby powód do wcześniejszej wizyty to nie czekałąby miesiąca tylko umówiłaby mnie od ręki, że jest lekarzem , zna się na toxo wiec mam jej zaufać, spokojnie czekać na wizytę, nie brać tego leku, nie denerwować sie no i nie czytać internetu. W pewnym stopniu odetchnęłam, bo tak na chłopski rozum to ta toxo powinna być stara, jeśliby tak nie było to przecież bym nie czekała tyle, a ta lekarka ma bdb opinie. Prawdopodobnie na wizytę będę musiała jechać sama , bo jest po południu i m nie będzie mógł być ze mną, a Poznania zbytnio nie znam a ja taka wsiowa jestem, na szczęscie tramwajami umiem jeździć, tylko się nie śmiejcie ze mnie
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
.Mam plan sie cieszyć ciążą i się nie zamartwiać. Jutro idziemy na wesele, to sie trochę pobawię
pozdrawiam