moj syn bedzie przygotowywal i rozminowywal tereny na ktorych beda budowane szkoly i inne instytucje dla afganskiej ludnosci a pozniej bedzie bral fizyczny udzial przy konstrukcji budynkow.Izulka powitać )
(...)powodzenia w budowaniu szkoły w Afganistanie...jestem z Ciebie dumna!!
reklama
Liza
Fanka BB :)
NIE Miki spi u siebie na łóżeczku -sofce i nad ranem do nas przychodzi zazwyczaj ;-)Liza mały spi z Wami??ja powiem szczerz ,że nie lubię spac z dziećmi-wiercą się niesłychanie a ja mam płytki sen i jak jedziemy do rodziny i mam spać z którymś dzieckiem to już wiem ,że mam nockę z głowy
pawimi odpowiedzialne zajecie bedzie mial... no i chyba zagrozenie zycia tez?
hej hej hej
weekendzik widzę minął pomalutku
joaś - widziałam ze bocian jednak Was ominął---chyba dobrze - co? inne na niego czekają;-)
mamo - zakupy udane;-) a Ty świetnie wyglądasz- racuchy powiadasz ja to smakołykom odmówic nie umiem
fasolka - całe szczeście ze już plamień nie ma - leniuchować proszę
izulka - haha- ja mam 6-klasistke i tez już po testach;-) ja chyba bardziej przezywam---u nas o tyle dobrze ze młoda tam gdzie chciała to się już dostała w 1. naborze-a Ty tez pani nauczycielka?
pawimi - rozumiem i z tego co ogarniam Twój sycio jest żołnierzem--- oj to moj młody byłby zafascynowany bo on czołgi i inne militaria ma na topie --- wszystkiego najlepszego - i wykorzystuj czas z dzieciem na maxa;-)
nową dla mnie mamę widzę - katrina-- pozdrawiam - a TY masz starsze dzieciaczki też?
married - no to chyba ufff jak test negatywny - co?
liza - a jak miki - dobrze się już czuje?
ja w pracy od pn - po 2tyg. zwolnieniu - szoku na szczęscie nie doznałam--- dzis milutko bo mieliśmy "jajeczko" na przerwie---obżarłam się na maxa ze na obiad w domu nie mogę patrzeć
coś tu o spaniu było- mój przyłazi namiętnie co noc - zastanawiam się czy tak będzie do 18ki---kładzie się grzecznie w nogach - bo się kręci - tylko to było dobre jak był mniejszy - bo teraz to z kopa przez sen dostaję w sam zad-----on teraz starszny czas przechodzi - bo się wszystkiego boi - ostatanio nawet bał się położyć w nogach - tylko od razu obok--- na góre się sam boi iść
co by tu jeszcze
mąż w dom wszedł - trzeba jadło zapodać
do pozniej
weekendzik widzę minął pomalutku
joaś - widziałam ze bocian jednak Was ominął---chyba dobrze - co? inne na niego czekają;-)
mamo - zakupy udane;-) a Ty świetnie wyglądasz- racuchy powiadasz ja to smakołykom odmówic nie umiem
fasolka - całe szczeście ze już plamień nie ma - leniuchować proszę
izulka - haha- ja mam 6-klasistke i tez już po testach;-) ja chyba bardziej przezywam---u nas o tyle dobrze ze młoda tam gdzie chciała to się już dostała w 1. naborze-a Ty tez pani nauczycielka?
pawimi - rozumiem i z tego co ogarniam Twój sycio jest żołnierzem--- oj to moj młody byłby zafascynowany bo on czołgi i inne militaria ma na topie --- wszystkiego najlepszego - i wykorzystuj czas z dzieciem na maxa;-)
nową dla mnie mamę widzę - katrina-- pozdrawiam - a TY masz starsze dzieciaczki też?
married - no to chyba ufff jak test negatywny - co?
liza - a jak miki - dobrze się już czuje?
ja w pracy od pn - po 2tyg. zwolnieniu - szoku na szczęscie nie doznałam--- dzis milutko bo mieliśmy "jajeczko" na przerwie---obżarłam się na maxa ze na obiad w domu nie mogę patrzeć
coś tu o spaniu było- mój przyłazi namiętnie co noc - zastanawiam się czy tak będzie do 18ki---kładzie się grzecznie w nogach - bo się kręci - tylko to było dobre jak był mniejszy - bo teraz to z kopa przez sen dostaję w sam zad-----on teraz starszny czas przechodzi - bo się wszystkiego boi - ostatanio nawet bał się położyć w nogach - tylko od razu obok--- na góre się sam boi iść
co by tu jeszcze
mąż w dom wszedł - trzeba jadło zapodać
do pozniej
Ostatnia edycja:
Liza
hana tak juz lepiej, dzis nawet na dworku bylismy super pogoda za oknem sloneczko i 17 stopni w cieniu!!! :-)
A starsza u ciebie tez robila wedrówki do łóżka waszego? bo u mnie Miki tylko...
