Kochane!
Kochana Mamo nasza jak najbardziej wielodzietna - wiem co mówię - wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim zdrowia, ale też tego uczucia, tej pewności, że teraz jest Twój dobry czas, niezależnie od wszystkiego :-)
Kochane, nie mam czas, więc wpadłam na chwilę
Pawimi - współczuję Twojemu M, ze nie może pożegnać się z Tatą. To bardzo ciężkie przeżycie... Dobrze, ze teściowa poleciała, mam nadzieję, że zdążyła pożegnać się z mężem...
Liza - niech problemy pójdą precz, wiem, że nie ma jak nastolatek z głupimi pomysłami -mam takiego w sąsiedztwie
Azile moja kochana, odpoczywaj, odpoczywaj, łap każdą chwilę, choć wiem, ze to trudne
Dziewczyny, to ile dobrego i miłego spotyka mnie od Azile i jej rodziny to się w głowie nie mieści. Malutka Martusia jest piękna dziewczynką, typową księżniczka na ziarnku grochu, płaczuć śliczny i daje naszej Azile w kość.
Uciekam, jutro starszych odwożę na kolonie - nasz debiut i muszę spakować torby i torbiska a nie mam nawet przygotowanych ciuchów.
Dopijam kawkę i zmykam! Dobrego dnia wszystkim, szczególnie tym którym nie odpisałam na posty, ale totalnie mi brak już czasu. Ściskam kobietki