reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziewczyny, ja na chwilę. Tato w szpitalu, dostaje już krew 3 dzień. Głowę mam wszędzie i nigdzie, serce pęka....

reklama
Witajcie sobotnio,

Joaś - trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że wszystko będzie OK,

ewunia - pierwszy raz miałam robione to badanie i chyba juz ostatni bleee,

Pawimi - ja tez zawsze miałam B, po Alince zostało C, a teraz DD... wchodzą dwa baloniki i brzuch, a potem ja... zawsze chodziłam w innej kategorii wagowej i mam nadzieję, że po urodzeniu tego malucha, jak sie tak zawezmę to wrócę do swojej kategorii (i może wrócę do swoich miseczek),

Liza - ja miałam zawsze B, moja córka DD, teraz jest odwrotnie hihi,

azile - ja w środę mam wizytę u lekarki i zobaczymy jak tam moje wyniki,

Mama, Zuz-Inka, Maureen, Iwosz oraz cała reszta bandy, pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

My dziś idziemy na 18-nastkę siostrzenicy mojego męża.

jestem ,ale jakby mnie nie było...

Joaś sercem z Tobą ..będz silna tak jak jesteś teraz........trudny czas przed Wami..................

Azile masz nasze wsparcie i ciepłe słowo zawsze!!

Pawimi,Liza no masakra z tym omdleniem bo później cały dzień wycięty z zycia -na kanapie leżałam,tak mi się w głowie kręciło;((

Ewunia wyników nie podawałam wcześniej.
dziś odebrałam i masakra...

prolaktyna oki bo 10,1 a norma jest od 0-25ng/ml

ale progesteron masakra bo wynik to 0,51 ......tak więc ciąży z tego nie będzie...
normy to
I faza cyklu 0,10 do 0,54
owulacja 0,12 do 6,22
II faza cyklu( a ja robiłam w II) 1,5 do 20,0
menopauza < 0,41..

zaraz brat przywozi nam nowe auto-robię obiad,sernik na zimno wczoraj zrobiłam,sprzatam itd ,ale głową jestem gdzie indziej.....

Bedii Ty sie biedna naszarpiesz z rana..u mnie spokojnie..

Joaś sił i przytulam cię mocno!!!!!!!!!!!!!!!
Katrina115 trzymam kciuki za dobre wyniki:)
Mama wyniki nie ciekawy, ale teraz wiadomo co jest przyczyną i pewnie da się to leczyć:)

Hej
ja na chwile.Lepiej się czujemy. Gotujemy i pieczemy z mężem oczywiście przy wielkiej pomocy Hani ;) na imprezę z okazji 2 urodzin młodej. O22 przyjadą moi rodzice :) Starszaki wracają za chwilę z biwaku harcerskiego:)
joas trzymaj się modlitwy
mama co z takim wynikiem można zadziałać? i jak sobie pomóc?
ewuniaf, bedismall przytulamWas
Pozdrawiam Wszystkie gorąco

Joaś Jestem myślami z Tobą, bądź silna, musisz być dla niego oparciem, staraj się dla taty....:-(
Mamo czyli tempka spada?! Ojej, przykro mi ale nie poddawaj się. Zaglądałam na wasz wątek staraczek i dziewczyny mają rację. Porób wszystkie badania i nie poddawaj się. A swoją drogą może warto z mężem spędzić trochę czasu i nie tylko w dni płodne, bo coś mi się zdaję że u was nie za różowo. &&&&&&&&&&&&&i głowa do góry!!
Azile Biedna nasza....Oby wszystko dobrze sie skończyło, słuchaj zaleceń lekarzy i trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&& za wasze zdrowie. Jesteś pod dobrą opieką

A ja spędzam kolejny wieczór samotnie, słucham Kowalskiej i sączę likier kawowy....Nawet jak jesteśmy razem to bardziej obok siebie a jego towarzystwo działa mi strasznie na nerwy.

Pawimi to twoje też niajadki? Brawo za taką figurę - nonono!

jestem na chwilkę :))

Bedii dzieki ..
u nas z mężem si ...tylko sex to znów sex i robienie dziecka a nie bliskość sama w sobie .......ale tak ogólnie to między nami wszystko si...
iskam Cię kochana :):**

Azile Izulka taki wynik świadczy o braku owulki-ot i wszystko...dziwne to jednak bo kurcze w 10 d.c. miałam endo 9 mm i pęchol 20 mm czyli tuż przed pęknięciem a tu się okazuje ,że cykl bez owu....
cóż ...popłakałam juz swoje-czas wytrzeć gile i znów walczyć ..

a autka jesteśmy mega zadowoleni!!!!
jak zapaliłam silnik to zastanawiałam się czy chodzi czy nie umiem odpalić hahahaha taka cicha nasza vectrunia :))

Weroniczka 102 lata Cie nie było-co u Was????????????

Joaś myślami z Tobą!!!wciąż i wciąż ...

Pawimi u nas też już wiosennie :)

Zuz Inka ,Katrina,Azile,Sempe-nasze ciężarówki głaskać brzusie.........
a swoją drogą skoro mamy już 3 dziewczynki to ciekawe co tak za wieści przyniesie nam Katrina po porodzie...
ostatnio sami chłopcy się rodzili a teraz same babeczki;)

pozdrawiam ciepło;))

witajcie

Mama - czuję, ze u mnie chyba jednak dziewczynka, może mnie przeczucie myli, może nie - jeszcze 3 mies. i sie okaże

Mamusia - my też mieliśmy Vikę, mąż z rozczuleniem do dzis o niej mówi

Ostatnia edycja:
reklama
Katrina piękna Vectrunia :))
nasza jest butelkowa zieleń ..prowadzi sie miodzio...tylko muszę pamiętać,że to combi jak cofam...

Majqa no własnie...bez sensu..progesteron niski a tempka sobie poszła w górę ..nic sie tu koopy nie trzyma..
archiwum X to mało...

pozdrawiam i mocno ściskam Was kochane ;)

Do góry