reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zagladam i ja!
Bylam dzis u gina, pessar spelnia swoje zadanie i na razie gorzej nie jest ale mam lezec lezec lezec...I zrobila mi usg, dzidzi zdrowe wszystko ok i prawdopodobnie dziewczynka :-)

Mamo &&& za dobre wyniki badan!!!
Sempe czyzby same dziewczynki w tym rozdaniu ;-)

Pozdrawiam!

reklama
witajcie

Liza - a jak ma upartych rodziców to jakie ma być??? a tak poważnie to na prawdę jest mi obojętne czy to córcia czy synuś. Nie mam parcia na poznanie płci, mam juz do szpitala ubranka unisex, a potem mam i takie i takie.

Choć tak Wam powiem, ze te dziewczynkowe ciuszki są ładniejsze i chętnie bym je pooglądała na moim dziecku ten ostatni raz.

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki.

nerwowa?...a na zdjęciu wyglądasz tak łagodnie

anrad no ogólnie daję rade :)) ale jak się czasem wkurzę to hoho
ostatnio jak robiłam prl to miałam 8,1 a norma jest do 25...
a jak bedzie teraz to jutro sie okaże..

Zuz Inka no to super,że wszystko dobrze i że Marysia Ci rośnie ;)))
leż kochana ile możesz skoro takie zalecenie ginki..
i dzięki za &&&&&&&&&&..

zjadłam makrelę wędzoną ...jedzie w całej chacie hahahahaaaa...

a w sobotę brat przywiezie nam nasze autko-vectra combi-butelkowa zieleń..
dzwoniła też do mnie pani z hodowli goldenów-Bono dziś rok skończył i tak sobie pogadałyśmy:))) i powiedziała,że jak najbardziej mogę go przywieść do Niej jak bedziemy w maju w góry jechać ;))
kamień z serca :)

Katrina powitać ;)
jak tam mąż nadal przy aucie siedzi?? :)

Mamusia - witaj kochana, no a jakże by inaczej???? wczoraj całą tapicerkę czyścił, dziś powymieniał żąrówki w reflektorach, był wymienic opony (bo każda z innej parafii), jeszcze do kolegi pojechał umówić się na wymianę oleju i filtrów. Jeszcze tylko: wymieni olej i filtry, poczyści karoserię z drobinek asfaltu i wypucuje auto, pojedzie na sprawdzenie stanu technicznego (czy jakichś drobnych usterek nie trzeba usunąć) i ..... nie wiem co jeszcze. A potem już będziemy nim jeździć, a on wystawi to, którym jeździmy do sprzedania.

Aaaa sorki, jeszcze jakieś malutkie pęknięcie znalazł na tapicerce, to pewnie to będzie chciał naprawić. Mamy tu znajomego Polaka, który jest tapicerem i może to naprawić.
On jest maniakiem motoryzacyjnym, ale ciesze się, że ma takie zainteresowania.

Ostatnia edycja:
Katrina no to teraz te rzeczy o których piszesz robi nam w aucie mój brat;)
myślałam,że jeszcze bedzie trzeba rozrząd wymieniac ,ale na szczęście nie..auto srowadzne z Niemiec i w dobrym stanie technicznym ,ale wymiana oleju ,filtru paliwa,oleju i powietrza,jakiegoś miernika i cos tam jeszcze trzeba zrobić i brat mi to załatwi bo ma znajomych mechaników a tu w Poz.to ze mnie zdzierają bo jak baba przyjedzie to pewnie się nie zna czyli można z niej ciągnąć kasę..
a tak ,brat nam w sobote przywiezie autko-pojade tylko do urzędu celnego i po tablice rejestracyjne i gitara ;))

pewnie,że dobrze,że ma takie zainteresowania -chłop bez zainteresowań to wiesz....zaraz Mu głupoty w głowie;))

mój uwielbia siatkówkę i zaraz wychodzi-mamy swoją ekipę ,wynajeli salę w podstawówce i co srodę chodzą.
dzieci śpią ,mąż zaraz wychodzi-wieczór dla mnie ;))

Mama - pewnie, że dobrze. Inaczej może by go piwko pociągało, koledzy lub takie tam, a tak ma zajęcie. W dodatku robi to u mojego Bossa w garażu (to ma na Niego oko hihi). I tak jak piszesz do warsztatu jakbyśmy oddali, to zdarliby kupę kasy, a tak sam pomału to sobie robi.

Katrina pewnie,że tak..tymbardziej jak się na tym zna-sam zrobi to wie,że ma dobrze zrobione :))
powodzenia w sprzedaży drugiego auta..
my tez bedziemy sprzedawać to którym teraz jeździlismy.

CZESC!!!

Wpadam tylko zameldowac ze zyje aczkolwiek ledwie.... Juz jestem po operacji. Mialam ja przedwczoraj. Jeszcze nie przeczytalam co u was ale teraz bede miala w domku bardzo duzo czasu na to by nadrobic:-D M, jutro idzie z moim wypisem do lekarza pediatry zeby dostac opieke nad Hania (bo ja nie moge sie nia zajac) i 2 tyg bedzie w domku a ja bede sie byczyc.....

Sciskam mocno

Ewunia - witaj, wracaj szybciutko do pełni sił, a póki będziesz w domku, to zaglądaj do nas. Dużo zdrówka.

Mama - nie dziękuje, Wam również życzę szybkiej i dobrej sprzedaży.

reklama
Hejka

Zuz-inka gratki córeczki :-) :tak: super ze wszystko oki z dzidzią ;-)
katrina aaaaa no to jak rodzice uparci to wiadomo ;-) hihihii :-)
ewuniaf zdrówka!!!!!

Moj tez mechanik i sam wszystko remontuje ;P ogolnie teraz robi u mojego brata blacharza wiec tez ciagle jego świat, a ja jak slysze temat samochodów to juz mi sie robi niedobrze :-D za duzo... ;-)
Za oknem strasznie ;P wieje i kropi deszcz... :no: ja chce taka wiosne z ptaszkami, sloneczkiem... ehhh... :nerd:

Do góry