reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hana a co do prl...to ja też mam nieraz takie samopoczucie jak Ty ..skoku nie raz brak..a prl mam oki..
badałam ostatnio i miałam 10,1--->norma do 25..
a ja nerwus jestem a i tak nie miałam wysokiej ..

czasem po prostu są puste cykle--bezowulacyjne i nic nie zrobimy ..

ale nie zaszkodzi badać prolaktyny-możesz to zrobić w każdym dniu cyklu ...tylko nie jedz wcześniej obfitego posiłku ,zero sexów:-p,nie denerwuj się w dzień badania i bez pośpiechu..

lecę ..

Joaś nie miała pozwolenia bo nie musiałam ..byłam pytać w gminie i powiedzieli,że jesli średnica drzewa nie przekracza 15cm to możemy ;)) brzozy są wysokie ,ale nie szerokie na szczęscie ;)

reklama
Majqa no to gratki, potrzymamy się razem za ręce na porodówce. wszystko się jakoś poukłada, szok opadnie to przyjdzie szczęście.

Mama Ciebie to bym zaprosiła do swojego ogrodu, no ale gdybyś to zobaczyła to włosy na dębie by Ci stanęły. Na wiosne posiałąm słoneczniki, takie ozdobne, a te cholery mają prawie po 3 m:szok:.
Ześ się naprwdę napracowała.
I specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bedi z tymi facetami :baffled:

Madlen czas tak szybko leci, rzeczywiście niedługo będziesz tulić maleństwo.

Patik nie szalej

Mamusiu - obawiam sie, że ten katar to już tak na dłużej, bo co mi przechodzi, to zaraz jest wietrzysko i od nowa polka ludowa... przecież nie będę w taki upał chodzić w czapce, a tak by wypadało, żeby mi głowy nie przewiało, noż!!!

Mama Ciebie to bym zaprosiła do swojego ogrodu, no ale gdybyś to zobaczyła to włosy na dębie by Ci stanęły.

Lenka ahahahaaaa włosy na dębie mówisz ;))) dębu nie posiadam ..jedynie wierzby wszelakie i klona :))
a te słoneczniki to wiem jakie bo tu u nas sąsiadka też posiała i wykopywała czym prędzej :-D
inna posadziła w rogu działki w "koopie" i to już ładnie wygląda..

Katrina oj,to współczuję takiej przypadłości....

Pawimi jak tam po imprezach????

DOSTAŁAM smsa od Wisieńki ...chciałam z Nią pogadać ,ale nie odbierała tel i mi napisała:
dziś nie pogadamy bo mam holtera ekg do jutra rana i nie mogę korzystać z komórki..

co to ten holter:baffled:jak ekg to domyślam się ,że coś od serca.....

o ludzie, ciąza to chyba rzeczywiście jakoś negatywnie na mózg wpływa. Chodziło mi że włosy dęba staną:laugh2::baffled:, non stop jakieś literówki robię i poprawiam, już szlag mnie trafia. Te słoneczniki to ja też mam w kupie na szczęscie, a w zeszłym roku miałam właśnie takie małe, ale w donicach i szybko padły.

Wisienka nie podoba mi się to:no: , oby wszystko było dobrze.

Lenka kochana domyślam się o co Ci chodziło ,ale nie mogłam się oprzeć ,żeby to napisac hahahaaaa
też bym chciała,żeby na mój mozg ciąża negatywnie wpływała:tak::-D
nic się nie przejmuj jest dobrze ;))

ja przy piwku ..dzieci po basenie pojechały z Tomem na rowerach ...
a mi po tym urlopie to chyba doopkę rozsadzi...ciasta ...piwka....

hej babeczki
przy kawce

mamusia--- holter właśnie bada serce bądz mierzy cisnienie - pozdrów wisienike---a ona uskarazala isę coś na serce????

a propos serca wylądowałam wczoraj z moim tatkiem w szpitalu - zle się czuł--słabo - wysokie cisnienie i puls 45:szok: słabo mu się zrobiło podczas jazdy samochodem - więc zmusiłam i pojechałąm znim do szpitala---po badaniach okazało sie ze przeszedł zawał serca i został przewiziony juz karetką do innego i od razu wczoraj wieczorem miał zabieg robiony:szok: szok ze tak szybko ale chyba musiało być gorzej niż wyglądało--- opiorkano tate i tamtych z pierwszego szpitala ze pusicili go bez lekarza karetką:no:----tak więc u u mnie zmana planów i nie jade nigdzie----a w środe mamy jeszcze pogrzeb cioci - która długo chorowala na raka:-(---i tak gadalysmy z matula ze tatko się jej wywinął---bo niby jest tak ze jak ktoś przez niedziele nie jest pochowany to zabiera kogoś ze sobą ---oczywiście powiedzenie...
taką miałam niedziele..

tak więc dziewczynki
kiedy na świat ma przyść kolejne dziecie ----to jest sama radość!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdrówka wszystkim

Hana, wspólczuję przeżyć. Dobrze że tak szybko zareagowałaś, no i że lekarze w tym drugim szpitalu od razu zajęli się Twoim tatą. Kciukasy co by do zdrówka szybko wracał &&&&&&

Taki upał dzisiaj zapowiadają, miałąm okna myć ale nie wiem czy bedzie mi się chciało.

pozdrawiam

reklama
witam i ja z koleżanka kawką ..

mieli wejść z elewacją rano...dostałam smsa ,że będą popołudniu:wściekła/y::no:
szlag może trafić bo na początku mieli wejść w tamten czwartek...ale zadzwonił,że pracownicy chcą długi weekend i wejdą w poniedziałek rano..teraz już ,że popołudniu...
a popołudniu napisze,że jutro pewnie:wściekła/y:

ooo! i tak się zaczął mój tydzień nowy....mi nie chodzi o dzień czy dwa tylko o pogodę ,żeby nie padało...fak!

Hana no to u Was sie porobiło ...jak to człowiek faktycznie nie zna dnia ani godziny ..
BRAWO za super reakcję ...nie wiadomo co by było gdyby tatko nie pojechał do szpitala
ehhhhhh..
trzymaj sie kochana i zdrówka dla taty!!

Lenka-cześć ..nie myj okien może lepiej..jak Ci się w tym upale zrobi słabo albo w głowie zakręci....nie ,nie ..lepiej poczekaj jak wieczorem upał zelży..
to znaczy-Twoja decyzja ,ja tylko radzę ..

Azile:szok: już tyyle dni Cię nie ma ....dobrze wszystko????

Majqa wstawiaj teściora :-p

Bedii jak u Ciebie na froncie małżeńskim ?

pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego dnia zyczę.

Do góry