reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie mauski.Wpadłam zobaczyć jak nasze cięzarówki ale nadal widze trzymają sie twardo. Czekam z niecierpliwościa.
U nas bez zmian, mam nadzieje, ze szef w końcu da mi spokój bo suparł się chyba wykonczyć mnie psychicznie. Dzis odrzucił mój wniosek urlopowy. Z czystej złosliwości. Mam drania dość!Och co bym dała za nową , dobrą pracę
lenka trzymaj sie kochana, zaciskam za was kciuki
mama bądz silna skarbie
pozdrawiam wszystkie wielodzietne

reklama
pozdrawiam przed pracką

cięzaróweczki na ostatniej prostej - która wydaje się nie kończyć:-p

strajna - uśmiałam się Ty matko patologiczna:-D
mamuś - tęsknić!!!!!:-( buziać:tak:
wisienka- współczuję szefostwa....gryyy

cieszyć się słoneczkiem

bedi - to u Was taka brzydka pogoda??---podsyłam troszkę słoneczka
ciao

Hej:)
Kolejny gorący dzien przed nami;PPP
Cieżaróweczki jak tam? ;-)
Mama :*
Wisienka co za ham z szefa ehhh ;P

No my na podwórko lecim zaraz;P ja na kocyk poczytac ;] potem pewnie spacerek ;P i dzien zleci...

Dziś o godzinie 6.35 w Białymstoku przyszła na świat mała Królewna - Martunia naszej Azile. Królewna mierzy 53cm i waży 3470g. Mamusia czuje się dobrze, bo poszło szybko :-D

Azile - serdeczne gratulacje :) Teraz dużo spokoju, zdrówka i cierpliwości życzę. I mam nadzieję, że już niedługo pokażesz nam Swe Cudeńko :) Wszystkiego dobrego dla Was :)

Azile GRATULACJE!!!!!!!!!! Duzo zdrówka dla małej i niech rośnie ;-) a Tobie siły i duzo odpoczyku!:* Wracaj do nas szybko, czekamy:*

cześć dziewczyny ...

ja wróciłam z pogrzebu....porobiłam trochę na ogrodzie...wypiłam kawe i cieniu wierzby i zaraz jadę po dzieci...

odpaliłam bb....bo tęsknię kurczę mać ...
sorry2.gif

u mnie sytuacja wyglądała tak-w piatek I kreska
w sobote termin @...brak
w ndz sikałam drugi raz ipo chwili pokazała sie II kreska słaba....@ brak..
w poniedziałek nadal @ brak
i dzis rano też ..pomyślałam,że wracając z pogrzebu zajadę do superfarmu po test,ale zaszłam do toalety i po 12.oo przyszła @.......
tak wiec ten cykl trwał 30 dni a zawsze mam 25 góra 26dniowe cykle..
znowu los sobie ze mnie zakpił...

na ogrodzie intensywnie działam i to daje mi radość i kopa :)

przytulam wszystkie i ....nic nie wiem co u Was
sorry2.gif

liczę ,że wszystko gra.....

AZILE I JA GRATULUJĘ DZIELNA MAMUSIU!!!
Ukochać Martusię :):**

reklama
Do góry