reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

i dzięki za komplementa...a imię mam dziwne:baffled:
eeeeeeeee no nie mów ze dziwne...........mi się jakies na k śniło:sorry2:ale mi się to dziwne sniło--Twoje pewnie nie jest dziwniejsze:-D

kurcze - ide coś porobić
na razie jeszcze 2 kawke spijam bo ciśnienie słabe - 96/68 ---nic dziwnego zem nierobotna:-D
może do jakiegoś sklepu:-p...dostałam kaske imieninkową od mateńki...
musze ekspres do kawy odebrać - bo nabyłam urodzinkowo dla rodziców (oboje z lipca)
niby dużo do roboty a mi się nieeee chceee:-p

reklama
Kochane!

Kochana Mamo nasza jak najbardziej wielodzietna - wiem co mówię - wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim zdrowia, ale też tego uczucia, tej pewności, że teraz jest Twój dobry czas, niezależnie od wszystkiego :-)

Kochane, nie mam czas, więc wpadłam na chwilę
Pawimi - współczuję Twojemu M, ze nie może pożegnać się z Tatą. To bardzo ciężkie przeżycie... Dobrze, ze teściowa poleciała, mam nadzieję, że zdążyła pożegnać się z mężem...
Liza - niech problemy pójdą precz, wiem, że nie ma jak nastolatek z głupimi pomysłami -mam takiego w sąsiedztwie
Azile moja kochana, odpoczywaj, odpoczywaj, łap każdą chwilę, choć wiem, ze to trudne
Dziewczyny, to ile dobrego i miłego spotyka mnie od Azile i jej rodziny to się w głowie nie mieści. Malutka Martusia jest piękna dziewczynką, typową księżniczka na ziarnku grochu, płaczuć śliczny i daje naszej Azile w kość.
Uciekam, jutro starszych odwożę na kolonie - nasz debiut i muszę spakować torby i torbiska a nie mam nawet przygotowanych ciuchów.
Dopijam kawkę i zmykam! Dobrego dnia wszystkim, szczególnie tym którym nie odpisałam na posty, ale totalnie mi brak już czasu. Ściskam kobietki

witajcie....

zaraz się rozpłyne z tego upału nie mam sił dychać a co dopiero normalnie funkcjonować...

dzis ostatni dzien opieki nad Młodym.... a wczoraj zrobił 2-3kroczki:szok: samodzielnie a za 2tyg konczy 10m-cy...
dziewczynki juz po domu biegają, sredniak jeszcze spi... a Starszy buja w obłokach nadal... ma na wszystko czas.. nie ukonczył szkoły nie ma pracy pogubił wszystkie dokumenty i jeszcze ich nawet nie wyrobił... po kase przychodzi.... jak do wrzesnia nie weźmie się w garsc to zero dostanie, narazie muszę dawać to co mu się należy..

brzuch mam pod brode w aucie się ledwo mieszcze a ze ciągle cos załatwiam to ujeżdzam...
w poniedziałek mam wizyte u lekarza... zobaczymy co tam na dole słychać, ostatnio jak byłam to 2cm rozwarcia wew i lekarz swobodnie dotykał Małemu głowke:szok:....

wołają mnie....

PS ale Mamuś gire wywaliłaś!!!! slicznie wyglądasz!! myslałam o Tobie w środe bo mój też na K:-D

POZDRAWIAM WSZYSTKIE!

Hana, mama nieeee nie głodzę sie wogóle, nie mam diety jakiejs - jem wsio :p jem 3 razy dziennie sniadanie, obiad, kolacja poprostu mniejsze porcje... :-D i mam w menu duuuzo warzyw, pomidorki, ogorki, fasolka i jabłka ;-)
Joaś to oby dzieciaki byli zadowoleni z kolonii :-) pozdrów Azile od nas :tak: :-) :*
sempe trzymaj sie!!! :-) i czekamy na maluszka :-D ja z Mikim chodzilam miesiąc prawie z rozwarciem :-D hehe szybko poród oby poszedł ;-)

Co do problemu to własnie w tym sęk ze sie go chyba pozbyłam... :sorry2: :no: ale to nie na ogólny... :baffled:
Boszzz do wtorku maja byc takie upaly i burzowo :p dzis to jest taka parówka ze szok... :no: przyszlam z Mikim do domu bo mam dosc juz :p a starsze dzieciaki na dworze siedzą :p w domu mam cisze i spokój... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Joaś moja kochana dziękuję :)))
najbardziej za to "wielodzietna" :))
cieszę się ,że eksperymentujesz z pazurkami:)
ślicznie :))
pakuj dzieci i życz im ode mnie udanej kolonii i masę przygód ;)

Sempe :-D:-D:-D:-Dno wywaliłam girę hahahahaaaaa się usmiałam z tego..
no i gratki dla podopiecznego ,że kroczki zrobił..
i &&&& za poród-pisz smska jak by co ,bedziemy parły z Tobą:tak:zawsze to lżej ;)

i dzięki ;):**

Liza no ja tez masę owoców i warzyw wcinam -lubię lato:))))za całe jego dobrodziejstwa ;)

no to ja pod tymi swoimi 40 nie powinnam była się w ogóle unieść ;-)

hahahahahaa grunt to mieć dystans :))Ty jesteś silna babka kochana ;)
ja tez biorę na klatę moje 33 belki i nie marudzę :)

Do góry