reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Pisałam Wam że od wczoraj piję herbatkę z kopru. Wypijam kubek herbaty po jedzeniu, np po obiedzie i ( obym nie zapeszyła) skończyło mi sie wyginanie przy jedzeniu i krzyczenie. Nawet po kąpieli karmienie upłynęło w ciszy i spokoju. Najedzony Smerfik zasnął prawie natychmiast w łóżeczku ;D ;D

reklama
Melani z tego co wiem to mięty się pić nie powinno, bo ona źle wpływa na laktację - a wielka szkoda bo ja bardzo lubię miętę.
Tak bardzo się już stęskniłam za czekoladą.....i może się dziś na nią skuszę?
Wczoraj wypiłam sok z marchewki własnej roboty (mała szklaneczkę) i mała pół nocy nie spała.....cały czas się prężyła i próbowała zrobić kupę. Tak mi jej szkoda było. Brzuszek masowałam i rumianek dawałam ale nic nie pomagało dopiero nad ranem dałam czopka no i efekt murowany, kupa była duża ale dość rzadka...już nie będę piła soku z marchewki.

Ja codziennie piję soki z marchwi widać działają róznie na każdy organizm ::)
Widzę że stanęło na Syłwku na BB to świetnie zainstalujemy sobie jescze kamerki żebysmy się widziały i balujemy ;) a tak wogóle to nawet nie jest mi przykro że zostaje w domku bo to pierwszy Sylwek z moim synkiem :)

Pomysłł ze zrobieniem Sylwka na BB jest super

Ja przez dwa dni jadłam na objadzik leczo (ale tak nie za dłużo) i małemu nic do tej pory nie jest
Pije herbatkęę ułatwiającą trawienie z HiPPA która też zawiera koper włoski i rumianek w aptece kosztuje 15zł
czasami jak mały ma zaparcia to tez mu ja podaje albo daje mu Herbatkę koperkawą dla niemowląt i dzieci nazywa się Kopruś i kosztuje 10zł jest w saszetkach (12saszetek)

reklama
Do góry