reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzień dobry:-)

Dominik puścił pawika na Vanessę z górnego łożka....a potem Vanessa się dołączyła....świetnie:confused2:

Sempe jak tam u was sytuacja?

Pawimi ? Weroniczka - nie odzywacie się....Jak z Pracą u męża?

Azile co tam u ciebie? Cukrzyca jest uciążliwa.......

a Maureen to gdzie???????????????????????????????????????

reklama
Hej
Katrina to fotke córek ja tez widziałam :-D moze faktycznie sie pomyliła :-)
bedismall kurcze mam nadzieje ze z Twoja mama bedzie oki!:&&&&&& i zdrówka dla Vanessy! oby moja nic nie złapała bo chyba bym zwariowała.... :no:
Mama05 mnie tez ten robak rozprasza :-D hehehe pisze pisze i sie nagle zapatruje w niego hihihi ;-)

U was dzis tez tak pada? gdzie ta wiosna.... choc moze dla trawki, dla kwiatków to dobry taki cieply wiosenny deszczyk i wszystko ruszy jak bedzie cieplo? :-) oby!:)

Bedi zdrówka dla mamy-&&&& za operację..
a co to za wymioty??wirus?? współczuje kochana...

Liza Ciebie też moje robaczysko rozprasza:))))
dobrze ,że jest 1 a nie całe stado hahaha

ja mam o 17.15 wizyte u ginki- uprzejmie proszę o &&&&&&&&&...mam nadzieję,że potwierdzi ,że owu była..bo według temki była..

jestem....podczytuje ale jakos czasu braklo na konkretne odpisywanie, zreszta nic specjalnie sie nie dzieje, wszystko w porzadku, cieplutko i optymistycznie a u Was smutki i chorobska az nie wiem co pisac:-(. Nie, moj syn jeszcze nie pojechal na misje, jeszcze krotka chwilke bedzie stapal po hamerykanskim kontynencie, za to odbieram go z lotniska 31 marca, dostal urlop przed wyjazdem i bede sie nim cieszyc przez 2 tygodnie. Tez na to konto biore wolne. Pozniej juz go bardzo dlugo nie zobacze. U nas prawie lato zawitalo, dzis jest 25 stopni, przyznam ze to dosc nietypowe zeby w srodku marca chodzic w krotkich rekawkach i spodenkach ale biore co jest i nie narzekam:-D Do tego my mamy juz czas przestawiony na letni wiec wieczory sa dlugo widne. Moje dzieciaki wczoraj po szkole szalaly z kumplostwem z osiedla do 20.30 na dworze. Ledwie ich do domu dalam rade sciagnac, zanim zjedli, wykapali i poszli spac to bylo naprawde pozno i rano mialam problem zdrapac ich z lozka. No ale takie sa uroki cieplych dni. Mam nadzieje ze tak zostanie do listopada...zdecydowanie toleruje zime jedynie w okresie swiat! W ostatnim tygodniu marca mamy tez ferie wiosenne wiec ciesze sie na troszke wolnego!
No i tyle...sciskam wszstkiem zdrowka zycze, sle ciepleko zmarznietym i pocieszenie utrudzonym duszyczkom. Buziaczki.

doooooopa zbita..poddaje sie ..
w lewym i w prawym jajniku torbiele po 2 cm...
dostałam 2 rodzaje czopków doodbytniczo...
+ dufaston od 15 do 25d.c. 2 razy dziennie.....

podobno po takim leczeniu powinno byc si...
powiedziała,że w tym cyklu nie ma na co liczyć..
ja się pytam czemu test owu był pozytywny w poniedziałek?????????????
czemu tempka skoczyła?????????????

a owu nie było i nie będzie !!!!!!

gdzie jest alkohol w tym domu............................
mój optymizm poszedł się utopić...

mama05 o kurcze.... ale moze dobrze, podleczysz to co tam jest i potem bedzie dobrze!
Trzymam kciuki, niezbadane są wybryki natury ;-)
pawimi fajnie ze zaglądasz:-) czesciej prosimy :tak: zazdroszcze tego lata wiosną tez ceeee.... ;((( :))))

mamo..........tulę słońce ty nasze:-(

Joaś myśle o Tobie stale

Do tego ten wypadek autokaru.....

U nas Van ciut lepiej się czuje ale Domiś za to koszmarnie, ja już nie wiem co robić

Pawimi oddaj trochę tego słońca - zazdrosna jestem:sorry2:

Ciężarówki wysyłać mamie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mama ty sie nie załamuj. Lepiej ze problem się znajduje. Teraz to trzeba rozwiązać i będzie ok. Tule ciebie.
Bedismall pytałaś się jak radze sobie z cukrzycą. Chyba po woli przyzwyczaiłam się do tego małego jedzenia. choć czasem mam małe dołki. Ale poradze sobie
Od 2 dni chodzę bez no spy:). Dziś wyszłam z domu, znaczy sie wyjechałam. Mam nadzieje ze u mnie powoli zacznie się wszystko układać.
M rozbraja piętro. Wyrzuca mase gliny ze słomą ze stropu. :) Juz nie moge sie odczekać dalszych prac:tak::tak::tak:

mama - przykro mi ale mom nadzieję, że leczenie pomoże i już niedługo zobaczysz upragnione II
bedi - wspólczuję sytuacji :(

Maruś jest chory. Ma prawie zapalenie oskrzeli :( Rozchorował się w nocy z pn na wt gdzie ani w niedzielę ani w poniedziałek nie byliśmi na dworze :( Dzis jest już lepiej.

reklama
hej;

wczoraj byłam jak burza gradowa bo ostatnio śpie po parę godzin i to z przerwami Ala budzi się w nocy jak niemowlak:wściekła/y:
w dzis rano jak zobaczyłam słonce to juz myslałam ze będzie lepiej ale JASNA CHOLERA jakiś gnój znów nam lusterka ukradł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem wsciekła do granic wytrzymałosci.. ubezpieczalni nie zgłosimy bo po poprzednich dwóch kradzieżach mamy tak ucięte zniżki ze się nie opłaca!!! więc 1500zł pójdzie się .....

Bedi Starszy milczy wogóle się nieodzywa i na całe szczęscie ze babcia tez milczy bo pozew do sądu juz napisany....

Mama05 nie pił za dużo!!! dobrze ze torbiele wykryła gin... walcz z nimi... ja cały czas śle Tobie fluidki ciążowe..

Pawimi grzej sie w tym Twoim ciepłeku:-) u nas mimo słonca dzisiaj zimno troszke..

Pozdrawiam

Do góry