reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Izulka powitać ;))
(...)powodzenia w budowaniu szkoły w Afganistanie...jestem z Ciebie dumna!!
moj syn bedzie przygotowywal i rozminowywal tereny na ktorych beda budowane szkoly i inne instytucje dla afganskiej ludnosci a pozniej bedzie bral fizyczny udzial przy konstrukcji budynkow.

reklama
Liza mały spi z Wami??ja powiem szczerz ,że nie lubię spac z dziećmi-wiercą się niesłychanie a ja mam płytki sen i jak jedziemy do rodziny i mam spać z którymś dzieckiem to już wiem ,że mam nockę z głowy:baffled:
NIE :-D Miki spi u siebie na łóżeczku -sofce i nad ranem do nas przychodzi zazwyczaj ;-)

pawimi odpowiedzialne zajecie bedzie mial... no i chyba zagrozenie zycia tez?

hej hej hej
weekendzik widzę minął pomalutku

joaś - widziałam ze bocian jednak Was ominął:-D---chyba dobrze - co? inne na niego czekają;-)
mamo - zakupy udane;-) a Ty świetnie wyglądasz- racuchy powiadasz:-p ja to smakołykom odmówic nie umiem:-p
fasolka - całe szczeście ze już plamień nie ma :tak:- leniuchować proszę
izulka - haha- ja mam 6-klasistke i tez już po testach;-) ja chyba bardziej przezywam:-D---u nas o tyle dobrze ze młoda tam gdzie chciała to się już dostała w 1. naborze-a Ty tez pani nauczycielka?:cool2:
pawimi - rozumiem i z tego co ogarniam Twój sycio jest żołnierzem:szok:--- oj to moj młody byłby zafascynowany bo on czołgi i inne militaria ma na topie --- wszystkiego najlepszego - i wykorzystuj czas z dzieciem na maxa;-)
nową dla mnie mamę widzę - katrina:tak:-- pozdrawiam - a TY masz starsze dzieciaczki też?
married - no to chyba ufff jak test negatywny - co?:-p
liza - a jak miki - dobrze się już czuje?

ja w pracy od pn - po 2tyg. zwolnieniu - szoku na szczęscie nie doznałam--- dzis milutko bo mieliśmy "jajeczko" na przerwie---obżarłam się na maxa ze na obiad w domu nie mogę patrzeć:cool2:
coś tu o spaniu było- mój przyłazi namiętnie co noc - zastanawiam się czy tak będzie do 18ki:sorry2:---kładzie się grzecznie w nogach - bo się kręci - tylko to było dobre jak był mniejszy - bo teraz to z kopa przez sen dostaję w sam zad:confused:-----on teraz starszny czas przechodzi - bo się wszystkiego boi - ostatanio nawet bał się położyć w nogach - tylko od razu obok--- na góre się sam boi iść:confused:

co by tu jeszcze
mąż w dom wszedł - trzeba jadło zapodać
do pozniej

Ostatnia edycja:
hana tak juz lepiej, dzis nawet na dworku bylismy :tak: super pogoda za oknem sloneczko i 17 stopni w cieniu!!! :-)
A starsza u ciebie tez robila wedrówki do łóżka waszego? bo u mnie Miki tylko... :dry:

moj syn bedzie przygotowywal i rozminowywal tereny na ktorych beda budowane szkoly i inne instytucje dla afganskiej ludnosci a pozniej bedzie bral fizyczny udzial przy konstrukcji budynkow.

Pawimi ostatnio widziałam program a takim rozminowywaniu:baffled:
niełatwe zadanie przed Twoim synem..ale jestem pewna ,że włoży w to serce i każdą minę znajdzie....dla bezpieczeństwa uczących się tam później dzieci:tak:

Hana podaj strawę mężowi :tak:wrócił styrany niech zje:-D

Liza aha:cool2:kumam;-)

hana tak juz lepiej, dzis nawet na dworku bylismy :tak: super pogoda za oknem sloneczko i 17 stopni w cieniu!!! :-)
A starsza u ciebie tez robila wedrówki do łóżka waszego? bo u mnie Miki tylko... :dry:
eee to świetną pogodę macie--- u nas zimno i cały dzień pada--- a córa nie - sama pieknie zasypiała i spała u siebie - tylko z matim tak mamy - jedno już wiem --- chłopcy to największe cycki i pieszczochy na świecie:-D

mamo- ano styrany:-D ale ja bardziej--- bo kobiety mają cięzkie życie - facet tylko idzie do pracy i z niej wraca:-D wszystko inne samo się robi:sorry2:---cała logistyka zarządzania rodziną----- normalnie 5. fakultet:-D:cool2:

hana hehehe dobre :-)
No pogoda piekna :-) ale kurcze moj Daniel nie jest taki cyc bo wieczorem oglada wieczorynke i godzina 19:30 idzie do siebie, i 5 min i spi. Miki tez zasypia sam, w nocy jak sie przebudzi do 22 do ide do niego zasypia i dopiero kolo 4-5 do nas przychodzi :tak: jakos trzeba go tego oduczyc bo nie lubie z nim spac coraz bardziej :dry:
mama05 a u was jaka pogoda?

moje łobuzy kanapki wcinają, i zlew mi sie w kuchni zapchał :dry: znów...

MUSZĘ JECHAC PO SPOŻYWKĘ A TAAAK MI się nie chceeee:baffled:

Hana mój mąz też wrócił styrany i również konsumuje:-D

Liza u nas ogólnie ciepło bo nie wieje,ale słonka brak..nie pada choc kilka razy kropiło...

jadę bo jak dłużej posiedzę to lipa:sorry2:

reklama
witajcie

hana - ja mam 2 córki (22 lata i 4 latka), a za 7 tyg. urodzę trzecie, którego płeć jest NIESPODZIANKĄ.

Pawimi - nacieszaj się, bo ten czas tak szybko mija. Moja starsza tez była nie całe 2 tyg. i zleciało to nie wiadomo kiedy. Nie wiem kiedy teraz znowu ja zobaczę.

Do góry