reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Lenka lecę pędzę do Was na babeczki:))

Madlen mówisz??? dzięki:):*

Patik sie dzieje u Ciebie-i bardzo dobrze!!

mi sie dziś dzień ciągnie jakoś ...pewnie przez ten deszcz i siedzenie w domu:blink:
Tom wraca od dentysty..dzieci zjadły lody z galaretką ..zrobiłam rano.

reklama
hej babeczki

ja niespodziewanie w środe po pogrzebie i nakarmieniu tatki w szpitalu - bo serwowali zimy makaron z zimną polewą:baffled:---zebrałam się z siorką na wieś---pogoda jak zwykle już dzis nie wypalila tak więc tylko wczoraj się plażowało---ale dobre i to - bo ostatnio to wielka gonitwa była ze az niewyróbka:confused:

mamusia wiedze babrdzo bardzo pracujecie:-p:-pi nie chodzi mi o elewacje;-) - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - u Was to i tak miesiąc miodowy cały czas i tego życzę;-)
majka - gratuluję wizyty-- czekam na serduszko;-)
bedi - Ty to masz sny:-)
joaś - jak tam bajka - bo się tez zastanawiam...

pozdrawiam bo musze się ogarnąć

witam i zmykam zyczac milego weekendu.
HANA - sprawdz pw bo tam cos dla Ciebie jest ;-)

Bedi - Twoj sen mnie "zabil" :-D:-D, moze jak tak bedziesz snic to w koncu wysnisz mi jakis szczelny worek z miliardem dolarow :cool2:

dzień dobry przy sniadanku:-p
chłopaki jeszcze wariują w pieleszach ---młoda śpi--- no ale do południa jeszcze daleko:-D
a ja dzis obudziłam się przed 6:szok:

Hello!
poszłam spać o 3, barłożyłam do 9... Nie ma jak impreza w piątek i wyrozumiałe dzieci :-)
Laski, napisze coś o filmie Merida Waleczna. Pokrótce: tak naprawdę film o różnicy pokoleń, zacieraniu a potem odbudowywaniu więzi i miłości. Dużą część filmu trzyma widza w napięciu. Na bank nie poniżej 7 roku życia. Bartek dał radę u mnie na kolanach, ale Karolina chowała się za fotel... Generalnie mi się podobało, dzieciom też, właśnie Karolka jutro dostanie lalkę Merida na swoje urodziny, a lalek nie lubiła tak jakoś od zawsze :-D
Zmykam. Sobota jest. Życie rodzinne. Pa laseczki.

witajcie sobotnio

Ja znowu sama z dziećmi, bo mąż kończy prace u ludzi, a we wtorek chcemy jechać, więc chce mieć spokojne sumienie, że prace wykonał i dopiero pojechał.

Sąsiad się dziś zjawi ok. 15-tej na mecz, to od razu umówiliśmy się, że zrobimy sobie grillika.

Miłej soboty!!

reklama
Do góry