reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

A ja sie dzisiaj zbuntowałam. Ponieważ ryb nie jem juz tydzień a wysypka nie schodzi twierdze, że to hormony a nie uczulenie. Będe jadła normalnie jak do tej pory bo od tej diety juz mi mleko kiepskie się robi i łukasz nie może sie najeść.
Zaczęłam od wczoraj pić herbatkę z kopru. Kupiłam jeszcze w ciąży tą z Hipp i jak mi sie skończy to kupię Herbapol bo cena Hipp jest odstraszająca.Kupki i purtaski się unormowały wiec już jest dobrze. Łukasz śpi spokojnie i nie krzyczy. Dopomina dię tylko jedzonka

reklama
Koreczek ja tam wiem swoje ;)
te kupne soczki to sama chemia :p

nie ma jak świeży kompocik z jabłek ;D

ja pije koperkową herbatke i jest nie dobra, więc czekam zawsze az będzie zimna i wypijam duszkiem :)

Sylwester na bebyboom dobry pomysl
Do mnie pewnie zwali sie cala rodzina a zwlaszcza ze na swieta bedzie u mnie duzo lubi bo mamy zamiar zrobic chrzciny x2 :)

to ja tez sie dopisuje do sylwka :laugh:
w koncu spedze go w milym i inteligentnym gronie ;D ;D ;D

jeej, my tez musimy wreszcie pomyslec o chrzcinach, ale nie mamy kogo wziac na chrzestnego :(

ja tez myślałam ze nie będę miała kandydatów na chrzestnych

ale wymyśliłam ludzików nie z rodziny
i będzie super

dobrze pogłówkuj, napewno coś wymyślisz

reklama
Melanie pisze:
Koreczek ja tam wiem swoje  ;)
te kupne soczki to sama chemia  :p

nie ma jak świeży kompocik z jabłek  ;D

ja pije koperkową herbatke i jest nie dobra, więc czekam zawsze az będzie zimna i wypijam duszkiem  :)

co prawada to prawda melani zgadzam się z toba że nie ma jak własnej roboty kompocik

Do góry