reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile - super, że malutka tak rośnie. Ja mam na taki bilans 3-miesięczniaka iść w pierwszy czwartek września, tyle, że mój Kuba miał 63cm i 6,5 kg jak skończył 2 miesiące. Ciekawe ile teraz waży i mierzy.
Alinka ważyła 4520g, a mierzyła 61cm jak miała 3 miesiące.

Jednak chłop to chłop - od małego kocha jeść i spać.

reklama
zagladam na chwilke,bo wczesniej nie moglam dotrzec na bb :zawstydzona/y:
Katrina oj tak ,co chlop to chlop ,zjesc musi..widze to po moich dzieciach,cora to szczypiorek,a syn..3lata mlodszy od siostry a wyglada,jakby byl starszy :szok:
azalie fajnie,ze malutka tak ladnie rosnie..;-)
mama duzo szczescia i milosci dla was z okazji waszej rocznicy :-)

hej
melduje ze zyje choc samopoczucie do banii:dry:

Mamus domek piekny, troszke jak moj...
pawimi snilas mi sie, wczoraj do pozna ogladalam program o tym jak powstawaly pierwsze supermarkety na swiecie i od razu owocny sen, ty w roli glownej, pani wlascicielka sieci hoteli na cala okolice przyjmowalas gosci na wystawnym obiedzie itd itp, niezle to bylo:rofl2:
majqa cudowna wiadomosc, kochana, ciesze sie:-)
lenka i ty sie doczekasz
joas milego w kinie, daj znac po,
zuzinka fajnie z tym fryzjerem i weselem, zazdrosze, bo ja tez mam i nie jade do pl:-(
pati a jednak, ciacho bylo, hehehe

no nic ja wczoraj i dzis spedzam czas u sasiadki, kregoslup jej szwankuje, probuje jakos pomoc z ugotowaniem obiadu chociaz, czy zabraniem dzieci na plac zabaw, dwa dyski jej wypadly szmat czasu temu, nerw jest uwieziony - kwalifikuje sie do operacji ale sie boi:baffled: byla w szpitalu i dostala silne leki przeciwbolowe i nawet nie bierze, lezy i sie nie rusza...
moj m maluje dalej ten przedpokoj, jest 23.15.....:dry:buziaczki

Dzień dobry!
Wpadam jak po ogień. Dzień pędzi za dniem, zasuwam do późna w nocy (no nie zawsze, ale dzisiejszy sen to jedynie 4,5 godz). Cieszę się wakacjami z dziećmi, tak naprawdę uczę się tego. Wkrótce szkoła a ja bym chciała jeszcze miesiąc pobyc z nimi :-)
Mamo - życze Wam jak najwięcej miłości, zrozumienia i poczucia, że idziecie razem dobrą drogą :-)
Majqa - mamy panią do pomocy :-)
Badismall - ten Twój przedpokój to w jakimś zamku chyba ;-) a może w pałacu :-D

Lenka - też miewałam zawroty głowy w ciąży i spać mi sie chciało
Majqa - mdłości? zasadniczo nie miewałam, ale z Artim mi się zdarzały - piłam coca-colę i jakoś przetrwałam
Katrina - pięknie CI mały rośnie
Azile - symetryczna stymulacja- czyli rehabilitacja i będzie ok, nie martw się
Kochane jak którąś pominęłam, przepraszam.
W kinie było b.fajnie, potem zakupy szkolne - wstępniak naprawdę: pantofle, polówki do mundurków. Duże zakupy przed nami. Popołudniu spotkanie ze znajomymi, dzieciaki się wyszalały - dwie rodziny a 9tka dzieci :-)
Uciekam, juz dzieci najmłodsze toczą boję - Tyśka rządzi, Artur się denerwuje. No i chyba głód już jest :-)

P.S. Mamo... waga Ci spada delikatnie nadal jak widzę :-) SUPER

jestem i ja z kawką;)

Azile dzięki :))

Madlen dziękuję :):*

Katrina ojjj rośnie chłop ,rosnie -ukochać:)

Bedii no jesteś żesz ...
pomagaj sąsiadce dobra kobieto ..no i życzę ,aby mąż już sie uporał z malowaniem..

Joaś dziękuję :)
a co do wagi ...to wiesz ...staraczki sobie robią suwaczki z owulacja a ja dla zmiany tematu;-) z wagą ...nic specjalnie nie robię ..ograniczyłam baardzo słodkie i nie jem jasnego pieczywa..reszta bez zmian a waga pooowoli spada ..

pozdrawiam serdecznie ...u nas mżawka ..:sorry2:

tez sie witam w deszczowy poranek..,wrrr
musze kupic dzieciom buty i spodnie do szkoly,ale ciagle przez ten deszcz nie moge dojsc do miasta ..i wkoncu przyjdzie mi isc w deszczu,bo szkola juz za tydzien w piatek ;-)
Joas podziwiam,ja to ztych wyrodnych matek i czekam az moje pojda do szkoly ;-)
bedi pomagaj dobra kobieto..i zycze lepszego samopoczucia ;-)
mama i ty sie doczekac ciazowego suwaczka :tak:
a chyba wam nie pisalam,dostalam od znajomej wczoraj,bo bylam na plotkach i kawusi..3kombinezoniki dla smyka..tak sie ciesze ..zawsze mniej do kupienia ;-)i jak patrze na te male ubranka..to az nie chce mi sie wierzyc,ze dzieci sa takie male :szok:..moje juz takie duze..zapomnialam..:zawstydzona/y:

reklama
dzień dobry!
witam się i zmykam - u mnie czas odwiedzin, wczoraj siostra z chłopakami wyjechali, wrócił emek, a dzisiaj spodziewam się koleżanki z chłopcem którym się opiekuje jako rodzina zastępcza, wiec na kompa czasu brak:-(
miłego weekendu życzę i dobrych humorów:-) buziaki dla Was :-)

Do góry