reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Edytko widocznie Wasza pora jeszcze nie nadeszła. Nie martw się. Kiedy wrócisz do pracy i Maciuś więcej czasu bedzie spedzał z dziadkami, może wtedy się "opanuje" i zasmakuje w innych smakołykach

reklama
No nie wiem, ja już raz wróciłam do pracy ;D ;D ;D
Zobaczymy. No kiedyś na pewno mu się znudzi - jak sobie znajdzie jakąś inną pierś ;D ;D ;D ::), a właściwie dwie piersi.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ale wtedy Maciuś był malutki. Teraz to juz duży kawaler i może jeśc o wiele więcej różności. Myślę że Babcia będzie miała pole do popisu, co zrobić aby zniechęcić Maćka do piersi ( na jakiś czas ;D ;D ;))

Pewnie tak będzie, że mama w pracy, a jeść coś trzeba to będzie jeść...
Ty to masz fajnie z Łukim, je wszystko i w ogóle samodzielny chłopak :)

MAmusie cycusiowe powoiedzcie mi jakiego smoczka do butelki uzywacie.

Chce Sandrunie zaczac przyzwyczajac do picia mleczka z butelki i nie wiem jaka kupic ???
Mam w domu jakas butle ze smoczkiem ma 3 rodzaje dziurek, al z niego nie chce.
Wogole nie che mleka nawet z niekapka.
Mleczko ma byc z cycusia i koniec ;)

Cos slyszalam o avencie z trojprzeplywowym smokiem, czy ona jest naprawde dobra ???

martusia_78 pisze:
MAmusie cycusiowe powoiedzcie mi jakiego smoczka do butelki uzywacie.

Chce Sandrunie zaczac przyzwyczajac do picia mleczka z butelki i nie wiem jaka kupic ???
Mam w domu jakas butle ze smoczkiem ma 3 rodzaje dziurek, al z niego nie chce.
Wogole nie che mleka nawet z niekapka.
Mleczko ma byc z cycusia i koniec ;)

Cos slyszalam o avencie z trojprzeplywowym smokiem, czy ona jest naprawde dobra ???
my niestety skapitulowalismy z piciem z butelki, zaden smoczek nam nie podszedl
pijemy wode z butelek z dziubkiem i ewentualnie lyzeczka lub z garnuszka

my mamy aventa od samego początku i jest oki:) Niestety niekapek okazał się za trudny w użyciu dla Maksia :)więc zostają butle i kubeczki mamy-najchętniej z kawą w śrokdku

reklama
Dzieki :)

Porozgladamy sie dzis za czyms :)

Mam nadzieje, ze bedzie chciala pic mleczko z butli, bo do tej pory jak jej probowalam dawac to patrzala na mnie jak na jakas glupia ;)
Sztuczny cyc a bee, lepszy mamusi ;D

Do góry