reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

majqa - to prawda, mój mąż właśnie się ocknął, że skoro mam termin na 29 maja, to juz tylko miesiąc został i że trzeba by może coś do szpitala przygotować (się ocknął, torba juz od 3 tyg. czeka).

monika - syn mojej kuzynki rok temu jeszcze (miał 3 lata) nie chciał mówić, bo tak mu było chyba wygodniej - pokazać i jakąś sylabę powiedzieć, ale jak się zaczęło lato i z dzieciakami na podwórku zaczął gadać, to teraz buzia mu sie nie zamyka i kuzynka czasami tęskni to tych dni, kiedy jeszcze tyle nie mówił, spokojnie, nie denerwuj się, każde dziecko ma SWÓJ CZAS.

reklama
W dniu 2.5.2012 o godzinie 4.15 Zuzka urodziła Marysię, waga 3200g i długa na 54cm!!!!!!!!!!

Zuza - ogromne gratulacje dla Ciebie i malej Marysi:-) Szybkiego powrotu do formy zycze i duzo zdrowka dla Malutkiej, oby rosla sobie zdrowo i bezproblemowo:tak:

zuzinka - wielkie gratulacje!!!!! uściski dla WAs - no i czekam na foto;-)

my na wyjezdzie zwiedzaliśmy malbork - wczoraj gniew i sztum - więc zamki nasze ---dzis już powrót do domku ale trzeba popatrzec co po drodze zwiedzić----a jutro niestety do pracy------ehhhh czekam juz na wakacje...

pozdrawiam babeczki
i odpoczywajcie:tak:

reklama
hejka ze Szklarskiej Poręby;-)

od soboty balujemy i się opalamy, uwielbiam się opalać:-)

wracamy chyba jutro ... tak ten tydzien szybko minął.. wczoraj weszliśmy w 5h na Szrenice, sapałam jak kon pociągowy ale udało się, dzieciaczki tez dały rade!! jestem z nich dumna:-) oczywiscie mnie palcami wytykali jak z tym brzuchem szłam hihihi snieg na szczytach leżał a dzieciaki bez koszulek na nim leżały:szok::szok:

u nas w tej chwili burza i deszcz ale i od razu lepsze powietrze...

pozdrawiam i zycze spokojnego dalszego weekendu majowego:-)

buziaki..................

ZUINKA WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!! NIECH MARYSIA ZDROWO ROŚNIE!!!

Do góry