reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Edytko widocznie Wasza pora jeszcze nie nadeszła. Nie martw się. Kiedy wrócisz do pracy i Maciuś więcej czasu bedzie spedzał z dziadkami, może wtedy się "opanuje" i zasmakuje w innych smakołykach

reklama
No nie wiem, ja już raz wróciłam do pracy ;D ;D ;D
Zobaczymy. No kiedyś na pewno mu się znudzi - jak sobie znajdzie jakąś inną pierś ;D ;D ;D ::), a właściwie dwie piersi.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ale wtedy Maciuś był malutki. Teraz to juz duży kawaler i może jeśc o wiele więcej różności. Myślę że Babcia będzie miała pole do popisu, co zrobić aby zniechęcić Maćka do piersi ( na jakiś czas ;D ;D ;))

Pewnie tak będzie, że mama w pracy, a jeść coś trzeba to będzie jeść...
Ty to masz fajnie z Łukim, je wszystko i w ogóle samodzielny chłopak :)

MAmusie cycusiowe powoiedzcie mi jakiego smoczka do butelki uzywacie.

Chce Sandrunie zaczac przyzwyczajac do picia mleczka z butelki i nie wiem jaka kupic ???
Mam w domu jakas butle ze smoczkiem ma 3 rodzaje dziurek, al z niego nie chce.
Wogole nie che mleka nawet z niekapka.
Mleczko ma byc z cycusia i koniec ;)

Cos slyszalam o avencie z trojprzeplywowym smokiem, czy ona jest naprawde dobra ???

martusia_78 pisze:
MAmusie cycusiowe powoiedzcie mi jakiego smoczka do butelki uzywacie.

Chce Sandrunie zaczac przyzwyczajac do picia mleczka z butelki i nie wiem jaka kupic ???
Mam w domu jakas butle ze smoczkiem ma 3 rodzaje dziurek, al z niego nie chce.
Wogole nie che mleka nawet z niekapka.
Mleczko ma byc z cycusia i koniec ;)

Cos slyszalam o avencie z trojprzeplywowym smokiem, czy ona jest naprawde dobra ???
my niestety skapitulowalismy z piciem z butelki, zaden smoczek nam nie podszedl
pijemy wode z butelek z dziubkiem i ewentualnie lyzeczka lub z garnuszka

my mamy aventa od samego początku i jest oki:) Niestety niekapek okazał się za trudny w użyciu dla Maksia :)więc zostają butle i kubeczki mamy-najchętniej z kawą w śrokdku

reklama
Dzieki :)

Porozgladamy sie dzis za czyms :)

Mam nadzieje, ze bedzie chciala pic mleczko z butli, bo do tej pory jak jej probowalam dawac to patrzala na mnie jak na jakas glupia ;)
Sztuczny cyc a bee, lepszy mamusi ;D

Do góry