reklama
M
MamaWiki
Gość
hehe, nam nie wolno się denerwować
Sylwek - sama nie wiem, na pewno alku nie będzie, a bu, ani drineczka?. 
M
MamaWiki
Gość
Snickersa nie jadlam, ale jem grześki w czekoladzie 
siwasek
Fanka BB :)
ja jadłam snikersa bo nie mogłam sie powstrzymac i nic sie nie działo

w ogóle jem coraz wiecej rzeczy raczejn nie wskazanych podczas karmienia.
wczoraj kupiłam herbatke koperkowa żeby małej łatwiej odchodziły gazy i ona jest nie dobra
pije któraś z was też tą herbatkę 
w ogóle jem coraz wiecej rzeczy raczejn nie wskazanych podczas karmienia.
wczoraj kupiłam herbatke koperkowa żeby małej łatwiej odchodziły gazy i ona jest nie dobra
siwasek
Fanka BB :)
ja mam herbapolu, ale jak popros w aptece herbatke koperkowa czy dokladniej herbatke z kopru włoskiego. wiem ze niektórzy podaja ja tez dzieciom od po 1. miesiacu. mozna tez kupic rozpuszczalna z kopru włoskiego Hipp lub Krugera ale one sa drozsze i mniej naturalne bo w granulkach a ta w aptece to 100%natury i 3.70zł. za 20 torebek ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Malani nam właśnie w szpitalu powiedziano że wolno nam pić soki tylko jabłkowe z czarnej pożeczki i winogron.
Pozatym nie wariuje i staram sie powlwi wprowadzać nowe rzeczy jem czekolade, czasem nawet karmi się napiłam bo lekarz tez polecil na zwiększenie pokarmu,i małą obserwuje, jeśli było by jeje coś to wtedy tego nie jem. Ale narazie odpukać.
Pozatym nie wariuje i staram sie powlwi wprowadzać nowe rzeczy jem czekolade, czasem nawet karmi się napiłam bo lekarz tez polecil na zwiększenie pokarmu,i małą obserwuje, jeśli było by jeje coś to wtedy tego nie jem. Ale narazie odpukać.
M
MamaWiki
Gość
Ja piję herbatkę Hippa dla kobiet karmiących piersią - niezbyt smaczna, ale pobudza laktację 
reklama
M
Melanie
Gość
izis pisze:A jakie macie plany na Sylwka ;D hihihi muszę was trochę podenerwować![]()
wiesz ze jeszcze nie myślałam ;D
może pójde na wielki bal ;D
albo wyjedziemy gdzieś do dużego miasta europejskiego ;D