reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

trudy dnia powszedniego

Mi też marzną stopy, ale to u mnie rodzinne, mam po babci taką przypadłość że stopy ręce i nos zawsze mam zimnie niezależnie od tego czy to styczeń czy środek lata. Potrafię okrągły rok chodzić w skarpetkach :-)

A jeśli chodzi ogólnie o trudy dnia powszedneigo to do szału mnie doprowadza już mój nos :wściekła/y: Cały czas pękają mi naczynka i mam non stop krwawy katar, dziennie zużywam dwie paczki chusteczek. Jak tylko zrobi mi się zakrzepik i krew nie leci to zaczynam się duciś bo wogóle powietrze przez nos nie przechodzi i znów sięgam po chusteczkę i tak na okrągło.... :wściekła/y:

reklama
Tez mam ten krwisty katar. Od miesiecy co rano zakrwawiam dwie chusteczki. W nocy nieraz sie budze z calkowicie zapchanym nosem, czasami pomagam sobie sprayem do nosa dla dzieci albo myje twrz ciepla woda to rozpuszcza ten zasuszony katar. Nie cierpie tego.

Mi też nochal krwawi [łykam na to rutinoscorbin i wit.C - pomaga, choć nie niweluje całkowicie], potwornie krwawią mi dziąsła i na to nic nie pomaga, a krwawią coraz bardziej.

Kupiłam otręby granulowane, ze śliwką i z żurawiną. Śliwkowe strasznie śmierdziały, więc zrobiłam sobie te z żurawiną... Ależ to było paskudne! Gorzkie, jakby przypalone cy cuś... :baffled: Zjadłam pół miseczki, resztę oddałam psicy... Na nią lepiej podziałało :-p

ojej zolza współczuję bo wiem jakie są paskudne!!Nie lepiej by było kupić jakieś płatki owsiane dorzucic rodzynek ,suszonych śliwek i bananów...myślę ,że wyszłoby smaczniejsze:tak:a przy okazji i dla zdrowia...

Katamisz, teraz tak będę robiła - owsianka z wkładką ;-) Może będę dodawała po troszeczku tych otrębów, co by ich po prostu nie wyrzucać...

No dokładnie spróbuj tak.Bo tak samych się nie da jeść...fujj.To jest dobry sposób na poprawę pracy jelit ale do smacznych posiłków tego nie da się zaliczyć...

reklama
Do góry