reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

tak poza tym to milego urlopowania, weroniczko - Tobie lepszego humorku, dzis juz czwartek wiec mozna powiedziec - prawie weekend. Pozdrawiam wszystkie panie.

reklama
Joaś mam nadzieję ,że wypad będzie udany ..

Hana gdzie jesteś ??

Majqa wszystko gra???

Madlen co u Was???

Zuz inka dziękuję :-)

Pawimi ty szerloku ...teraz byłam z Bono na spacerze a nie wiem na jakim wątku się zatrzymałam ...

u nas słonko,ale nadal chłodno ..dobrze ,że nie pada..
Tom na zebraniu u Zuzy--->współczuje Mu:sorry:
dzieci szaleją u góry ..ja wcinam obwarzanki - smak z dzieciństwa:)

Bedii a jak u Ciebie??

A ja właśnie wrzuciłam maluchy do wanny, staś wrócił ze zbiórki zuchowej i kroi teraz rzeczy do sałatki :-) I dziś mija 9 lat od mojego ślubu :-) Kto by przypuszczał że te 9 lat tak bardzo mnie wzbogaci w skarby :-) I powiem Wam że mimo wielu burz uważam że wtedy weszłam na bardzo właściwą drogę z moim mężem :-) Choć nawet nie wiem czy dziś pamięta że mamy rocznicę :sorry::sorry::sorry:

witajcie czwartkowo,

U nas pogoda taka SE - nie pada, to plus!! ale żadna rewelacja, szaro, wietrznie - jednym słowem Irlandia.

Pozdrawiam gorąco - wbrew pogodzie.

Weroniczka - wszystkiego naj na kolejne lata w małżeństwie !!
miłości..
szacunku..
zrozumienia i wsparcia wzajemnego ;)

ja też niedawno miałam 9tą rocznicę ślubu:)

Katrina witam ;)

u nas słonko było w dzień ,ale mimo to zimno -->tylko 14 stopni..

mąż jeszcze z zebrania u Zuzy nie wrócił..ja nadal kiepsko się czuję ..kaszlę ,z nosa leci ..
jesień :eek:...ale ,że mnie cyborga dopadło to :eek::confused2:

Dzięki mamusiu.

M
y już mieliśmy zebranie u Stasia i już wiemy że komunia będzie 19 maja o 12.30 :-) I już będzie w nowym mieszkanku :-)Bardzo sie cieszę z tego.

hej Słoneczka
mało czasu
jakiś spadek formy
ciągła gonitwa
starsze dziecie na obozie integracyjnym
praca ruszyła już pełną parą
pn i wt takie fajne były - ponad 30 st---dziś już w porywach 16:sorry:---zatrzymajcie lato!!!!!

pawimi---laseczka jak się patrzy--- Ty oczywiście!---no i panna Twojego syna wow---jaka kowbojka;-)bardzo ładna--- a ile ma lat - tak z ciekawości?:-p---i powiedz mi jeszcze - bo Ty tak ciągle piszesz ze u Was tak ciepło--- to tak normalnie czy wyjątkowo w tym roku?

mamusia -Ty to kochana jesteś---zawsze pamiętasz ;* i wywołasz----- świetny pomysł z tym biznesikiem--- powodzenia i sukcesów życze!---powiadasz ześ przeziębiona...szybko coś Cie dopadło---zdrówka--- ja już łykam wit. C---zobaczymy czy pomoże...

weroniczka- wszystkiego najlepszego--- nam niedługo 14 lat stuknie po slubie:sorry: kupa życia---a m znam już połowe swojego życia

katrinka-jesiennie już u Was... jak tam alinka w szkole?---pozdawiam

co tam jeszcze......
musze doczytać --ale dziec mi wisi na ramieniu:eek:

liza- sempe- joasia- zuzinka - azile- lenka- majka- madlen- fasolka---ciężaróweczki - jak się macie?---- pozdrawiam wszystkie!!!

Weroniczka to wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!

My juz 13 lat po slubie :szok: a 18 sie znamy

A tu ulubiony zart mojego meza tak a'propo rocznic slubu :-D
Babcia starowinka umarła i trafia do bram św Piotra, który mówi:
- Babciu żyliscie długo ale pobożnie, jakie wiec macie życzenie zanim traficie do nieba? Babcia na to:
- Chciałabym swojego męża Józika zobaczyć, bo dawno umarł i się stęskniłam!
Piotr na to:
- Nie ma sprawy.- Wziął białą ksiegę, w której są wszyscy co do nieba trafili zapisani i szuka, szuka, szuka...
- Oj babciu chyba Józik trochę nagrzeszył i w czyścu jest.
Wziął szarą ksiegę szuka, szuka, szuka...
- Uuuuu babciu Józik chyba do piekła trafił. - Wyjął czarną ksiegę szuka, szuka, szuka....Podrapał się po głowie i pyta:
- Babciu, a ile lat byliście małżeństwem?
- 30 roków - odpowiada babcia. Na to św Piotr:
- Eeeee to trzeba od razu było mówić, że go wśród męczenników trzeba szukać!!!

reklama
weroniczka Wszystkiego NAJ dla Was !:-):-):-)troszkę się spóźniłam:sorry:wybacz...
Zuz-Inka fajny kawał:-D
hana oj ja już tez tęsknię za ciepłem - ten deszcz i zimno dobijają:-(
Joaś miłego wypoczynku!
mama zdrowiej i nie daj się chorobie!!!

my z emkiem dopiero 5 rocznicę będziemy świętować w styczniu:tak: dzisiaj byliśmy z wizytą u teściów i się umęczyłam goniąc za tymi naszymi Gwiazdami - jak to dzieci nie usiędzą w jednym miejscu, a wokół tyle ciekawych rzeczy, niekoniecznie z przeznaczeniem do zabawy szczególnie przez 3,5 i 1,5 latki:sorry:

Do góry