A starsza u ciebie tez robila wedrówki do łóżka waszego? bo u mnie Miki tylko...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
moj syn bedzie przygotowywal i rozminowywal tereny na ktorych beda budowane szkoly i inne instytucje dla afganskiej ludnosci a pozniej bedzie bral fizyczny udzial przy konstrukcji budynkow.
Pawimi ostatnio widziałam program a takim rozminowywaniu
niełatwe zadanie przed Twoim synem..ale jestem pewna ,że włoży w to serce i każdą minę znajdzie....dla bezpieczeństwa uczących się tam później dzieci
Hana podaj strawę mężowi wrócił styrany niech zje
Liza ahakumam;-)
eee to świetną pogodę macie--- u nas zimno i cały dzień pada--- a córa nie - sama pieknie zasypiała i spała u siebie - tylko z matim tak mamy - jedno już wiem --- chłopcy to największe cycki i pieszczochy na świeciehana tak juz lepiej, dzis nawet na dworku bylismy super pogoda za oknem sloneczko i 17 stopni w cieniu!!! :-)
mamo- ano styrany ale ja bardziej--- bo kobiety mają cięzkie życie - facet tylko idzie do pracy i z niej wraca wszystko inne samo się robi---cała logistyka zarządzania rodziną----- normalnie 5. fakultet
mama05
Hana AMEN
Liza
hana hehehe dobre :-)
No pogoda piekna :-) ale kurcze moj Daniel nie jest taki cyc bo wieczorem oglada wieczorynke i godzina 19:30 idzie do siebie, i 5 min i spi. Miki tez zasypia sam, w nocy jak sie przebudzi do 22 do ide do niego zasypia i dopiero kolo 4-5 do nas przychodzi jakos trzeba go tego oduczyc bo nie lubie z nim spac coraz bardziej
mama05 a u was jaka pogoda?
moje łobuzy kanapki wcinają, i zlew mi sie w kuchni zapchał znów...
No pogoda piekna :-) ale kurcze moj Daniel nie jest taki cyc bo wieczorem oglada wieczorynke i godzina 19:30 idzie do siebie, i 5 min i spi. Miki tez zasypia sam, w nocy jak sie przebudzi do 22 do ide do niego zasypia i dopiero kolo 4-5 do nas przychodzi jakos trzeba go tego oduczyc bo nie lubie z nim spac coraz bardziej
mama05 a u was jaka pogoda?
moje łobuzy kanapki wcinają, i zlew mi sie w kuchni zapchał znów...
mama05
MUSZĘ JECHAC PO SPOŻYWKĘ A TAAAK MI się nie chceeee
Hana mój mąz też wrócił styrany i również konsumuje
Liza u nas ogólnie ciepło bo nie wieje,ale słonka brak..nie pada choc kilka razy kropiło...
jadę bo jak dłużej posiedzę to lipa
Hana mój mąz też wrócił styrany i również konsumuje
Liza u nas ogólnie ciepło bo nie wieje,ale słonka brak..nie pada choc kilka razy kropiło...
jadę bo jak dłużej posiedzę to lipa
reklama
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
hana - ja mam 2 córki (22 lata i 4 latka), a za 7 tyg. urodzę trzecie, którego płeć jest NIESPODZIANKĄ.
Pawimi - nacieszaj się, bo ten czas tak szybko mija. Moja starsza tez była nie całe 2 tyg. i zleciało to nie wiadomo kiedy. Nie wiem kiedy teraz znowu ja zobaczę.
hana - ja mam 2 córki (22 lata i 4 latka), a za 7 tyg. urodzę trzecie, którego płeć jest NIESPODZIANKĄ.
Pawimi - nacieszaj się, bo ten czas tak szybko mija. Moja starsza tez była nie całe 2 tyg. i zleciało to nie wiadomo kiedy. Nie wiem kiedy teraz znowu ja zobaczę.