reklama
a moj Nicolas to powolutku zaczynal ,tak jak pisalam po pare lyzeczek i wiecej nie chcial, tylko cycka sie domagal- a ogolnie to glodomor z niego- teraz zjada wszystko ze sloiczka.beatka pisze:eee, ja zaczęłam od marchewki i Majka zjadła pół słoika na raz : drugiego dnia drugie pół, a resztę zaczęłam jej dawać tyle ile chciała ;D jabłko, a potem to już prawie wszystko
a kaszkę daję od 2 tygodni chyba.
a propos szukania piersi do possania - ja Majkę podstępem wzięłam po południu, i położyłam się koło niej, ale zamiast cycka dałam smoczek z herbatką - podziałało, possała i poszła spać
M
Melanie
Gość
izis pisze:ja tez gratuluję dziewczynom w szczególności Melanie
a jak Paris nie płacze za cycem?
jak ją przytulisz to nie szuka piersi żeby ja possać :
dziękujemy
nie płacze, nie szuka, czasem jak leżymy sobie to bawi się zamkiem od bluzy ;D
M
Melanie
Gość
no jak dla mnie to nic strasznego nie było
ale bylam konsekwentna i wiedziałam czego chcę
ale bylam konsekwentna i wiedziałam czego chcę
u mnie tewz przebiegało to stopniowo i raczej bez problemowo( jedyny problem to nieumiejętność picia przez smoczek). Ja miałam chyba więcej zalu w sobie niż Łukasz.izis pisze:acha ;D
czyli odstawianie wcale nie jest takie straszne jak mi sie wydaje
jak chcialam dac dzis jabluszko na pollezaco, to Milenka myslala, ze cycus bedzie i sie do bluzki przystawiala ;D
co do tego od czego sie zaczyna to chyba kazdy specjalista mowi cos innego ;D
Milenka posmakowala dzis tylko troszke, moze 2 lyzeczki
krzywila sie niespotykanie, ale fotki nie wyszly bo sie ruszala za bardzo ;D
co do tego od czego sie zaczyna to chyba kazdy specjalista mowi cos innego ;D
Milenka posmakowala dzis tylko troszke, moze 2 lyzeczki
krzywila sie niespotykanie, ale fotki nie wyszly bo sie ruszala za bardzo ;D
M
Melanie
Gość
Ineczka pisze:jak chcialam dac dzis jabluszko na pollezaco, to Milenka myslala, ze cycus bedzie i sie do bluzki przystawiala ;D
szkoda, że fotki nie będzie
ale to nic - jutro będą, nie ? ;D
reklama
A Nikolas od tego tygodnia na butelkowym mleczku- sam wprowadzil strajk- nie chcial pic z cycusia kopal mnie, odpychal reka ,wkoncu zaczynal plakac. Napoczatku sciagalam mleko i dawalam mu z butelki ( ktora nagle bardzo polubil ???), ale zdecydowalam przejsc na sztuczne mleko, bo juz mialam dosyc tego sciagania- no i Nikusiowi bylo ciagle malo. Teraz pije mleko Aptamil milupy. Ja jeszcze troche sciagam mleko ,ale juz nieduzo. Dziewczyny i tu mam pytanie jak dlugo musze jszcze sciagac mleko? kiedy skonczy sie laktacja?