reklama
M
Melanie
Gość
dokładnie
a ja juz nie pamiętam jak to było karmić :
dziwne to takie
jak się człowiek szybko przestawia :
a ja juz nie pamiętam jak to było karmić :
dziwne to takie
jak się człowiek szybko przestawia :
:-* dzięki Dziewczynki!
zobaczymy co będzie z moimi cycolami, bo na razie jest super, w sumie to z jednego jadła wczoraj wieczorem, a z drugiego : przedwczoraj około 19
czyżbym już pokarmu nie miała? bo nie są ani twarde, ani nie boli mnie nic!
zobaczymy co będzie z moimi cycolami, bo na razie jest super, w sumie to z jednego jadła wczoraj wieczorem, a z drugiego : przedwczoraj około 19
czyżbym już pokarmu nie miała? bo nie są ani twarde, ani nie boli mnie nic!
Beatka nie smutaj fajnie że Majka sama zrezygnowała, nie musiałaś się stresować
piersi nie bola bo stopniowo Majka rezygnowała z jedzenia i pokarmu było coraz mniej
mój Marcel dzisiaj pierwszy raz dostał butle na noc
wydoił 200 mleka z kleikiem ryżowym :
ciekawe jak noc będzie bo jadał co 2 godziny
niby się przyzwyczaiłam, ale dobrze by było pospać dłużej :
piersi nie bola bo stopniowo Majka rezygnowała z jedzenia i pokarmu było coraz mniej
mój Marcel dzisiaj pierwszy raz dostał butle na noc
wydoił 200 mleka z kleikiem ryżowym :
ciekawe jak noc będzie bo jadał co 2 godziny
niby się przyzwyczaiłam, ale dobrze by było pospać dłużej :
reklama
miejmy nadzieję Martusiu że teraz Marcel pośpi dłużej :laugh:
jaki smoczek dajesz Marcelowi i wogóle jaki powinnam jej dać żeby kaszka poszła przez niego? Majka nie bałdzo chce smoka ani ustnika, jak pije to połowa jej wycieka bokiem nie wiem czy dlatego, ze nie chce smoka/ustnika, czy jej nie smakuje. na razie je tylko łyżeczką, ale może bym spróbowała z butli, nie wiem co jest lepsze w zasadzie :
jaki smoczek dajesz Marcelowi i wogóle jaki powinnam jej dać żeby kaszka poszła przez niego? Majka nie bałdzo chce smoka ani ustnika, jak pije to połowa jej wycieka bokiem nie wiem czy dlatego, ze nie chce smoka/ustnika, czy jej nie smakuje. na razie je tylko łyżeczką, ale może bym spróbowała z butli, nie wiem co jest lepsze w zasadzie :