Pisałam Wam że od wczoraj piję herbatkę z kopru. Wypijam kubek herbaty po jedzeniu, np po obiedzie i ( obym nie zapeszyła) skończyło mi sie wyginanie przy jedzeniu i krzyczenie. Nawet po kąpieli karmienie upłynęło w ciszy i spokoju. Najedzony Smerfik zasnął prawie natychmiast w łóżeczku ;D ;D
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
chyba zacznę też pic tą herbatke

M
Melanie
Gość
nie zaszkodzi
więc na zdrówko !!
pijemy koperek
więc na zdrówko !!
pijemy koperek
Melani z tego co wiem to mięty się pić nie powinno, bo ona źle wpływa na laktację - a wielka szkoda bo ja bardzo lubię miętę.
Tak bardzo się już stęskniłam za czekoladą.....i może się dziś na nią skuszę?
Wczoraj wypiłam sok z marchewki własnej roboty (mała szklaneczkę) i mała pół nocy nie spała.....cały czas się prężyła i próbowała zrobić kupę. Tak mi jej szkoda było. Brzuszek masowałam i rumianek dawałam ale nic nie pomagało dopiero nad ranem dałam czopka no i efekt murowany, kupa była duża ale dość rzadka...już nie będę piła soku z marchewki.
Tak bardzo się już stęskniłam za czekoladą.....i może się dziś na nią skuszę?
Wczoraj wypiłam sok z marchewki własnej roboty (mała szklaneczkę) i mała pół nocy nie spała.....cały czas się prężyła i próbowała zrobić kupę. Tak mi jej szkoda było. Brzuszek masowałam i rumianek dawałam ale nic nie pomagało dopiero nad ranem dałam czopka no i efekt murowany, kupa była duża ale dość rzadka...już nie będę piła soku z marchewki.
izis
Fanka BB :)
Ja codziennie piję soki z marchwi widać działają róznie na każdy organizm :
Widzę że stanęło na Syłwku na BB to świetnie zainstalujemy sobie jescze kamerki żebysmy się widziały i balujemy
a tak wogóle to nawet nie jest mi przykro że zostaje w domku bo to pierwszy Sylwek z moim synkiem 
Widzę że stanęło na Syłwku na BB to świetnie zainstalujemy sobie jescze kamerki żebysmy się widziały i balujemy
Pomysłł ze zrobieniem Sylwka na BB jest super
Ja przez dwa dni jadłam na objadzik leczo (ale tak nie za dłużo) i małemu nic do tej pory nie jest
Pije herbatkęę ułatwiającą trawienie z HiPPA która też zawiera koper włoski i rumianek w aptece kosztuje 15zł
czasami jak mały ma zaparcia to tez mu ja podaje albo daje mu Herbatkę koperkawą dla niemowląt i dzieci nazywa się Kopruś i kosztuje 10zł jest w saszetkach (12saszetek)
Ja przez dwa dni jadłam na objadzik leczo (ale tak nie za dłużo) i małemu nic do tej pory nie jest
Pije herbatkęę ułatwiającą trawienie z HiPPA która też zawiera koper włoski i rumianek w aptece kosztuje 15zł
czasami jak mały ma zaparcia to tez mu ja podaje albo daje mu Herbatkę koperkawą dla niemowląt i dzieci nazywa się Kopruś i kosztuje 10zł jest w saszetkach (12saszetek)
M
Melanie
Gość
ja tez się cieszę, że będziemy spędzać sylwka z córką
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
popieram ten pomysłAniulka pisze:A zamiast szampana będziemy toast wznosić herbatką koperkową ;D ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
M
MamaWiki
Gość
Aniulka - a ile kosztuje Herbapol? ja kupiłam Hippa i jest droga, prawie 14 zł :