reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi tez tak mysle..ale wiesz jak jest..w PL zawsze czepiaja sie biednych :wściekła/y:
Bedi powodzenia..i nie daj sie..jesli dzieci byly w PL z toba,a maz nie pobieral w UK to wydaje mi sie,ze racja jest po twojej stronie :tak:

reklama
no tak madlen, tez uwazam ze racja by byla po mojej stronie ale znowu oni to beda wyliczac nasz wspolny dochod z tamtego okresu i jak juz ktoras z was zauwazyla nikogo nie obchodzi ile on wydawal w uk na zycie:crazy:

jesli dzieci byly w PL z toba,a maz nie pobieral w UK to wydaje mi sie,ze racja jest po twojej stronie :tak:
zgadza sie....byc moze ze maja bledne naswietlenie sytuacji, moze mysla ze sobie znalezliscie nieoficjalne zrodlo dochodu na dwa fronty wiec trzeba to wyjasnic. Zycze sily i powodzenia.

Monika
aaahahahahaaa...kurka siwa :sorry:
teraz dopiero widze Twoje wszystkie 4 suwaczki ..wczesniej były 3:baffled:

Bedii
masę sił do walki -&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Lenka
???????????????????????????????????? jak po wizycie???

Majqa
???????????

witajcie wtorkowo

Pawimi - masz rację, my sami się ostatnio złapaliśmy na tym, że mały ma dopiero 4 miesiące, a my już nie pamiętamy jak to było bez Niego.

mamo-jak to nie widziałaś że mam 4 suwaczki?Zawsze były,chyba musiałaś przeoczyć.Tylko wtedy były jeden pod drugim.No i przecież mam: mama 2+2 czyli 2 córki,2 synów

Ostatnia edycja:
kolacja zjedzona,mlody siedzi w wannie pozniej cora ,a ja czekam na M.
i dzisiaj mam zamiar isc szybko spac..ale czy mi sie to uda..hmm ostatnio cos zle sypiam..dlugo nie moge zasnac,budze sie w nocy albo nad ranem...i czuje,ze mi snu brakuje..a teraz jeszcze taka jesienna pogoda to juz wogole zasypiam :tak:
Lenka jak po wizycie,daj znac kobieto !!!

Hej Babeczki! wpadam do Was na raty, coś podczytam, nie zdążę nic popisać i znowu mnie nie ma:baffled:
siedzę w domku z leniem okropnym:zawstydzona/y:, brzuch pobolewa, a dziewczynki dokazują jak zawsze, do tego Zosia wymyśliła sobie okropny sposób wymuszania, a mianowicie wkłada palce do buzi i prowokuje odruch wymiotny:szok: kurka skąd jej się to wzięło???? i jak ja mam reagować żeby ją tego oduczyć????

lenka i ja czekam na wieści z wizyty:)
Bedismall mam nadzieję że sprawę ze skarbówką wyjaśnicie na swoją korzyść! &&&&
madlen ja też ostatnio źle sypiam, najpierw usnę z dziewczynkami, potem się budzę głodna a jak się najem to już spać nie mogę, i tak męczę się pół nocy:baffled:

pozdrawiam Was wszystkie, mam nadzieję że uda mi się następnym razem wpaść na dłużej:tak:

Mamo płytki wybrałam jutro mąż jedzie kupić i przy okazji spotkałam sie ze stolarzem i umówiliśmy sie na meble do kuchni.
Pawimi
niestety jeszcze nie sprzedaliśmy mieszkania :-( Nie wiedziałam że to nie taka prosta sprawa :-( Ach... spędza mi to sen z powiek niestety :-(

reklama
Do góry