reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

No to swietnie ciesze sie ;) :) :) :)
Pewnie niedlugo beda na swoim miejscu ;D

Ja narazie nie mysle, zeby przestac karmic, fajnie mi z tym :p
A tak powaznie to chyba do roku bede karmila, no chyba, ze nie bedzie juz chciala cycolic ;) ;) ;) ;)

Ineczka dzisiaj mija u Was 6 miesiaczkow ;) i cos juz wprowadzalas ?? Mysle, ze dotrzymalas do dzisiaj z samym cycusiem :p
Ja sie trzymam :) na cycoleniu tylko :D

reklama
Martusia wlasnie dzis kupilam jabluszka w zdrowej zywnosci ;D
ale poczekam do jutra, bo tatus dzis pojechal do miasta Moni i wroci pozno
a chcial byc przy pierwszym pluciu coreczki ;D

hehehehe no to swietnie ;D
ja tez juz kupilam jabluszko ale w sloiczku ;) ;D i dam jutro przed 12 albo pojutrze zobaczymy jeszcze :) doczekac sie juz nie moge reakcji ;D

Powodzenia w jedzeniu lyzeczka :)

Melanie gratuluje, poszło ci jak po maśle :)
Beatka a widzisz tak sie martwiłas, a mąż dał rade!!

Martusia , Ineczka powodzenia ;)

martusia_78 pisze:
hehehehe no to swietnie ;D
ja tez juz kupilam jabluszko ale w sloiczku ;) ;D i dam jutro przed 12 albo pojutrze zobaczymy jeszcze :) doczekac sie juz nie moge reakcji ;D

Powodzenia w jedzeniu lyzeczka :)
pierwszy raz chyba lepiej zaczac od kaszki ryzowej na swoim mleczku,jakies 2-3 lyzeczki, potem marcheweczka a na koncu jabluszko- ja mialam takie zalecenia od lekarki ,i nie przejmujcie sie jak dzieci nie beda chcialy jesc, przez pierwszy tydzien to tylko pare lyzeczek i koniec :)
no i oczywiscie ogromne gratulacje za wytrwalosc w karmieniu tylko piersia:)

ja zaczęłam od jabłuszka i świetnie Kuba je przyjął ::)

ja tez gratuluję dziewczynom w szczególności Melanie
a jak Paris nie płacze za cycem?
jak ją przytulisz to nie szuka piersi żeby ja possać ::)

eee, ja zaczęłam od marchewki i Majka zjadła pół słoika na raz ::) drugiego dnia drugie pół, a resztę zaczęłam jej dawać tyle ile chciała ;D jabłko, a potem to już prawie wszystko
a kaszkę daję od 2 tygodni chyba.

a propos szukania piersi do possania - ja Majkę podstępem wzięłam po południu, i położyłam się koło niej, ale zamiast cycka dałam smoczek z herbatką - podziałało, possała i poszła spać

reklama
beatka pisze:
eee, ja zaczęłam od marchewki i Majka zjadła pół słoika na raz ::) drugiego dnia drugie pół, a resztę zaczęłam jej dawać tyle ile chciała ;D jabłko, a potem to już prawie wszystko
a kaszkę daję od 2 tygodni chyba.

a propos szukania piersi do possania - ja Majkę podstępem wzięłam po południu, i położyłam się koło niej, ale zamiast cycka dałam smoczek z herbatką - podziałało, possała i poszła spać
;D ;D ;D ;D beatka oszustka :p ;D ;D ;D

Do góry